Go ahead as you waste your days with thinking

Arbetslös- typiskt kom jag på. för precis när jag kom hem igår, fick jag veta att chefen ska sluta. och den högsta chefen har slutat förut. kanske det där stället äntligen kan bli bättre, och då var det ju dumt att säga upp sig. well får se vad som händer!

ett år med älskling i onsdags, den 12e också. ! <3
Kom precis hem från Florida, eller i Lördags då.. Det har varit hur bra som helst!
30 grader ungefär, o ca 24 i havet. underbart. hotellet låg precis på stranden, o hade även pool o jaccuzzi utomhus:)
Blev inte jättemycket sol o bad, nästa gång ska vi åka minst 3 veckor så man hinner mycket mer. men vi var hur som helst i Miami, North Beach och South Beach. Traskade runt på stan lite o sen la vi oss på stranden. det är ju ett måste om man är ända där. men inga stjärnor sågs till;)
Ett shoppingcenter med över 350 butiker besöktes, ett plan vilket innebar att man nästan inte hittade ut!
Vattentaxi åkte vi, "the Venice of America" , längre kanalsystem än Venedig.... Det var coolt, vi såg Johnny Depps Lyx-yacht, Chers hus o lite fler såna, även en yacht för 93 miljoner dollar och ett hus värt 8,5 miljarder dollar.. detta var som ni förstår inte hus, utan palats!
Vi tillbringae 2dagar i orlando, på ett jätteifnt hotell. skulle vilja undersöka orlando mer, hela staden verkar vara ett stort nöjesfält.
det blev disneyworld, Magic Kingdom som är parken med disneyfigurerna, paraden, husen, slotten och självklart berg och dalbanor och andra karuseller! typ flumride, fast mycket värre backar, och blandat med kärlekstunneln ungefär. jättemysig och jätteläskig;) HUR kul som helst! 3D-företställning med mussepigg kalle o de andra figurerna, med vatten- luft- och doft effekter, verkligen jättehäftigt!!
Sea World, med delfin- sjölejon/utter och späckhuggar shower, superhäftigt!! såg Shamu- "Willy", från Rädda Willy också:). Orlandos snabbaste, längsta bergodalbana med flest loopingar, den var självklart rolig;) och även sån flumride där också.
Fanns så mycket mer än jag orkar skriva så du får nöja dig såhär. utom en helt sjuk grej påvägen hem:
Påväg till USA fick vi ha 35 kg var i packning, men hemåt fick man bara ha 20 kg, så alla åkte ju på att betala- de som hade pengar vill säga. vi hade gjort slut på allt utom ca 40 dollar, och kunde inte betala, då summan var 10 dollar per kilo övervikt!! vilket innebar 1500 ungefär!!! och tanten var skitgrinig och gav inga alternativ, tills hon änltigen fattade att vi inte hade pengarna, o lät oss gå o packa om, och jag VÄGRADE såklart slänga nånting, så vi la allt i handbagaget som fick plats, ¨då de inte väger detta, och fick därmed ner vikten till det tillåtna.. men jag kan säga att hon såg SKITSUR ut när vi kom fram igen, och det var med nöd o näppe vi fick gå förbi. idiotregler.
det värsta var att mannen brevid oss hade mycket mer än oss och hans tull-kvinna var mycket trevligare, och släppte bara förbi honom utan anmärkning!! han behövde inte betala, behöver jag ens tillägga det?!

ja ja, nu ska jag läsa ett viktigt mail igen. och svara, äntligen <3

Här är stillhet och tystnad...

Okej Cicci, jag ska försöka komma hem till advent, för din skull:)

2 arbetsdagar kvar. vad ska hannapanna göra sen?
det var kul på jobbet igår iaf.
jag: vad går du?
erica: ekonomi..
jag: vad roligt, då har ni ju UF-företag!
erica: nej det är inte kul!
jag: joo, men vad gör ni ¨då?
erica: vi har tredje världskriget.. (en gäst kommer o vi hinnner inte avsluta)
jag: men hur har man företag om det?
efter att gästen är klar frågar erica vad jag sa.
jag: hur har man företag om världskriget?
- HELT övertygad om att et redan varit och dom har företag om ett världskrig. (hon menade givetvis att dom bråkar, och det därför inte är kul!!)

emma fick sig ett gott skratt i alla fall då vi retade henne för att hon förut trott att kanada låg i ryssland. (tänkte på moskva.)

wellwell..

Salka fyller 11 idag. min älskade vän<3 saknar dig!