Sol!

Igår slappade vi hela dan, gjorde inget speciellt alls. Kvällen bjöd på bio, Änglar och demoner. den var bra. Boken självklart bättre men helt okej! Och popcorn på det. man ska njuta av det lilla:).

Idag har vi varit i rättvik, för jag tror jag vart där när jag varit liten.. har nåt minne därifrån tror jag.. så vi åkte dit för o gå en sväng, äta lunch och sola nere vid vattnet. Vi gick ner i vattnet, men av nån anledning ville inte vår lilla vovve följa med frivilligt.. kan bero på att han badade i början av april o blev avskräckt för vattnet bara var ett par grader.. Men hursomhelst blev det en jättemysig dag där, med mycket sol!!

Hemresan till strängnäs bokad också, ska bli hur kul som helst!
Dessutom har mamma o pappa köpt en husbil!

Nu ska jag o älsklingen hitta på nåt skoj, för o njuta av resten av vår lediga dag. Hejs!

ibland undrar jag vart saker tar vägen som man handlar. Senast var det russinen. gången innan det jordnötssmör.. är hunden så hungrig...?


ledigt igen

Jahapp. ledig tors fred nu.. underbart! hoppas på strålande sol bara!

Idag har jag varit duktig efter jobbet.. Åkte dock bil hem för det regnade, men väl hemma storstädade jag, dammsög, torka golv, gjorde hela badrummet, även skura duschväggarna´, bytte lakan, dammade och HÖR O HÄPNA; jag rensade handfatsavloppet! första gången i mitt 20åriga liv:). tänkte att om jag inte provar dröjer det nog innan det blir gjort. (no offence älskling) sen blev det promenad med vovven. ta in mattorna som hängt ute på vädring och sen hämta söt på jobbet för o storhandla... bra va!

Wille såg förresten en björn inatt på väg hem från jobbet. en liten nallebjörn. eller ganska stor. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen sova...

// Hanna

PLUS att min cicci som jag pratade med länge igår, har tagit körkort..! Min lilla sötnöt!

mysigt med regn:)

Nu är min helg slut.. långledigt torsdag eftermiddag till måndag.
Blev hem till mamma o pappa i fredags med tåg, spännande, maltes andra eller tredje tågresa. men det gick bra. helgen blev mest slappa... dan anderssons stuga var vi ut till, där vi vart ett par ggr som små. där såg vi jättefina halflingerhästar och även en huggorm.. köpte ciccis studentpresent i helgen också!
Syskonen var också hemma så alla var samlade! de åkte hem söndageftermiddag och mån kom wille o hämtade mig.
verkligen helt utvilad efter det! blev mycket skratt också! underbart!
fick en massa godis av söt också från kryssningen han o innebandylaget var på! Gott!!

Hundkurs igår igen, gick superbra den här gången.. det blir nog nåt av vår hund också!

Idag var jag hos sjukgymnasten, läskigt... han sa att han bara skulle titta och rätt vad det var så knäckte han ryggen på mig.. som ni vet så hatar jag ju när man knäcker fingrar, rygg, nacke osv... blev inte lättare när han knäckte allt från tårna till nacken... varje gång han bad mig slappna av så gick ju inte det så bra.... scary! ny tid bokad nästa vecka. får se om jag vågar dit! :)... Dock har jag ju inte ont längre, men det är väl lika bra.. förebyggande syfte!


just kommit hem igen. lämnat bilen hos wille på jobbet, drack en kopp te med honom och sen gick jag och malte hem i regnet. det var mysigt. jag gillar regn. i alla fall på kvällen när man ändå inte kan sola.. :)
påminner om när man var liten och tältade eller åkte husvagn och bara låg där och lyssnade på dropparna mot taket.. samma känsla mot luvan på jackan!
Dessutom luktar regn så gott på våren och sommaren. eller allt luktar väl gott då.
önskar man kunde spara dofter på kameran!

Jag har vart väldigt duktig idag också, strykt alla gardiner vi tvättat.. det tog tid kan jag säga! vi har 9 fönster i vår trea! :)

Nu ska jag lägga in ´lite bilder, sen kanske se ett avsnitt greys anatomy till! önskar jag sett förra säsongen av desperate houswives, då hade man haft det o kika på ivkäll också. men säsong 6 får vänta.. :)

nej nu ska jag kila. ha det!

begravning...

Blev en vända till borlänge idag. söts farmors begravning. Svårt sånt där. Själv har jag inte vart på begravning sen din andreas. Det var ganska, eller väldigt jobbigt. Med tårar i ögonen satt jag hela första halvan. men när vi sen gick upp med rosorna och jag såg älsklings systrars sorg i ögonen så brast det. Så svårt att se smärta och sorg hos andra. Försökte vara stark för dig älskling. Finns här jämt!

