"En larv i ett nötskal"

roligt det kan bli ibland!

Jag har nu lugnat ner mig angående kommande kurser. för anatomin var längre än så. det framkom bara lite otydligt. det var bara nutritionsdelen på en vecka! =)

har fått en gammal tenta nu o öva på inför våran, underbart. får fram exakt vad jag behöver läsa mer om. så så fort jag skrivit klart detta ska jag sätta igång o plugga. eller om det blir imorgon, för först måste hundarna ha mat och gå ut. sen är det säkert idol också, så plugga lite ikväll om jag orkar o sen imorgon bitti. lockar ju mer att åka ut till stallet eftersom det är sovmorgon men det får nog vänta, så blir sovmorgonen pluggmorgon.

angående Bams eksem, klåda, skabb eller var det nu är så blir det värre o värre för varje dag. verkar dock inte smitta vilket ät tur.

satt i skolan hela dan verkligen, först färdighetsträning, mata, bädda, borsta tänder o tvätta ansiktet. sen grupparbete i juridikfrågorna. usch vad tråkigt det var! missade hela den fina höstdagen!!

pubrundan igår var skoj. dumt bara att både gbgs o gotlands hade stängt, då blev det inte på riktigt ändå!

nu ska jag ge hundarna mat, o pallra mig ut. sen blir det nog en kopp te o hallongrottor. och chokladbollar. för vi bakade igår! =)

trevlig kväll på er!

plugga var det ja...

det slog mig just att man bör koncentrera sig på det man gör nu, den här kursen. inte tänka 2 månader framåt.
exempel på detta 20e november: "fysiologisk tankenöt 1". den 27e november "dugga 1. på pingpong hela dagen" hej du. sitta mindre vid datorn nu så man kan sitta där hela den 27e november?

nån nämnde att anatomikursen är sjukt svårare än omv innehåll o metoder som vi kör nu. en annan sa att då kör man en sak i taget o inte 100 ämnen samtidigt, som nu. jag tror nog mer på den första.
visst, själva anatomikursen är på en vecka. men den följande fysiologin då?

vad har man gett sig in på? =)


Vart tog Hubert vägen?

Regn ikväll = en överaktiv bam vägrar gå ut = inte bra resultat!!

kom hem o insåg att wille inte lämnat nyckel åt mig. ringde 100 ggr o undrade förargat varför det finns telefon om ingen använder den, varken han eller hans jobb!!
fick tillslut tag på han o skällde ut honom. direkt efter fick jag dåligt samvete o skrev förlåt. <3
fick ringa ylva så hon åkte hem från jobbet fast hon tänkt gå en vända på stan också.. hrm.

tog venprov idag i skolan, på varandra=) det var spännande!
efter det lunch och seminarium med basgrupp d också.

kom på en grej idag, tur att jag av nån anledning samlade på gem när jag var liten. superbra med en stor påse gem till diverse skolpapper!

cyklade för första gången hem med cecilia idag, fast vi bor så nära varandra också! grattis till oss!

nu är det idol som gäller, sen ringa mamma o pappa, läsa några sidor i boken, måste verkligen plugga nånting idag, fast huvet är helt slut. sen ut med vovvarna, om det inte regnar vill säga;). då kommer vi ändå ingevart! sen soova!!

det är konstigt vad folk förändras.


söndagkväll.

då var helgen slut, men är det som de senaste veckorna så är det helg snart igen. tiden går så himla fort!
pratade med min favoritcicci idag, saknar. så roligt med hennes nya lägenhet, utbildning och allt. ni som inte har cicci måste sakna nåt. sötisskumdum!

fick finbesök av emma igår, blev o äta ute, se film o äta godis. trevlig kväll. malte var glad o se henne=)

gick inte alls bra o plugga idag, fick inte in nånting alls, så jag gav upp. onödigt o läsa flera hundra sidor om man sen ändå måste läsa om allt!

bams "sjukdom" rullar på, han gillar nya maten, men vi är tveksamma då hon ordinerade just den här, som är vuxenfoder, kanske är samma då, men bäst o ringa imorgon ändå! vi skippade även valpkursen idag, för han verkade inte må så bra, + om det är nåt smittsamt.

planer för framtiden då, ja, ledig och pubrunda på tisdag. nollningsåterträffsmiddag på fredag. jobb på söndag. marknad hemma i strängnäs nästa helg, green day på söndagen. sen så småningom gustavsvik med syskonen, juuso o wille! det gillar vi!

nu är det krypa ner i sängen som gäller. eller snarare bara o lägga sig ner. är trött efter o letat mig fördärvad efter cykelnyckeln!. dessutom måste jag logga o lyssna på regnet! har vart en så solig höst hittills, men vi gillar det här också! =)

nattinatti på er!

