Give you my confidence, all my faith in life

Fredag. men inte ledig imorgon. en öppning till sen vet jag en som ska sooova en hel dag innan jag ska öppna 2 (3?) dagar till. sen blir det gbg med sötaste. 4 dagar helt ledig. ska bli riktigt skönt.

Igår hade jag haft körkort i ett år, grattis till mig. tiden går väldigt fort ibland.

varför är livet så orättvist ibland? många tankar finns även fast man inget vet egentligen och man inget förstår. hur kan världen vara så grym? hur kan någon göra något sånt? många frågor snurrar runt för mig, som bara genom älsklingen fått veta vem hon var.  vad gör det då för er som kände henne?

are we the same People
as before this came
to light?
saker kan förändras över en natt.

The Best Of You.

Kung jag var i DTn idag då! genomsnitt 62 s på hela dagen o ingen timme över 90. o endå sålde vi plus hela dagen. (upptäckte att jag just skrev ändå med e av gammal vana, men hoppas att wille läser det här och låter det därför stå kvar..) känner mig riktigt grym. men trött, helt slut närmare bestämt. så- då var det färdigskrytet för den här dagen.

annars är läget ganska lugnt, sitter och gottar mig över att jag tror att jag ska sova hos söt ikväll fast han inte vet om det så han blir överrsaskad när han kommer från jobbet. glad också hoppas jag? detta mot mina principer eftersom han stänger och jag öppnar och jag helst sover hemma då. men jag kan inte låta bli. inte vart där på 4 dar nu ju!
och utöver det är jag arg för jag inte kan lyssna på foo fighters albumet There is nothing left to loose. mitt media player vägrar.

vet inte vad jag ska säga mer än att jag vart på 2 grymma konserter senaste 1½ veckan.. Jimmy Eat World och Reel Big Fish. HUR kul som helst, och då menar jag faktiskt HUR kul som helst. WOW!

nu ska jag gå och äta, men ställer först en fråga till wille,om svenska nu är så viktigt, varför säger våran BOP-röst "ett fyrpack tack" men "bort en fyrpack" ??

so long:) // Hanna