Little death

Du var bara tvungen va?  ja jag antar det.

helgen var bra. fast förfesten var sjukt bättre än utgången.

ibland känns det mesta bra värdelöst.

this is the year, this is the year it all will happen!

It's finally here!

haft ett bra veckoslut som förhoppningsvis fortsätter så till veckan tar slut.

etuna med ida, galna tanter på HM, dolda kameran grejer på mc donalds, stressiga fikapauser osv. sjukt roligt. fortsatte även på torsdan (ledig!) då vi inte fick bort cykelstället från bilen och när jag väl fått loss det skulle jag visa hur jag gjorde.. vilket jag inte kom ihåg, så där satt det fast igen... ;).

galen ridtur med cicci på torsdag kväll. "det är ju rena vilda västern här" , ja jehovas tyckte vi störde deras camping (som förövrigt var mitt i skogen!)

jag kokade ägg första gången i mitt liv (helt själv, har väl vart med nån gång kanske;). "saltar man äggen?"

ja ja, nu ska jag klä på mig nåt annat än morgonrock och cykla till em. förförfest innan förfest (hos bertilsson eller nåt?). och sen ut. kanske kolla hur waldemars är? well, det visar sig!

"hej vad gör du?" (jag)
"jag sover" (anna)
"jaha jag med. jag ringer dig sen"  (jag)


You smile at me and you lead me to the dance floor

I can feel that something?s starting, starting soon
Been so tired, haven?t slept a night since 1994
Doesn?t matter now we?re on the move


Åh vad jag älskar att jobba. Jag menar det är jättetrevligt när dom ringer på morgonen och undrar om man kan börja ett istället för fyra. och när en stackare vill byta helg så man får jobba den här helgen också.
å andra sidan är jag ledig nästa helg då, strängnäskalaset och ska man endå till jobbet sju nån av helgerna kan man väl stanna tre timmar till när man väl tagit sig dit den här helgen och sen enbart få roa sig nästa?
mer pengar betyder det ju också så.

när jag nu jobbat klart den här perioden (nästa lediga dag är tors den andra augusti) så har jag jobbat 17 dagar i sträck, utom torsdagarna dessa veckor, dvs 15 dagar.. i rad typ. det är ganska ansträngande.

nu ska jag förbereda mig för jobbet, efter att ha ätit världens nyttigaste brunch, tacos och glass med hallon och blåbär;). haha, orka äta två gånger:).

so long!

vissa saker blev bättre än man trodde.


btw är jag trög. visste inte att jag kunde handla över mitt belopp på kortet. så nu har jag tankat så jag fått minus. great! ränta på gång. bra där! bra!

My thoughts progress

Thinks about forever,
My mind tells me maybe, maybe

jaha. dagen började som vanligt med jobb igår och fortsatte med chill/fest, nåt där i mellan i alla fall. det var ju fredag. i bilen körde vi en rad onödiga och väldigt (o)intressanta jämförelser i klass med vilka som fyller år i rad och vem som har namnsdag på vems födelsedag. jag tror johanna ville vinna. på tal om det, grattis på namnsdagen också;).

det blev ett himla tjat om langens byxor- igen, väl framme i mankan. men jag vet att sara egentligen är på min sida. langen också för den delen.

det var en aning drygt att gå upp halv 7 eftersom vi kom hem klockan 3. men jag var snabbast i säng som jag sa, från parkeringen till tandborsten till sängen hos johanna tog mig 5 minuter!
tack för den ordnade skjutsen förresten frans!

dagen gick nästan snabbt på jobbet. eller inte. fast slutet var kul och jag o sofia skrattade så tårarna rann. interna jobb-skämt. somnade i solen efter jobbet, vaknade av ett stort svart moln som gjorde det iskallt..

nej, jag ska väl tacka för mig och åka hem då!

so long!

I won't let the sun go down on me..

jag är trögast jag vet. förlåt. men ibland måste man förklara saker tio gånger. =).  jag skyller på jobbet.

okej, till poängen med det här inlägget. jag har kommit fram till en del bra saker:

*Fredag den 13e kan vara bra, medan Fredag den 20e kan vara sämre.
*Att impulstanka (ja tanka du läste rätt) är rätt värt ibland 11.55, billigt va?
*Mitt jobb är trevligt, (fram till tillomed vaktis slutar) utom när jag måste jobba helg.
*Johannas jobb är bättre.

thats it! so long!

