Hemma igen!

Då var semestertrippen slut för denna gång.
Började med Spa på tisdagen, helkroppsmassage i en timme med älskling, kan det bli mysigare?
Köpte även valpgrejer den dan, kul fast dyrt.
På onsdagmorgon bar det av. Hann se hela öland, både norra o södra Långe Jan och Långe Erik. Ute o åt med Cicci o klas och bara tog det allmänt lugnt. Åkte o hälsa på Maltes uppfödare också, utanför Kalmar. Fick träffa maltes pappa o halvsyster. Där kom även semesterns enda skur. en rejäl en.

Sen blev det tvärsöver landet till Smögen. och de som flytt de tråkiga vädret hade gjort fel. Vi fick kanonväder, blå himmel o strålande sol så det blev mest vandra på klipporna, äta gott och sånt.

Påväg hem besökte vi farmors o farfars grav också. Jag hittade fast det var ett tag sen!
Vi skulle väl egentligen haft med oss en valp hem, men vi åkte hem ett par dar tidigare och så ringde dom idag o sa att det blivit strul med veterinärtiden. Så på lördag bär det av o hämta Zingo, alias Bambam i etuna.
semestern i korthet.. bilder kommer antagligen upp på bdb o fb..
ha det!

SPA!

Hemkommen från Spa:t då. HUR skönt som helst. Känns som om jag bytt kropp. Som Wille sa, man har aldrig varit tröttare, men samtidigt aldrig piggare. underbart! Bubbelpool, Ångbastu, vanlig bastu,  simma i poolen, vilostolar att njuta i med juice, te och färsk frukt, massor med färsk frukt. Och sen helkroppsmassage på det!
bara tofflorna och badrocken, känner man sig inte redan där rik och bortskämd? :)
Jag sa det till henne sen, vilket lyx. Kunde man skulle man lätt unna sig det där minst en gång i veckan! WOW!
inte vart såhär avslappnad på år och dar.

Nu sitter jag o har lagt in ny musik på mp3n, lyssnar på världens bästa elvis (tacka syster för låtarna), får barndomsminnen:), älsko tittar på 2½men och snart ska jag väl antagligen packa inför vår lilla semester. Lite kläder bara. man har alltid med sig alldeles för mycket i onödan!
Så 6 imorgonbitti blir det bilen mot öland. kanske strängnäs på vägen. eller på vägen hem.
Man kan ju inte låta en sommar passera utan en helkväll på Riva!
sen kommer vi hem med tillökning i familjen!

Så, som sagt, packa. men är såå avslappnad o trött så jag helst skulle krypa ner i sängen och läsa lite twilight istället.
Hörs om nån vecka igen!!

semester!!

Dagen började med sånt spöregn att t.om hunden vägrade gå ut... så vi väntade med morgonsvängen en stund.
Sedan packade jag ner ett par strumpor extra bland jobbkläderna, vilkte var det bästa och smartaste jag gjort hittills idag. sen gick vi. genom skogen tänkte smarta jag, med paraply, väska och hund. blött från träden. blött på marken. slutade med att jag släppte lös hunden för dte var svårare att hålla koll på han med. och sen traskade jag på, genom pölarna, det var ju kört ändå. :)

sen kom jag till jobbet, och vi sålde massor. iofs kul, men inte idag när vi inte hade nåt att sälja.. parkerade runt 50% av alla.. pinsamt. men en gubbe var söt, han sa att det var synd att jag ska sluta. (stammis:))
och en annan stammis hund bjöd jag på en cheese. han blev också glad. lite av min grej o bjuda på saker sista dan. gjorde jag i snäs med.

så nu är det slut också. hade det inte varit för min ovissa framtid hade jag varit ännu gladare.. det har sina roliga stunder det där jobbet också..
både min syster o hennes kompis tror jag har goda chanser o komma in. har man nån o skylla på om det blir annorlunda då;).

o så fick jag brev av barncancerfonden idag. de tackade för mitt senaste bidrag och skickade med ett inbetalningskort om jag är sugen på o skänka mer. det är jag. bara att jag endast har 3,81. och inte miljoner då.

så nu börjar semestern då. blir Spamassage imorgon, köpa valpgrejer och så åka ner mot öland på onsdag..
får se vad framtiden har att utvisa.. :)


google vet förresten ALLT. min syster googlade på "stor vit klocka" för hon hade sett en snygg nånstans. och vad kom upp om inte just den stora vita väggklockan hon ville ha!

Johnny Cash & June Carter- Time´s a wastin

Usareseplanerna gavs liv idag

Nu har vi börjar planera vår USA-resa, även om det kommer dröja ett tag innan den blir av. Men ändå nåt att se fram emot. Kollat upp hur vi ska åka, blir troligen Route 66 med start i San Francisco och avslutet blir New York.
Som sagt, dröjer innan den blir av, även om jag (med mina pengar på sparkontot=) !) är sugen på en resa redan i övermorgon. typ.
det enda vi saknar är väl 2 reskamrater och tid.

Snart ska vi hämta vår lilla vovve också, tiden går väldigt sakta när man väntar. ungefär som när man var barn o det snart var jul. och sen var det ju födelsedag direkt efter. SEN fick man vänta alldeles för länge, då var det ju nästan ett år till nästa jul. så känns det ungefär nu.

Innan det blir av så blir det en tur till min sötCicci på öland, saknar henne väldigt mycket, så det blir riktigt skoj! Kanske att det blir västkusten ner först, men vi vet inte, pga ekonomin. (INTE röra resepengarna!)

sen tycker jag det är väldigt tråkigt av alla som inte hör av sig. ska man alltid vara den enda?
och även när man själv gör det och inte får nåt svar.
visst jag är inte hemma i sommar, men jag har varit hemma och vill komma hem igen, men nån kan ju visa sig lite entusiastisk på en sån idé.

nu har jag fått det sagt också. så nu funderar jag på lite twilight, sängen o sen somna för att vakna när älskling kommer hem från jobbet = malte skäller = jag vaknar.
jag är inte sur eller nåt. bara lite ensam.

jag gillar dessutom inte torsdag. jobba, men bara en massa nya, ingen rolig som kör skift, det är nästnästsista dagen så man vill helst inte ens dit, och det är FOAR, (haha bara för ni ska kunna läsa hur det sägs), vilket betyder chefen. hans chef och deras chef. den enda vettiga där kommer väl vara Frankling. Go Franklin. Han är bra!


tack för kvällsprommisen min maltevän i solnedgången.
nu är det jag som ska lämna datorn, för jag vet inte varför internet var så roligt att man satt så länge när man var yngre.

jobbansökan...

Då jag kom in som 81a reserv på sjuksköterskeprogrammet, i uppsala, så kikade jag på lite jobb, ifall att liksom.. (även om min syster tror jag har väldigt bra chans o komma in..)
och hittade det här, som personlig assistent. läs o begrunda.. (le också gärna!)

"Du ska ha körkort på bil med lätt släp. Det ska vara likaledes på dammsugare, datorer, golvmopp, & husligt arbete. Du bör ha stor körvana på alla dessa uppräknade saker. Speciellt bil. Kan Du tänka Dig att köra bil till Frankfurt eller längre söderut då kan detta vara ett arbete för Dig Klarar Du bara Uppsala är detta inget för Dig. HAR DU EJ KÖRT ELLER BIL TRE MÅNADER FÖRE ANSTÄLLNING ÄR DET INGEN ID@ ATT SÖKA! Kunskaper i det engelska språket är tvunget. Detta kan innebära resor till andra länder, eller andra och orter i Sverige. Kunskaper i Svenska språket pga arbetets natur. Detta är ett måste"

så nu undrar jag, återigen, hur min framtid ska se ut... men det är väl bara att tro på att det går bra, o lita på andrahandsurvalet! lär vara sjukt många som söker i år när det är så svårt o få jobb. tidigare har ss legat på ca 15-16 i intagning, vilket tidigare år varit = inga problem..
går det lika bra som Monopol idag så är det inte mycket att hänga i julgranen.. jag åkte ut med dunder o brak, strax efter wille o bjur vann med över 300 000.. :P (då var t.om alla pengar slut).

