Året som gått

Ska återigen försöka göra det omöjliga. Sammanfatta året i bilder.
(och omöjligt är det för att man ska lyckas välja en bild från varje månad. och en rad text).

Januari


Januaris stora händelse var pappas 60-årsdag vilket resulterade i en resa till egypten med snorkling, sol. bad, kungagravar, gamla monument och hard rock café besök. i övrigt i januari var det en del maskeradfester och att jag blev 22.

Februari

Peppes 25-års fest med collegetema när han hyrde hela upplands nation. den fantastiska sconesbuffén på blå koppen. långa ridturer i snön. isfestivalen i uppsala och en rid-knä-skada som tog ett år typ att få bra igen.

Mars


Niinas 90-tals fest och en håkanspelning i örebro är det enda bilderna skvallrar om. den första håkanspelningen där kameran inte var med in! det ni, det är historiskt!

April


April var en händelserik månad! Skvalborg, Kvalborg och ett iskallt Valborg som mestadels spenderades i Ekonomikum. Det var sjuksköterskegasque där alla drack på tok för mycket med hade galet kul. det var spa-kväll, fira robin med lekar, långa vårpromenader och dans på borden. fantastiska månad! april är, som jag sagt förut, min favoritmånad. det är då det händer! och så blev cicci 21!

Maj


Göteborg! Fantastiska långa dansnätter. sova i bilen. dyra böter. dryga garderobskillar. shopping. Hard  rock café igen. med min bästa! sen var det vårbalen, min livs första bal! :) sommarens grillpartyn startade också gånger flera! Sista sommarlovet började!

Juni


Foo Fighters! En av de bästa spelningar av alla jag vart på! Det var även mycket sol och bad och ledigt. Långa weekends i Mora och Strängnäs:)

Juli


Första Ölandsveckan för sommaren! Långa dansnätter. Regn. Hoffmaestro. Ösregn. Håkan och The Ark. Ännu mer regn. en lång mysig kväll med robin bland psykhusen på ulleråker och glass. minigolf, kubb och annat som hör sommaren till. semester hemma hos mamma o pappa.

Augusti


Andra ölandsveckan. Ja. den dominerade typ hela augusti. utöver det var det lite fika, lite sol o bad. inte så händelserikt:)

September


Skolstart och med det "ingen-bangar-för-det-är-sista-året-ihop-start". många utgångar. många nya roliga människor att lära känna. en start på en underbar höst!

Oktober

Ladies night! Tyvärr en stor besvikelse då Brolle inte var med. Men ändå en grym kväll! Strängnäsmarknaden. Lång höstpromenad i hammarskog. bastufest hos klara.

November


Första snön vilket resulterade i en hemsk bilfärd hem. Ellens 25-årsfirande. Långtur med cicci och hästarna.

December


Bästa helgen i Helsingfors! Och den vet ni redan allt om. Speciellt om ni följer både min och ciccis blogg;). lussegasque på norrlands. massa julmys. jul hemma enligt tradition med familjen. utgångar. den traditionella julmiddagen i märta. och snart nyår!

Gott nytt år på er allihop!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback