Kom sommarnätter under stjärnor kom

Bäst att jag skriver lite, blev lite klagomål från Saras sida där igår! :). inte nog med att jag utelämnar information liksom! :P

Vad har hänt i veckan då? Det har vart en soft vecka, nästan ingen skola, som det ska va;). Onsdags blev det äntligen lite spontanitet och vi stack iväg för o kolla på fotbollen Nordirland- sverige, i etuna. först in på O'learys (stammis där snart ju!) sen ner på Time Out, men det var sjukt mycket folk överallt, såklart. så vi hamnade på Perrongen istället. utan fotboll=/. (lika bra kanske eftersom vi förlorade!)
höll på att somna där så vi stack in en sväng på Rolling Rock. Man har hört mycket om Rolling. men nu fick jag se det själv. skummaste människorna ever! :P listan kan göras lång, betydligt skumt ställe. skön utekväll med Anna Emelie Mickis och Sara iaf!

Sen blev det fredag så småningom (efter lite shopping i etuna på torsdan, kan ju inte låta bli o köpa nåt när jag väl går in på Carlings!) och fredan innebar party. trodde vi ja. vi kom dit, alla toknyktra - till ett hus fullt av aspackade 89or, 90or och 91or! då var det dags att vända! haha blev en kort festkväll måste jag säga, så det slutade med godis från godismontret nere på stan och sen hem åt varsitt håll runt midnatt!

idag är det rockfestpå tullen, inte vart där sen förra rockfesten i januari.. min pappa säger ju själv att jag bor på lotus så! :).

mycket annat har hänt också, men allt kan inte nämnas här.. :). jag ska bara ta tag i mitt liv och komma på vad jag vill! så det så.


With fading lights that lead us past the lives that we destroy

and i don't want to forget how your voice sounds.

Grym helg. först snakes on a plane filmkväll med sara.. lika roligt som jämt!

sen lördag och etuna sväng med mickis. lyckat lyckat! och sen tillbaka till etuna för krogrunda. blev o'learys, med fotboll. raw, med inga människor typ. (haha inte konstigt vakten klaga på att jag var lite liten, när åldersgränsen e 20 på lördagar! kom jag på sen!:)
och lotus med desto mer folk!

var riktigt kul och vi blev ett helt gäng till slut som drog ut!

dock ska jag lära mig komma ihåg människor för det blev riktigt pinsamt när fredde, som var med på fall out boy i tisdags ,kom fram o krama mig o fråga hur det var! och jag bara stirra på han o sa "hmm det e bra men vem är du?" :). som tur var så var han ganska full så han kanske inte minns det! ;).

skola imorgon. men jag hoppas att den dåliga nyheten (som jag egentligen visste om?), blir till en bra om det blir som jag vill.  eller inte just den. men den stora delen av den! för saker och ting blir faktiskt ibland sjukt mycket bättre än man väntat sig. (kom jag på när jag läste slutet av mitt inlägg, uf-mässan!)

en reunion med Blink står fortfarande högt upp på listan av vad jag vill!

And you?re someone who knows someone who knows someone I once knew

One night, yeah, and one more time. Thanks for the memories, thanks for the memories
"He, he tastes like you only sweeter" 
på 2.20, för det är bäst. med massa trummor. massor. coolt!

Ida här. och fall out boy. ladda ladda för krogrunda i etuna ikväll. blir vi, mickis, sara, niklas och kanske tyke och langen? har inte så stor koll. men det lär märkas! :).

jaha nu ska ja tydligen skriva nå här, har hanna beordrat mej o göra.. :P  men de e trevlit, även fast de e nå ja inte brukar göra! ikväll ere party, party, etuna här kommer vi!! :D

snart måste vi nog åka för annars har Ida slut på min hårspray! :).
vore förresten coolt att skriva en låt som blinks feeling this, att man går in i varsitt rum och kör. sen sätter man bara ihop det! tufft. en reunion med dom tack!


Fall Out Boy!

YES! sjukt kul var det. lite dåligt drag, när folk runtomkring en inte ens går igång på Dance Dance. okej kanske inte min absoluta favorit heller, men den KAN man ju! ja ja. hade sjukt kul endå, lite av det roliga är ju när man hoppar och är glad och så får man konstiga blickar av alla tråkiga som bara står där. :). Sara, Niklas, ida och jag var det i alla fall som rockade loss tillsammans.

Emil och hans killpolare höll sig där nånstans i närheten, och jag har bara honom och hans otroligt schyssta kompisar att tacka att vi kom hem igår. :). hade det inte vart för han hade vi inte kommit hem som vi gjorde. trångt var det, men dom ställde upp:D. tack.
och världens skönaste stämning i bilen. se och lär!

blev en sjukt rolig kväll, draget kom igång mycket bättre efter Where's your boy tonight, och det VAR ju bara låten som skulle dra igång det. jag menar ni hör ju själva på namnet. och sen betyder den nåt lite speciellt:).

kvällen kunde inte blivit mer lyckad, och den blev sjukt mycket bättre än jag nånsin kunde tro att den skulle bli!

HELL YEAH! :).

Uf-mässa:).

Kanske lika bra o skriva blogg direkt då så slipper man klagomål;).

haft en  ganska kul, dock jobbig dag på UF mässan:). vi inledde lite snyggt med tre varv i rondellen och gångvägs/trottoarkörning, två bilar på led. och massa skratt! :).

och Anna kom trea i bästa säljare! haha gissa vilka som var sjukt glada!? :D.

Jag ÄR sjukt glad. men sjukt trött. och sjuk. som de andra typ. hostar och halsont.. haha vilket gäng! men nu är det bara sova, (snaart!!) och samla nya krafter typ. inför tisdag maybe. det är väl det man har o se fram emot just nu:). även om det känns rätt kört. men jag ska ha jävla kul med Ida och Fall Out Boy!


Nu är det vår..?

För att jag (min pappa?) tvättade bilen eftert klockan fyra idag och solen sken! :).
mitt citronträd har fått stoora blad:D.
och det är snart ett år sen Berwaldhallen! :)

helgen var asbra. shoppade i fredags, hittade ett par skor o en skjorta o lite smycken iaf!
lördags var det blades på kungsberget som gällde, sen utgång på Lotus på kvällen!
Söndagen var det sjunga på morgonen så inte ens då fick man sova...
men en grymt lyckad helg! bästa på länge. lite citat måste uppdateras snart:).

(sen tyckte sara jag var usel på att uppdatera.. varsågod här är det. ;P)

och på tisdag är det fall out boy! :D. hoppas hoppas hoppas..... eller oxå slutar jag hoppas och fixar det för mig! nu är det prison break hursomhelst!

dagens låt: Nobody puts a baby in the corner - fall out.
I'll be your best kept secret and your biggest mistake. right?