"han är snobb va?" :)

Happy endings

haha, tänkte tillbaka på helgen på jobbet idag. rätt sjuk.

båtturen i soluppgången var ju soft, men kanske lite farlig. haha frans tyckte det när vi sa det nästa morgon iaf, och man insåg det kanske själv också. ja ja, vi överlevde ju allihop=).

hela hemgången från bk var också ganska sjuk, hände en hel del. och ofta grabben suttit inne för mord? men endå läskigt när krillan skulle kaxa med han.

massa västeråsare och en som sov jävligt gott, vakna inte ens när vi stog o gunga på bilen i fem minuter:). på tal om att sova gott så sov nog inte frans heller så illa, telefonen på örat dessutom.

well, kul helg i alla fall och jag väntar på bilder från em o nåns facebook:).

jobbet har gått bra idag, var sjukt trött med tanke på att tiden jag steg upp i morse, hade jag inte ens gått o lagt mig igår. lite dygnsomställning! men mest chill med patrik o erik hela dan och lite misslyckad utpressning.

well well, dags o kila. so long!

Back to the start

Skön låt med razorlight. yes.

vart en riktigt bra helg. först fredan med folk i hamnen och hos erik. sen cyklade jag visserligen hem vilket var mindre nice.

igår var det studentbjudning hos kristoffer. sen utgång på bk. också riktigt kul! sköna människor bra stämning och god öl. haha ja ja, sen tog det dock hundra år att komma tillbaka till kaltea för det var omvägar, matdags, kundvagnsrace och båtlossningar. väl hemma där så åkte vi ut med deras motorbåt och en såndär gummiring efter. så att oskar (hette han va?) fick bli lite blöt. dum men rolig idé halv fem på morgonen. i soluppgången faktiskt.

sen sov jag väldigt gott till  tolv innan det var dags att gå in till stan och åka hem. mötte btw langen också, och tycker att taueringen är minst lika snygg som på bild. för den som ville veta.
nu är jag sjukt trött men får inte sova för jag ska upp halv sex imorgon o jobba o måste va trött ikväll med;). so long!

men det är ju massa kolsyra! (kristoffer om när dom köper en 2 liters cola till han på grillen som han ska svepa)

"jag har bara druckit två vin glas." (johanna, och sen nån fortsättning om att "glas inte är blåsta eller jo det är dom visst det")

This is the year, this is the year it all will happen

En chill dag idag. först lite sola, inte gjort det sen grekland! och sen tog jag min syster med mig och hälsade på anna på jobbet i mariefred. så vi åt lite glass och snackade.

skulle egentligen dragit till etuna nu o campa o gå ut på lotus. men planerna blev ändrade så sent som inatt/igår kväll, så det blir hem till kaltea på studentbjudning troligen o bk sen.
får se hur det blir. igår var i alla fall riktigt trevligt, som alltid med rätt people:).

Man blir ju gratisrökare här ute!
ja ja ingen koll på passiv/gratis. men vad gör det.
för som hört förut:

en kall öl är det godaste man kan dricka om det inte är en äcklig öl. so long!


One- more thing before I go..

..Two- the one who loves me so
Three- don't make me count to three again


Idag har varit en nyttig dag:). Började med att åka in till stan och lämna nycklarna/få pengarna för huset jag tagit hand om, (om man nu kan säga så).
sen hämtade jag min plånbok som jag glömt hos johanna. och det var lite kul för när jag hämtade nycklarna hos dom innan dom åkte iväg, var ja tvungen o sticka ifrån dom då med- för att hämta min plånbok som jag glömt hos Langen.. :)

Sen åkte jag till cicci som  äntligen (efter en vecka;) kommit hem. så vi åt en sallad (på george, och jag bara älskar tonfisksalladen där)  till lunch och sen sprang vi fem kilometer. och det är jag stolt över för jag har inte sprungit på två månader. sen innan grekland faktiskt!

sen cyklade jag hem och tvättade bilen! :).

nu ska jag in til stan, cykla men dock för att sätta mig på riva vilket är mindre nyttigt! so long!

och nej jag och cicci är inga stalkers.

I used to waste my time dreaming of being alive

Ja inte länge sen man bara drömde om o ta studenten. om att sluta skolan. om att plugga vidare, eller kanske börja jobba.

nu är det fan på riktigt. Måste ringa Mickis!!!! så fort jag kommer hem.
för jag har fått mitt antagningsbesked. jag kom in. första valet. Music and Event managment. i Hultsfred/kalmar.

what a fuck!?

tur man har 17 dar på sig att tänka. gosh för det behövs.
nu ska jag kila och kolla klart på black diamond eller vad den heter med ida o dom andra.

now i only waste it dreaming of you.

Inatt finns ingen väg tillbaks.

