ryggont, björnar och grilldebut.

Helgen bjöd på TVÅ lediga dagar. wiho! efter 9 dagars jobb kändes det underbart. Fredag kväll fikade vi lite hos willes föräldrar, när vi hamnade där på kvällspromenaden med malte.
Lördag blev det ner på stan, köpa blommor till balkongen, plantera, grilla till lunch hos willes föräldrar och på kvällen blev det grillkväll hemma hos oss med massa trevligt folk och singstar, en riktigt rolig kväll, efterlängat! (grilldebut för året!)
Söndag blev det Orsa Grönklitt, bjärnparken, för o kika på de nya björnungarna men de vågade sig inte ut så dom såg vi knappt. istället blev det järv, tigrar, brunbjörnar och kamtjatkabjörnar. De var riktigt häftiga, ca 3 meter höga när de står på bakbenen.
men de visslade inte. fast de brummade inte heller.

Med andra ord en mycket lyckad helg. Fixade lite mer på balkongen också, en bänk, kryddor ska ställas ut och även vårt träd ska ut när det blir lite varmare.

Ryggen krånglar ännu mer. Fick dock tid på vårdcentralen snabbt när jag väl ringde. Haft ont i två veckor typ, men ringde imorse och fick tid en timme senare..! det var snabbt, jämfört med vad man är van vid... fick starka tabletter, så ryggen funkade bättre. imorse kunde jag knappt gå, men nu gick det:P dock blev jag yr av dom en stund;). men hoppas det blir bättre, måste jobba mycket snart igen!

nu ska jag o älsk äta ciabattabröd! dessutom gjorde jag mjuka knäckemackor igårkväll, eller som är klara idag<3 barndomsminnen!

pussohej!

Det är för oss, solen går upp! 2

Vår balkong är inge bra o sola på har jag kommit fram till. Tacka vet jag villor:).
Ledig helg, underbart skönt, bara jobb 16-19 idag.

Solen skiner hur som helst, konstigt att det snart är maj. dagarna, veckorna, månaderna bara flyger fram. "utanför fönstret slår våren ut"... så sant! Jag tror våren kommer här i mora också, så småningom:).

Älsklingen, du vet att jag finns här för dig, alltid, och speciellt när saker och ting blir såhär, som dom är just nu. Vill vara till hjälp, men vet inte vad jag ska säga eller göra. Vet hur det känns om det är till nån hjälp<3.
älskar dig!



Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.


jobb, blomplantering o pizza!

Idag blev jag arg på jobbet igen. För att en viss medarbetare fick gå hem en timme tidigare än mig fast hon inte slutade. och jag blev arg därför att jag sagt först att jag ville det. dessutom hade jag ont i handleden. för jag var dum och lyfte med bara högerhanden just som den blivit okej igen. jag hade ont i ryggen, den måste kollas upp efter helgen om det inte bara verkar vara överansträngning som går över av att vara ledig. och jag hade ont i foten för min chef ställt en hel kassalåda (med metallhöljet) igår på en soptunna som åkte nerpå min fot, till detta kan tilläggas att den väger ca 2 kg och är som ni nog förstår väldigt hård. rakt på fotknölen. = stor bula. så hade jag igår jobbat över 7 timmar mot vad jag skulle.
dessutom hade willes sjuka syster vår hund vilket inte kändes schysst.
detta gjorde mig sur. men sen kom jag på att jag lika gärna kunde jobba till 21 för wille är i borlänge hos sin farmor.

Så jag tillbringar alltså min femtielfte dag själv hemma, vilket börjar bli trist. 
men ska snart sova och kikar på diagnos okänd. 

igår blev jag glad på jobbet, planterade blommor med richard så var där till 22, kände oss duktiga och fint blev det! sen bjöd vår chef på pizza vilket var uppskattat!
dessutom fick jag en chokladask, med motiveringen "du ställer alltid upp utan några invändningar!" 
man tackar!

helgen är det löning, och jag är ledig, och det ska bli soligt o fint! kan det bli bättre!?
btw så skällde malte på en sten ute nyss på vår jättesköna lvällspromenad, han är knasig, valpen:)
pusshejs!
 

tårta, chokladbollar och utbildningar.

hejsan!

