Jag ger dig min morgon

Och så var årets Peace And Love över.. trist nog. idag börjag jobbet vilket jag faktiskt lyckats skjuta undan i fem dagar!! även ett par timmar till om jag lämnar det ämnet redan nu.

I onsdags bar det alltså av till borlänge igen, efterlängtat!
såg riktigt många band, men på toppen låg hardcore superstar och håkan. grymmaste spelningarna och en av de få vi såg varje sekund av.
vet inte riktigt vad jag ska berätta, det var som ett vanligt festivalliv, lite sova- mycket kul!

mina bilder får väl tala för den större delen då, på bilddagboken o facebook...

men tack till er som var med och gjorde ännu en festival oförglömlig!! :) love!

Dreaming of you

jaha.. Midsommaren över. nu det ska bli mörkare? :) neej inte än på långa vägar har ännu en underbar sommar framför mig..

Midsommaraftonen var perfekt, med wille rasken o madde hos kaltea med 20 andra o käkade middag o hade trevligt hela kvällen! kunde inte blivit bättre..! avslutades med johanna o en midsommarnatsdröm med håkis:) <3

kommer upp bilder på bdb o kanske facebook så småningom..
peace and love på onsdag. wehei:)

nu ska jag in o jobba igen. so long!

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din!

Fredag: Ledig, Håkan på grönan. Får aldrig nog av den mannen. kommer säkert på hans konserter när jag är 90 sa jag till madde. men jag kom på att så länge går det ju inte.. men så länge han spelar. Underbart, precis som det ska vara och är jämt. Var världens lyckligaste när jag somnade den kvällen.

Lördag: Träffa Anna, Em, Johanna o Sara igen. alldeles för länge sen. Middag, tjejsnack och utgång. Perfekt kväll, som jag saknat så oerhört. Även den kvällen somnade jag med ett leende på läpparna och som världens lyckligaste.

Söndag: blev bara mys med sötnosen, och inget annat än god mat och så. lyckligaste denna kväll igen? Ja.

Framtiden? den visar sig.

vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

why cant they understand the way we feel...


Länge sen nu. vet inte varför jag bloggar längre, säkert ingen som läser. blogg har gått ner sig. men men :)

Ikväll blir det Håkan, med madde. och snart peace and love, mycket håkan nu. =) som det ska vara.

satt och läste gamla blogg inlägg, om hur bra stämningen var på jobbet för nio månader sen. (ens det, nio månader? har det gått så snabbt??) ingen kan ju neka till att det blivit sämre.jag tror det mest beror på osäkerheten och att vi inte får veta nånting, nya öppettider, nya skiftledare, osv. ska vi inte trivas med dom vi ska jobba med? tydligen inte. vi ska gå där och vara nöjda. och inget som gör en peppad, jo förresten. skiftledarna ska bjudas på middag, osv. till o med dom som inte är skiftledare än men kanske ska bli, vad dom nu har med det att göra? bjud alla oss som sliter dygnet runt istället så kanske vi också blir positivare, knappast så att dom andra jobbar mer än oss. eller!?
tråkigt att säga men det ska bli skönt att sluta. skulle allt vara lika bra som för nio månader en skulle jag må dåligt över att sluta. men nu känner jag mest frihet. tyvärr. för egentligen trivs jag. och vill trivas. tråkigt att det blivit såhär. men jag ska göra det bästa av tiden som är kvar, menar, somliga man jobbar med är ju bara underbara!

nu fryser jag och ska göra en kopp te. för sommaren försvann!

pussohej

...the just dont trust trust what they cant explain