Vid Blott en dag blev det ännu jobbigare, påminde såklart ännu mer om min senaste begravning. Saknar dig väldigt! Önskar man kunde vrida tillbaka tiden för en sista kram och ett farväl på återseende. (ja, på något sätt tror jag på himlen. det måste jag!) Du var alldeles för ung.

Imorgon är det jobb igen och tors. sen hem till mamma o pappa med syskonen i helgen, ska bli väldigt skönt. Wille ska på kryssning med innebandyn så han följer inte med tyvärr.. Blir att åka tåg, med malte, andra gången i hans liv... :)..

Snart kommer junior förbi med rambo. Så vovvarna ska leka lite. Vi höres! pusshej


Bara så länge det finns stjärnor över oss så...

Ibland slår det en hur bra man har det. Jag har blivit bättre och bättre på att inte klaga på vardagliga problem, även om alla nån gång gör det, vi är ju människor. Men en sån här sak gör att man återigen förstår hur livet verkligen kan vara.
http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

Får mig att tänka på dig andreas. cancern och den alltför ofta fel utvägen... Livet borde inte få vara sådär kort!
tårar!

Best of you

Jag har kommit på en grej!! Jag har inte sagt att Blink 182 ska återförenas? Hur kunde jag missa att säga en sån sak... Hur som helst, Vart de än ska spela så ska jag (och emil som det är sagt!) dit. Usa, eller australien, vi ska se dom.
En sak jag inte missar i år är iaf Mötley Crue. Ni minns väl alla när de var i sverige, och jag givetvis samma kväll åkte på studentresa till grekland. då lovade jag dyrt o heligt att inte missa dom nästa gång. och här kommer de alltså igen, till peace and love och jag ska se dom. time of my life!!

Ledig helg, sen är det ladda för en maratonvecka igen, sen har jag sagt att jag ska lugna mig med jobb och bara njuta av sommaren, annars går jag väl i väggen eller nåt;).

Igår blev det äta ute, på Vi på Hörnet. Riktigt gott. de har ät två för en hela maj. efter det bio, "marley och jag". Väldigt bra film, enligt både mig o wille. Ett tips för er som är hundmänniskor eller bara väldigt kärvänliga:P.
Sen blev det hem o spela gitarr vilket jag inte gjort på ett år minst. Kom ihåg en del iaf, som "hear you me" med Jimmy eat world, introt till "dammit" med blink, "trubbel" med håkan osv..

Idag har vi vart på veteranbilsmarknad här nere på stan, mest för o göra nåt som även hunden kan va med på. sen blev det fika på uteserveringen och sen hem o städa o tvätta bilen. Träna lite agility också, men malte var väldigt ofokuserad. Hem o tvätta fönster, ha Tristan också och snart ska vi laga mat, stefan kom över för o hämta sin hund men stannade kvar.

Det är alltså helgen hittills, enda jag skulle vilja ha är väl lite varmare än det är så vore allt toppen!
Nu ska jag ge hundarna mat!
Hej så länge!


Grönt och gult.

Visst blir man glad när allt helt plötsligt bara är grönt ute? Det slog mig häromdan, att det gått så fort! Plötsligt är alla träd och buskar med löv eller knoppar! Underbart!

Så har solen skinit hela helgen, dock har ju jag jobbat, men det är väl rättvist så jag inte blir brun så snabbt;). Gul som solen, gul som min favoritfärg. (Får mig alltid o tänka på nallen jag fick när jag föddes. som var lila. vilket jag inte mindes, för min har "alltid" varit gul)...

Dagisdag idag, mulle i skogen fast utan mulle. tyvärr. saknar ju mulletiden hemma i lännaskogarna;). Imorgon blir det mulle med småttingarna också. Hoppas på bättre väder bara! Hann dock sola ca en kvart på balkongen nyss, innan solen bestämde sig för o försvinna igen. Det regnade samtidigt vilket var rätt häftigt! Långpromenad med hunden också, DÅ sken min gula sol:).

På torsdag är jag ledig efter ännu en såndär lång vecka. Sen ledig sön-mån och sen kör jag igång en långvecka igen. sen måste jag få vila har jag bestämt mig för. Kommer inte orka annars med bara 1-2 ta-igen-dagar.

Valborg blev lugn också, grilla med emma o vänner, sen ut till willes föräldrars grannars stuga. bara för o ta det lugnt, leka med hunden och titta på en otroligt otroligt fin solnedgång!! bilder kommer nog upp på bilddagboken strax också.

Snart är det tvättid, vilket betyder att jag tillbringar min eftermiddag i tvättstugan, för vi har inte fått tag på bostadsbolaget än så vi kan installera vår egen tvättmaskin.
Nu ska jag kila! pusshej<3