Jaha då satt man här igen! Solen är fortfarande borta, fast det ärväl lika bra, i o med att jag ska jobba hela helgen.
Ska snart göra gröt och äta en riskaka, för det är det jag är sugen på just nu!

Bakade en tårta igår, fick ett ryck medan potatisgratängen stod i ugnen:) idag blev det chokladbollar. hoppas mamma o pappa kommer på lördag, då skulle de bli glada av allt fika! :).

Mycket på g på jobbet nu, vet inte hur jag ska hinna med allt, lite drygt även att jag måste läsa igenom handledarboken igen, för att jag ska veta exakt hur jag ska utbilda (och dessutom checka av alla som redan jobbar), enligt boken och detta var ju ett år sen jag läste!

Hungrig nu och har väl inte mýcket mer o säga, väntar på majschemat och hoppas på en kryssning kommande månad! :).
nu har ju dessutom sista anmälningsdag vart för skolan, så det blir ekonomi i höst, om jag kommer in, vilket jag tror! och så har jag deklarerat! så det är bara vänta på pengarna:)

ha det! pusshej

tillbaka i mora.

Varit hemma hos mamma o pappa till igår. Underbart o vara hemma igen. Hela familjen var där. Riktigt fint hus dom hade köpt! Slog mig även när vi gick en långpromenad igår att det var där vi campat med husvagnen ett par gånger när jag var liten! Blev sola o bli ännu mer brun, påskmat, påskgodis osv. Bror hade även köpt en schysst systemkamera, han som aldrig vart en fotomänniska. det blev hursomhelst mycket bilder när han jag o syster satte igång;)..

Ledig tisdag, onsdag också, hur skönt som helst, tråkigt dock att solen försvann idag, regnigt och trist. Sen bli det jobbigvecka igen, jobb tors-sön sen måste jag på ass-möte på måndag, min lediga dag, sen jobb tis-fre igen...
Sen är det ledig helg igen, hoppas på nåt skoj!

Vet inte vad jag ska hitta på i en timme nu tills wille kommer hem. vet för den delen inte vad jag ska göra sen heller men.
Blir antagligen packa upp och kanske fixa lite i lägenheten så den blir ännu finare! :)

pusshejs

Glad påsk!

Nej emma, jag trodde inte du var sur., du missade min ironi:)..

jag är tillbaka i mora nu. Hade det verkligen underbart hemma i stränkan. Hur kul som helst. Topp ett minnet kommer givetvis vara vilken melodi björnar visslar. Ni kommer nog tröttna på det tillslut, men vi skrattade som sagt väldigt gott och länge!

Tåget var 8 minuter sent, vilket gjorde att jag precis hann med tåget mot sala. Tycker om o åka tåg. Läsa en bra bok, (halva tredje twilight, Ljudet av ditt hjärta.) lyssna på bra musik och bara slappna av.

Så var det jobb idag igen, helt okej dag, men ska bli skönt o åka hem till mamma o pappa på lördag!

Nu ska jag vara social med wille, för sporten är slut!

Pusshej

Det är för oss solen går upp

Jag har fått en del sura kommentarer för ca 15 timmar sen om att jag bara roar mig medan denne person tar han om min ljuvliga hund och monterar mina möbler. Vadan dessa arga miner, min hund är ju snäll? ;)

Igår efter promenaden, som blev lång, runt hamnen, förbi europa, mot kilenkorset fast upp i dammen, tryffelstråket o hem, så träffade jag miccis. fastän jag hade lovat mig själv o inte ha mina nya skor så hade jag det. Jag har fått en såndär konstig knöl på hälen igen som jag hade för några år sen, och den gör jätteont i skon. fast bara på högra foten, vänstra sitter perfekt.
Vi satte oss på george iaf, i solen och åt lunch. Vad de ändrar utseende och innehåll i sin mat ofta! Satt o njöt, blev fika också. Calle o pernilla kom förbi o åt också så skrattade lite med dom också:).
Sen kom Ida ner också, vi gick en vända på stan, sen satte jag o ida oss vid bibblan i solen när miccis skulle träna. Blev en timme till innan cicci slutade skolan.