Jobba snart. Ja jag vet jag skulle vara ledig hela veckan utom tors, men så ringer dom imorse o frågar om jag kan jobba kväll. well, vad ska man göra. pengar är ju pengar:). så kan man ha sjukt kul sen:).

Annars har inte mycket hänt, gjorde verkligen ingenting igår, kollade lite film, snacka med folk på msn och kollade lite tv. nyttigt;). fast jag städade också. faktiskt.
i lördags var jag hos em. med anna jonas och elliot. han va från usa. och jag o em va hundra på att han också åkte snowboard. "han är på samma nivå som jonas." haha, ja ja man kan ha fel ibland!

Ja ja, nu ska jag pyssla klart med vad jag sysslar med o sen göra mig klar för jobbet. so long!

"Vilken skoaffär var det du jobbade på?"
"Va? skoaffär. var har du fått det ifrån? jag e på ett byggvaruhus!"

Aja, Hedins, Wedins whatever:)

All my life, watching america

Yey. För NU är jag hemma från jobbet och ledig i fyra dagar i rad! :D
jobbet gick bra idag, lite segt med sjätte dan i rad och 7-16 tider.. men man får ju pengar för'et:)

blir ett kortis inlägg idag. Em ringde och väckte mig nyss (haha äntligen JAG som är trött och sover mitt på dan!)
precis när jag drömde att jag skulle prova sjukt snyggaste kläderna.

well nu ska jag fixa mig iordning lite, ta en kopp te (jäkla hals!) och dra över till Em o se vilka som dyker upp där. so long!

-bara för emil åker till thailandia idag...

I wish I could drive away to the sunset back to the day that we first met

Only believe the things I wrote,
I'll put it in a note, yeah

FREDAG! vilket inte betyder helg, jobb imorgon igen. ja ja, man får ju pengar för det:). Älskar jobba med Maria, hon är bara så skön! bäst på att lära ut också, och trevligast.

Jaha och vad mer då? kan ju inte påstå att det händer mycket när man jobbar. Det var hamnen häromdan med tjejerna, alltid lika kul. och ikväll blir det middag hos Em. kikar väl förbi en snabbis i alla fall även om jag ska upp halv sex imorgon. Igen.



men vad svarar man på "see you?" Inte "Yes we do" i alla fall?
för man kan ju inte säga, om man översätter det "vi ses" "ja det gör vi" ... (tystnar)


I'm the first kid to write of hearts, lies, and friends...


"I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me" - kul text på låten. ja ja.


det såg ut som emil. va han? hmm ja lika snygg som i fredags vet jag inte, eller du menade han?. mm typ håkan han som sjöng om sorg i kalmar eller vad det var;). eller vaddå?. eller jaha det var ju han. nu är jag med.
saker och ting blir röriga ibland.

jag fick tag på ett stycke mickis och ikväll händer nåt kul, för vi börjar inte förrän klockan 1 och 2 imorgon! :). ska försöka få tag på dom andra också.

hmm, ja en dag till på jobbet. nu jobbar jag 2 kvällar till sen är det ledigt i elva dagar. om dom inte ringer och behöver mig. har i alla fall kommit på att det bästa med jobbet är egentligen att hänga och bara snacka skit med patrik och dom andra i min ålder, när man inte behövs någon annanstans. annars skulle dagarna gå ganska sakta. jag menar när man till och med tycker att det är roande att plocka ur diskmaskinen.. fast hellre det än att kolla på TV-shop. fast där håller nog inte patrik och cecilia med, med tanke på att dom kunde typ alla produkter utantill.. well well.. :)

-alltså det är coolt för djur utomlands är gröna...
 



The midnight sky is another shade of blue...

Jaha, nytt jobb idag. dan flöt på, gick faktiskt riktigt snabbt. och jag har fått snyggaste arbetskläderna. fanns dock inte min storlek så jag skulle kunna få plats med en person till i dom, för att spara på resurserna menar jag.

massa folk man känner där oxå, (eller några iaf) en tant (kvinna?) från Länna som kom fram och presentera sig "hej, dig känner jag inte igen." "nej men dig känner jag igen" hade jag lust att säga, men nöjde mig med typ "okej jag heter hanna..." bla bla. Så jobbar tydligen en kille från brorsans parallellklass från högstadiet där. och sen patrik. tördahl alltså. well, lillkillen från sen vi var ett år som slängde min spade i brunnen. ni som känner mig väldigt bra och har gjort väldigt länge vet vad jag menar.. :).

kaffeoman kommer jag bli oxå. jag som inte ens dricker kaffe? men det bjuds ju hela tiden. ja ja nu ska jag ta en dusch o sen kanske det blir glass/chill/nåt i hamnen med the gang. so long!