Nu ska jag vara lite social, imorgon är wille också ledig, efter kl 16 o sen hela helgen. först måste jag bara komma på vad jag ska göra hela dagen.. nej nu måste jag gå.. hejsvejs!

Sommarregn

Det regnar första dagen idag sen innan värmeböljan! Dels imorse duggade det och så nu när jag gick ut med malte. Fast jag måste ändå medge att vädret är okej.. iaf så länge man jobbar.. Jag har 4 dagar kvar, fast utspritt på två veckor... och jag vill inget hellre än därifrån. det är ju åt helvete igen... hur kan somliga bli chef?
hur som helst, finns det något som doftar godare än ett sommarregn?

ikväll är det allsång på skansen, själv, för wille ska över till några kompisar. funderar på en kopp te, en bulle och bara mysa.. :)

Dessutom har vi tingat en valp till nu. en amstaffkille som kommer till oss om ca 3 veckor.. :)

det är som wille säger... när ska du ringa? det är så tomt utan dina dagliga samtal...  <3 

well, I go out somewhere, then I come home again

Deportees- hade nästan glömt att de skulle komma, men som tur va glömde jag inte spelningen väl på plats. Mycket sevärd, riktigt överraskande live.
Razorlight- Vart var all publik? De är värda så mycket mer, vad tidningarna än sågar dom med. Lät väl inte som på skiva, men fortfarande väldigt sevärda. Och världens gladaste trummis!
Håkan- Bara dårar rusar in. Väldigt fint inslag! Och en två timmars spelning, bättre blir det inte? :)
Winerbäck- Toppen var ju med Miss Li, jag är nog inte den enda som säger så. Maffigt, riktigt maffigt! o så tre spelningar också, alla med avslutande "kom ihåg mig då"
Mötley Crue- Som sagt, vad tidningarna än sågar med, så ÄR Tommy Lee bäst! vaddå "vad ska han fram o göra" han är ju för fasen den de flesta vet om. Go for it, mer Mötley!
Babyshambles- Högast på scen? Peter Doherty:) Överraskande bra dock!
Volbeat- schysst spelning, kanske att de är lite överskattade, men det är vi tyst om. de är ju bra:)
Blindside- Liten scen, men bra tryck. Sevärt!

detta var nog de bästa höjdpunkterna på årets festival.

Idag är jag sjukling, hosta, kliar i halsen, nyser (de två senaste dock av pollen), men så har febern smygit sig på också, bara lite men tillräckligt för o vara hängig och inte orka pallra sig till jobbet o dra på sig de där varma kläderna o vara trevlig. Nej, det blir en hemmakväll, förlorar ändå inte pengar på det knappt. kortpass.

Bara några dagar kvar där nu, sen blir det plugg... eller först semester såklart:).
Nu ska jag lyssna på America, få mer gåshud o bara mysa:)...

"Mormors ögonsten"  så tomt. kämpa på älskling!
Sydämen Enkeli.
Pieni enkeli istuu
pilven reunalla
ja pitää sydänta
kädessään.
Hän muistuttaa
sinua siitä,
kuinka tärkea ja
rakas olet minulle
olet aina
sydämessäni


och jag gör vad som helst, för att få ditt liv att verka bättre

Peace and love slut för i år. sjukt mycket bra artister. Som jag sagt, nu saknas bara blink för att fullborda mitt liv i nuläget, efter Mötley och Razorlight. underbart.

Det är tomt. och det gör ont. Mest ont gör det att se min älskling så nere och tom. Det var som alla sa, du skulle ju bli bättre! Livet skulle ju bli som vanligt igen. Och alla som kommer fram till mig och säger "hon pratade alltid om er, 'Fredrik och Hanna' "... Och alla historier du berättade för mig om wille som liten. Fast jag kände dig så kort tid är det tomt. Och det gör ont. Livet är så fruktansvärt hårt ibland, speciellt åt de man älskar. Jag finns här älskling, alltid!
"Köp med en budapestbakelse och kom ner till mig..."  vi vinkade och log.
Vila i Frid. <3

Vi ska titta på valp igen på måndag. En kompis till malte. får se hur det går..
nu ska jag krama min söt innan han måste jobba.. höres.