På kvällen blev det tuna park, jag fick ett fint linne. Sen åkte vi till café Sylvia och drack te. Efter det blev det bio, en shopaholics bekännelser, bättre än jag väntat mig!
Hade en supertrevlig kväll, mycket skratt, diskussioner i svåra frågor och bara en rolig tjejkväll helt enkelt!

jag o cicci ska skriva en bok. Livets stora frågor. Vilken färg har skuggor. Varför är kläder snyggare i affären, även färgerna. Vilken melodi visslar björnar. Hur kommer våren så snabbt jämfört med de andra årstiderna. osv. svaren ska vi låta andra ge.

Ska tillbaka med halv sex tåget ikväll. Vill inte. vill leva i min drömvärld för alltid! Klart jag längtar efter en del där uppe med, men de kunde istället komma ner o leva i min drömvärld! :)

hej på er o vi som inte ses där uppe ses i sommar<3

Girls just wanna have fun!

Nu är jag hemma i Strängnäs. Jag och cicci pratade o det igår när vi var ute och red. Jag har många hem. Hemma här, hemma med wille, hemma med mamma o pappa. :). Kärt barn har... många hem?

Åkte ju tåg hit tillslut, och när jag närmade mig västerås började jag känna att snart, snart var jag hemma. Blev alldeles lycklig, sådär så man får en bra känsla i magen, och jag lovar att hela vägen på tåget, till min musik i mp3n log jag.
Fast jag tycker det är dumt, min sverigegeografi är inte vad den vart, för jag fattade inte att jag skulle ta stockholmståget när jag skulle mot sala. det slog mig sen att jag ju åkt där flera ggr... och så att det stod linköping på mitt eskilstunatåg. också mycket förvirrande!!

Träffade Sara igår också, jättemysigt. Vi satt o solen, fikade utanför schelins, och bara hade hur kul som helst. Vet inte hur mycket jag skrattat sen jag kom hem.. Vi pratade iaf om det jag o cicci också tog upp, att man sover en tredjedel av sina liv. Fast min o saras slutsats var då att om man blir 75 år, då sover man bort 25 år. dvs om fem år har vi bara 25 år kvar att leva, för att då har en tredjedel gått..Vet inte hur vi fick ihop denna ekvation, så vi borde nog börja skolan snart igen!

Cicci var även jätterolig när hon mött mig vi tåget och hon övningskörde hem, och vi skulle tanka. Hon skulle backa, men bilen rullade framåt, för det var nerförsbacke, och hennes första reaktion var "scchh!!" till bilen. Inte överdrivet roligt för er säkert men hennes mamma och jag fick oss ett gott skratt..

Dessutom har jag och cicci lärt oss (även om vi inte vet om vi tror på det) att björnar visslar. Inte brummar. Men vi som bor nere på kontinenten som wille uttryckte det har ju aldrig vart med om vilda björnar:). vilken melodi är det dom visslar?

Nu ska jag ner o möta cicci på trafikskolan så ska vi ut och gå innan hon ska till skolan. Hej på er!

dessutom blev jag brun i solen igår:).

I´ll be there for you..

Nu har jag bokat biljetter hem. Blev tåg ändå eftersom cicci är snäll och fixade skjuts från etuna o hem:).
Ska bli riktigt riktigt roligt. Har faktiskt köpt present också, innan dagen den här gången, vilket det inte lyckats vara för nån av oss eller jul på länge. men i år får hon den flera dagar innan!

Kom just hem, min sista lediga dag av de sex blev jobb ändå. Förskoleklass i Vika. Det var helt okej:).
Sen skulle jag gå hem, efetr o hämtat malte när jag kom på att jag inte hade hemnyckel. gick till wille på jobbet för o hämta den, och killen jag bad passa malte utanför en minut tyckte nog jag var lite rolig. men grejen e den att vi inte lärt malte vänta utanför affären/andra ställen själv än. så jag band fast han, men tänkte det var bäst o be nån hålla ett öga på han.. ;).

Har inget roligt o berätta idag känner jag, så jag ska kila iväg igen..
eller jo förresten, jag o wille har gjort träningsschema nu, så nu drar det igång igen, jag som inte tränat på ett år. uschamig, men det ska bli skönt o komma i gång igen!

Ja, ha det bra så hörs vi! pusshej

dessutom spelar AIK sin första match på söndag. DET är kul!