älskar hösten!

Har vart en superbra dag idag, som de flesta andra dagar faktiskt! =)
jag är så nöjd med livet!

började med o kliva upp när älsko åkte till jobbet, hundarna fick mat o sen gick vi en vända. Påtal om det, bambam är misstänkt allergisk mot nånting, så han får dietmat, 500 kr för 5 kg, jippie! och ett veterinärbesök igår som gick på 1495 o då har vi inte ens hämtat ut de receptbelagda läkemedlena. men 200 kr för o ge o ss recepten tog de minsann. ja ja, utom detta o att avgassystemet på bilen måste fixas för 1500 så är allt bra. det är väl bara bagateller..? ;).

hur som helst, jag kollade på 2 utav juridikwebbföreläsningarna, på en halvtimme styck, men det tog mig 2 timmar, för åhörarkopia ett blev förstörd o jag fick fylla i hälften för hand för jag ännu inte pallrat mig iväg o köpt bläck till skrivaren och åhörarkopia 2 stämde inte alls, så det fick jag anteckna allt allt allt. och det var en av de värsta o svåraste jag nånsin hört.

sen åkte jag ner på stan o fikade med Em, supermysigt och måste göras om snart, för hon hade lite bråttom iväg.
hem igen o bytte om, åkte ut till Palle. blev en kort sväng i skogen, på 40 minuter ungefär, vilket jag nästan ångrar nu för han hade sån energi o hade nog velat springa av sig massor. men jag kom tillbaka till stallet o såg fel på klockan, så trodde jag hade jättebråttom, så skippade att rida på banan..

hem o började på etiktentan, första frågan av fem avklarad! 
 ut med hundarna med wille, kasta freesbee på fotbollsplanen sen en tur i skogen.
sen blev det pizzabak, idol, som var lite trist för det var ett sånt avsnitt då de inte sjunger typ nånting, o nu är det nån film, red eye. hundarna toksover, bambam snuttar i sömnen.

igår hade vi våld mot kvinnor föreläsning, var så hemskt! nyttigt, men otroligt hemskt!

imorgon blir det skriva på tentan, läsa i böckerna och sen är det oplanerat resten av helgen, men skulle gissa på mycket plugg..

nu ska jag lägga in lite bilder från stallet, (gick ju tomtestigen idag igen! mysig!!), kommentera johannas blogg, för det funkar igen!!  så hörs vi en annan gång. pusshej!


heelg=)

Nej, nu ska jag ha en ledig kväll. hårdkört i veckan så ikväll ska jag ha pluggfritt. ja det är jag värt. sen är det nya tag med webbföreläsningar, frågor, hemtenta och läsa böcker o plugga ord imorgon o hela helgen. men jag gillar det! =)
dock sa vi det idag, att när man jobbade, längtade man hit. vi trivs, ja, men man är aldrig ledig om man inte (som jag idag) gör sig ledig, vilket man saknar från jobbet!

wille pratade med stefan nyss, grattis till lägenheten! grattis till klara också, snart är vi nästan grannar!
så sa wille det, att jag ska plugga i 3 år, sen jobba ett o sen specialisera mig mot barnsjukvård. och när han sa det i telefonen så lät det så bra. det här är verkligen rätt! underbart!
ekonom hade också varit rätt,men jag tror det här är mest rätt!

nu väntar idol, sen bada jacuzzi! life is wonderful!!


längsta vägen hem..

johanna, tack! men det går inte att kommentera, fortfarande...

Jaha, då har jag gjort samma tabbe som cecilia i skolan då, jag skulle cykla hem och tyckte att jag kan korta av vägen ännu mer, så jag svängde in vid ekeby bruk, men höll nog vänster för mycket. när jag cyklat en bra bit tyckte jag att jag hållt på alldeles för länge. det insåg jag även att jag hade när jag kom ut i eriksberg o inte i flogsta. hade alltså cyklat minst dubbelt så långt som det bör ta, den längre vägen..
ja ja, motion har väl aldrig skadat!

när jag kom hem väntade två lyckliga vovvar som ville ut så vi gick in i skogen bakom vårt villaområde, det mot stenhagen. när jag gått en bit mörknade det också, och jag började ångra mig=). tydligen hade t.om gevär förekommit i stenhagen fick jag veta av ylva. som tur var när jag kommit hem o inte medan jag var där;).

lång skoldag också, fast lektionen bara var 1,45, men sen grupparbete, analysera en vetenskaplig artikel. eller ja, två. men vi gav upp efter ca 3/4 av den första. blir grupparbete här hemma imorgon bitti istället.
sen praktisk träning på KTC i 2 timmar..

snart kanske bloggen får en ny design också, det visar sig vad det blir! =)
nu bör vovvarna ha mat, men jag tror jag inväntar wille, så jag får sällskap på kvällisen!
gonatt!

wow, systrar i jeans på femman.. ska se om det är sådär bra som jag minns det från jag var yngre..
artikeln får vänta.... =)

höst!

alltså jag älskar hösten. och jag älskar mina hundar. tog en promenad nyss, genom skogen mot stenhagen (farligt!!) ;) och solen sken genom grenarna, löven föll från träden o bambam busade där han fick springa lös. han rusade in i skogen men höll full koll hela tiden. älskade lilla valp! malte knatade jättefint brevid hela tiden. det är jobbigt att ha en valp o en åring, men man får så mycket tillbaka så det är värt varje sekund!

nu borde jag läsa etik men jag tror jag tänker lägga in bilder först för o göra bloggen lite intressantare.. =)

90tals musiken har etsat sig fast, så spotify har en hel del o bjuda på nu. en utgång med johanna så man kan gå på ett ställe med den här musiken.. ;) lund nästa? =)

dammsuga, handla o slänga in tvätten i torktumlaren borde också göras. sen!


hemmahelg hos mamma o pappa!

Nu är jag tillbaka i uppsala efter en helg hemma hos mamma o pappa! alltid lika skönt o komma hem dit=)
har vart fina dagar vilket resulterar i fina kvällar som övergår i stjärnklart. älskar det!

har firat mor o bror som fyllde år igår o idag, ätit god mat, tårta, godis osv. Vart på marknad i grängesberg och gått långpromenad med malte. fick chokladask (inslaget i mitt gamla bokpapper från typ ettan eller tvåan!), strumpor från marknaden (14 för 100 så vi delade!), päron, äpplen o plommon. så nu är kylen full. plus att min mamma sydde en dataväska till mig med o pappa gav mig tehyllan han snickrat. nästan som o fylla år själv! =) kommer nog upp bilder så småningom!

haft en underbart skön helg helt enkelt! påvägen hem lyssnade vi på 90tals musik! barndom!

pluggat en del också, får bli mer imorgon då jag är ledig. bara 2 skoldagar denna vecka. ska väl hinna jobba nåt också.

just det ja, världens mysigaste skogsväg, där borde jag rida med min ciccisöt, tomteskogen kallas det, nån som längs stigen satt ut massa tomtar, trädgårdstomtar, jultomtar, ljustomtar, allt med tomtetema under stubbar o stenar o i träden. jättemysigt!!

i veckan hoppas jag på utöver skola, plugg o jobb, rida ut om det är lika fint väder igen (dumma jag som inte hade kameran med mig!) en fika med sara lycke och kanske emelie om hon har tid i "Väggen"...

nu ska jag nog gå in till wille som pluggar. knappt sagt hej sen jag kom hem. höres!

16 september.

less på hundarna just nu. bambam har precis kissat inne, 2 ggr. la han i hans hörna men han ylade tills jag höll på o bli tokig så jag hämtade han efter en stund, först låg han jättefint o slappa men nu bråkar han o malte igen. suck.

försöker få ordning på csn också, hade missat helt o fylla i hur mycket jag tjänat under 2008, så det försökte jag räkna ut nu.. tycker dom kan strunta i det. ska jag få mindre pengar bara för jag jobbade o stod i då?! får se om jag löste det eller måste skicka efter en ny blankett, skrivit lite för mycket fel på den jag har. eller om jag kanske blir anmäld för fusk i o med att mina ändringar dröjer hundra år... we'll see...
önskar jag tjänade så mycket pengar som jag gjorde våren 2008... =)

skola idag, seminarie, gillar vår basgrupp! sen jobb 13-17, inte lika skoj, en kul tjej o jobba med bara. de andra är inte lika roliga tyvärr...

sen blev det köpa present åt mamma, o leta åt bror, men det får fortsätta imorgon... sen vaccination mot hepatit B o femte poliosprutan. schysst att man får dom gratis genom skolan iaf!

böckerna har ju kommit så imorgon blir det plugga hela dagen, utom en sväng på stan. känner för o köpa nåt fint till mig själv efter en såhär jobbig dag. fast det kanske är dumt om dom beslutar sig för o sänka mitt bidrag.
visar sig...

hoppas wille kommer hem snart. han som skulle vara hemma till 21 senast...

ser på nyheterna, brinnande färja, 150 döda. blev riktigt chockad, men det visade sig vara arkiv från 1991. trodde jag missat nåt!
och en katt upphittad efter FYRA år borta. 380 mil hemifrån.. ojojoj..

sova ut imorgon! wei!!
och hem i helgen, ser jag väldigt mycket fram emot! NU ska jag kila.

johanna!

älskar din idé om trosorna!!! =) (kan fortfarande inte kommentera i din blogg..)

SOLIG sommardag! =)

vaknade med en underbar känsla idag...
den försvann efter en stund. när jag var klar o iordninggjord insåg jag att jag var en timme för tidig. så jag satt o hängde tills wille skulle upp halv nio o gick in o väckte honom. pratade en stund, helt inställd på att jag började halv tio (nu hade jag ju skjutit fram tiden då jag började med 1 timme o en kvart..) då jag plötsligt insåg att jag börjar kvart över nio o hade egentligen vart tvungen o cykla vid halv. så snabbt iväg och kom därmed fram kvart i, fast jag gick sista biten med kursarna... dvs cyklade på tio minuter!
hemvägen provade jag en ny väg, kortare. får se om jag hittar den till skolan också. så ska jag leta upp den ännu kortare sen!

böckerna kom också, så nu har jag läst första kapitlet i etikboken o börjat i våldutsatta kvinnor. den skulle man haft i somras så hade den lätt varit utläst nu! riktigt intressant!

stör mig på en grej bara, varför kan inte folk GÅ på gångbanan o CYKLA på cykelbanan, i rätt riktning och med rätt regler. vad ska jag ta mig till?? =)

imorgon blir en lång dag av en kort. lektion 9.15 (nio femton. nio femton. inte ställa klockan så tidigt!) till 12. men sen ska jag jobba 13-17, vilket är en väldigt seg tid... o sen knata runt på stan till 19, för då ska jag till sjukhuset för o få femte poliosprutan o hepatit B. SEN är det hem. blir inte mycket plugg imorgon inte. fast så är jag ju ledig på torsdag=)=).

nu ska jag hoppa in i duschen o sen hoppa  i säng! =)

julsånger...

grattis till ida!
sitter o spotifyar lite grann, bara för att jag dels inte kommer på nåt mer o plugga på utan mina böcker o dels för man får höra så mycket nytt då.. mycket bra men mycket konstigt.
nu kom jag in på julsånger.. =). det måste vara världens bästa sånger. man blir väldigt glad.. =)
fast wille bara suckar!

nu ska jag tydligen ge hundarna mat så ska vi gå ner till icaväst o köpa after eight o göra en något försenad efterrätt!

hej tomtegubbar!



många tankar till er idag..
http://denstarkastestjarnan.blogg.se


jag har väntat så länge på...

...just denna dag.
kom o tänka på hur fint det är o tänka så om varje dag!

helgen gick väldigt fort. fredag var alla ut på värmlands o vidare till vedala, utom jag för jag var hundvakt.. så den kvällen gick fort. skulle se på idol på webben för jag skjutsa ner wille på stan just då det var, men det hängde sig, så då skulle jag plugga, men då sluta internet funka... så jag somnade o vaknade när han ville hem o ringde=).
lördag var det barnkalas, willes kusin lise fyllde 4 år, så det blev en tur till spånga. god mat o fika o sen fort hem till uppsala igen, en timme försent.. hade missuppfattat varandra jag o kursarna, så de fick ta sig en matbit på grillen vid ica väst=). men hem kom vi o förfestade lite. em o johanna kom förbi också! kul o se dom på länge!
vidare ner på stan, kulturnatten, men vi missade nog hela grejjen egentligen... satt på några pubar en stund o knata omkring. sen skulle vi sova på hotell, för frukostens skull, men den idén rann ut i sanden tyvärr...

idag var det valpkurs, o påvägen hem pizza från stenkakan, lottdragning, så han fick själv bestämma vad som skulle vara på. jag fick en med salami, bacon, champinoner o ananas=). gott!
sen såg vi nog världens största grand danoiser.. sjukt snygga! =)

i helgen blir det hem till mamma o pappa o fira mamma o bror, men först väntar en vecka med skola med massa praktiska lektioner, rida palle och även nån jobbdag, för det måste jag...

men NU blir det plugg. jippie..


KOM IHÅG MIG DÅ

Vilka goda vanor jag fallit in i.. wille påpekade att kl är 21,40 o jag är påväg o lägga mig=). givetvis ska jag ju blogga först. fast det får gå fort, ligger på mage o börjar bli trött i armbågar/nacke..

haft fullt upp sen sist, försöker plugga, men mina böcker har inte kommit vilket resulterar i att det är svårt o få nåt gjort.. börjar på en grej, internet, vad bra. men sen fortsätter jag med nästa, grupparbete, om en vecka. funkar ju inte. nästa då, läs grundläggande omvårdnad 2.. mindre lätt..
nej hoppas böckerna dyker upp imorgon! dock vore det skönt med pluggfri helg, den är rätt välbokad ändå, men det skulle behövas för o inte bli så stressad sen.
vad gäller etiken, så behöver jag nån som lär mig. jag förstår ungefär ingenting. som en svenska/filosofi lektion, vilket kanske inte är mina starkaste ämnen.
idag känner jag mig inte som en sjuksköterska, kanske det är det som de här tre åren är till för då?

sen sist har det varit skola, en liten stund varje dag, även där en god vana, vi slutar oftast ca en timme tidigare än beräknat=). stallet, ridningen går hyfsat, vi jobbar på det, palle o jag! vovvarna, mycket o göra. kanske en vovveträff inplanerad med denise också? Hennes staffevalp som är 5 v yngre än bambam=). o annars mycket promenader o något jag inte vet vad som atr sån tid av min lediga tid. oj, konstig mening.

vad gäller min basgrupp i skolan så gillar jag den, jag trivs superbra. jättehärliga tjejer o killar. super! =)

stehagen wannabe gottsunda? åkte just återigen polispikuper ditåt... vad lider folk av??

nu ska jag kolla bdb, en vända på facebook o sen sova. måste tömma kameran nån dag också. den har blivit full.
o skriva en todolista? igen. mycket att fixa.

nej nu äre nattinatti som gäller..! eller kanske återgå till min o willes mycket givande msnkonverstaion med figurer. fast vi är en meter från varann.. jag hänger inte med=)

Två älgar var ute och flög. Då sa den ena älgen: - Men vi är älgar, vi kan inte flyga. - Ähh, det gör inget, för min farmor har en brödrost

pluggstopp?

utan att knappt börjat...

alltså, just nu går det inte att plugga. nån disskussion mellan barnens föräldrar och ungarna babblar o kör bil (brumbrum brevid mig..)
förstår alltså inget av det jag läser, så imorgon blir det plugg hela dagen lång istället. skola 10-12 bara så efter det får jag helt enkelt dra igång ordentligt. och på fredag! för wille o juuso ska ut och jag ska vara hundvakt = utmärkt att plugga om man först springer dom trötta, alternativt går en långlång promenad.

jaha, annars då, 2 föreläsnigar idag. trött på sista, inte van nu längre o gå upp halv 7 fast det är vad jag gjort hela mitt liv i princip. på morgonen går det bra, men på e.m börjar det bli segt. igår somnade jag kvart i nio i soffan o missade upplösningen av mannen som talarmed hundar, caesar.

tror jag ska kila in i rummet o plugga lite nu istället. det behövs!

återkommer förhoppningsvis med roligare nyheter nästa gång;).
ha det gött!

btw, nu har jag spotify även på min dator, tack lollos mamma=D

till johanna!

försöker kommentera din blogg varje gång jag läser nåt nytt, men det funkar inte, blir tokig. så du får helt enkelt läsa dina kommentarer här hos mig istället;)

dagens kommentar: walk the line, bra val=) jag gillar den skarpt!
o stackare, du förkyld du med.. jag håller på o bli tokig på hostan, önskar man fick sova en natt snart! saknar dig!

pluggat för första gången på 2½ år=)

Nu har jag varit duktig.. har sett en timmes webbföreläsning om Etik. Kändes mer som en svenskalektion men..

är uppe i mora hos willes föräldrar. ska snart duscha o sen kanske åka till nån av hans kompisar, får se hur det blir med den saken. han sitter o spelar antoher day på gitarr här brevid mig, fintfint! =)

kom från mamma o pappa förut idag, skönt o vara hemma, blev dock en alldeles för kort sväng igen.
pappa är underbar, jag låg o hosta hela natten för femte gången irad, o han gick upp kl 4 o koka te åt mig! hur snällt som helst!

just ja, rik är jag också.. ;) hade glömt att studentbidraget kommer en månad i förväg, så jag hade helt glömt bort att jag skulle få det nu, så hade sparat av min slutlön o snålat, så dyker de pengarna in plus de som kommer den 25e. aah, underbart! =)

hade inte så mycket fantasi märker jag nu, så bättre jag går o duschar så det blir nåt gjort.. =)

på återseende!

Hanna-hes!

jaha, då kan jag snart inte prata igen då. påminner om förra våren i strängnäs då jag jobbade en hel vecka (på donken) utan röst... =) det var intressant!
det påminner också om att jag faktiskt saknar donken en del, som idag på jobbet, när ingen kan förklara nåt så man förstår hur/vad man ska göra och tempot. jag vill ha nåt att göra!... och renligheten!!!! så säg aldrig någonsin i min närhet att snabbmatsrestauranger är orenliga. för ni har inte sett!

hostade ur mig lungorna inatt tror jag, det är mindre roligt, o nu kryper det på sakta igen inför kvällnigen...


stod o vänta på wille i regnet utanför akademiska idag, det var mörkt utom att det lyste ur några fönster på sjukhuset. påminner om A, när han låg där.... kändes tungt, men samtidigt kände jag mig trygg, som att du var där någonstans<3. man har det ändå rätt bra som kan gå ifrån det där just nu. att inte vara en av dom som har någon anhörig där...

på tal om akademiska, skulle till KTC för "aktiv förflyttning" idag, det var skoj, och spännande att hitta dit. som att gå i världens största underjordiska bunker...men jag hittader rätt. på vägen ut gick jag o cecilia dock vilse=)..

det här känns bra. det känns rätt! och som att jag börjar få lite lite ordning ändå. i helgen blir det beställa böcker (för mycket böcker för att lära av mina misstag!) och åka hem till mamma o pappa o sen vidare upp till willes familj!

nu ska jag dricka ett par lite vatten så halsen är fuktig hela natten  o sen sova.. godnatt!!

 


kom ihåg mig då

satt o leta kurslitteratur (usch fy o blä, vet inte vad jag ska ha...) när wille kom in o ville höra kom ihåg mig då. hittade då den här versionen, mycket vacker.

http://www.youtube.com/watch?v=Cv4iSAo5pXo


den fick mig att stanna upp lite, precis som det ska vara. tänka efter.
att vara här och nu, inte så långt fram hela tiden. allt har ett slut... och vem vill inte ha gjort allt man nånsin velat göra innan det?

dessutom blir allt vad man gör det till, så stressa inte fram!

nu ska jag glädja åt mig ett här och nu. och just då säger wille att det växer 2 paprikor i vår planta! det är fint!

nu ska jag fortsätta lyssna på fina låtar och vara filosofisk.

saknar dig<3


i skolbänken igen!

då var första dan slut då. är helt förvirrad och förstår inte ens hälften, men jag antar att det som alltid löser sig, förr eller senare! är hur som helst skönt att vara tillbaka i skolan=)

tur man läser sina gamla inlägg, så jag kommer ihåg o läsa den där valpkursboken också, har fått så sjukt mycket papper redan. och den som sa att man läser en sak åt gången på universitetet ljög nog. för visst, det är en kurs. men det är 100 grenar i kursen och listan vi fick var inte i någon, enligt mig, vettig ordning på diverse inlämningar, tentor o seminarier. men som sagt, det löser sig med tiden.

lite seg första dag, tror jag har feber men vågar inte kolla o halsen river o kliar o allt på samma gång...
har just gett upp att försöka förstå allt för ungarna som bor här kom hem o friden är slut. dessutom är jag rätt slut i huvudet efter sammanlagt 10 timmars info=).

har slängt igång en tvätt som inte får glömmas bort, dels för att den blir rätt äcklig av o ligga i maskinen ett dygn eller så och dels för jag vill ha en tshirt som  är där!

det där med att cykla genom flogsta, förbi eriksberg gick inge vidare, för jag tappade bort cecilia som jag skulle cykla hem med, så än så lämge är det via luthagsesplanaden som gäller!
vad gäller bmc så är det inte så förfärligt. inte än, när man går i grupp hela tiden. kanske sen när man själv ska hitta en sal o har bråttom. men som sagt, bra träning inför akademiska!!

nu har jag fått kvällsmat av älsklingen, tekaka o fil, sen blir det ut med hundarna o sen sova!!!

tror det var allt jag hade i tankarna just nu!
hörs o ses! =)