Fredagen.

Kvällen blev inte som tänkt. Vi hann aldrig till värmlands för vi satt på förfesten och spelade spel. hur som helst hade vi riktigt skojigt!

det blev först hem till ellen och peppa lite, med klara också. efter det begav vi oss till Nygårds där det blev Alias, vilket var mycket kul:). Snyggast var att klara äntligen tog "vanilla sky" på min helkassa förklaring:

 "det är en man som dör typ, och hamnar på ett tak. han ser ut som en ung tom cruise, och sen går han ut på nån gata. den är jätteflummig och titeln heter nåt kort, ett ord på engelska"
Hur hon kunde ta detta är ett mysterium då han aldrig dör, han är på taket en kort stund, det ÄR tom cruise, men inte så ung och titeln är två ord. vi har funderat på detta i typ två månader och nu kom vi på det! men som vi kom fram till, "jag suger på kändisar". schysst inledningsfras.

 

efteråt blev det en drink på norrlands innan de stängde, gick till BJs men pallade inte stå i en kö som inte rörde sig så vi åkte hem.. summan av kardemumman var: lyckat! (utom att vi missade värmlands helt...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback