produktivt

jag har två idéer.

den ena är tavlor i svartvitt, med lysrör över var och en. taget från Emils kompis vardagsrum, hans kompis i mitten, hans fyra vänner brevid. jag vet vilka som skulle få pryda min vägg <3

det andra är noter målade på väggen. exempelvis till låten chasing cars, som Ida har. sjukt snyggt det med. eller till America.

jag ska anställa Ida för en dag, vi ska åka runt till de av mina bästa som ska få varsin VIP-plats hos mig.

intelligensbefriad kväll

Jag har lite att göra. det märks på mitt frekventa internetanvändande kvällstid. Jag har alltså inget liv just nu. eller jo, ett data-liv. tur det´blir ändring på det när jag kommer hem igen:). skönt att vara hemma hos mamma o pappa dock:).

jag och
ida ritar Måln. här är några ex.


den snyggaste, djävulsmolnet, går inte att lägga upp av okänd anledning. eller som ida sa "-evil".
ni får kolla det på hennes blogg ist.  

får dessutom gå före i kön på heartbreak hotel när jag ska fira födelsedag. calle tyckte det var bättre, för o få en fest till.

nu ska jag komma på ett sätt att få malte att sluta gnälla, utom att kasta ut honom.


Rätten att ge upp för nån är den sista rätt man har.

Min familj sitter och tittar på Robin Hood. Jag kanske borde vara med, sista kvällen alla är samlade i år. Brorsan åker hem till sig imorgon igen. men alltså jag vill hellre se den tecknade versionen av RH:). och det är inte den på kanal fem nu.

jag har tänkt på det där, jag är barn på många vis än.
Jag dricker Oboy (nåt jag fått veta att vuxna inte gör... dumt av dom)
Jag älskar snön, kan sitta i timmar och titta när den faller:)
Jag tröttnar aldrig på att öppna presenter, spänningen och att glädjas över vad som gömmer sig under pappret.
osv osv:) listan kan nog göras lång!

Nu sitter jag och pratar med min bästa
cicci. hon är sådär, bara perfekt. Vi växlar mellan att stoppa känslor i en ask och snygga killar som vet om det. Utan henne är inte mitt liv komplett. jag tror att allt kommer lösa sig för henne. eller jag vet det. såklart <3 snart.


För det är ju sådär, påminner "Cute Without the E" om, att även sånt man inte tror kan ta slut, tar slut. eller tar ett mycket långt uppehåll. Jag tvivlar på det senare. "inget slår 12 års vänskap" nehej, inte det? Blir både arg och besviken när jag tänker på det. hur kan man slänga bort nåt sånt? De som bryr sig om mig säger åt mig att lämna det bakom mig, men som sagt "hur kan man slänga bort 12 (14) års vänskap"?

Jag har dock lärt mig att det är inte värt att kämpa, man är inte alltid en av dom. det har jag märkt. Vissa funkar det med, andra inte. Jag vet i alla fall vilka som är värda att bry sig om. ingen idé att gräva ner sig i det heller.

nu blev det väldigt djupt. inte lika djupt som på msn med min cecilia. för här kan man inte skriva allt. men vi kan. tillsammans är vi oslagbara! eller om det bara är en klyscha? fast nu bestämmer jag mig för att tro på klyschor ibland. <3McDreamy och Ida.

Jag tog en omväg in på bloggen. Via google. Ja, jag är trött!

Jag ska tillägna detta inlägg till
Ida. Dels för att jag träffade henne idag och hon är underbar, dels för att hon skrivit så fint om mig (http://lifeisfordummies.blogg.se/2010/december/lucka-20.html#comment).

Vi fikade idag. Älskar hennes kommentar "Va? Har ni en McDreamy!?" Jajjemen det har vi;). att han är snygg, trevlig, smart OCH rolig är något vi inte får ihop.. Wille föreslog (ja, wille. han är bra han som står ut!;) "On-call room. now."
hrm. ja. jag har alltså sett alla DH avsnitt. men även alla greys avsnitt. så är det med den saken.

idag var sista praktikdagen alltså. trist. men jag ska ju som sagt jobba extra där, "tur det" enligt somliga så jag lär mig att lyda. vad det innebär vet jag inte riktigt, men jag ser fram emot det! ;)

imorgon är det skola. jag vill hellre gå upp halv sex och åka till MC1b. så är det.


Praktiken :)

Nu var det länge sen!

Praktiken rullar på, imorgon är sista dagen.. =/ känns trist! Har trivts väldigt bra, från att tänka "nej usch ska jag pendla dit i sex veckor!? när det finns sjukhus här...." till att känna att det är jättebra, lagom stort sjukhus, bra avdelning, bra personal (de flesta såklart) osv.. tråkigt att det är sista dagen.

det som är kul, det är att jag troligen ska jobba extra där i vår + sommarjobb om jag vill:). ska på introduktion så snart jag har tid. (intro då jag blir undersköterska nu till jul och får jobba som det inna jag är färdig ssk).

Nu har jag hittat en ny person jag vill gifta mig med. okej ,kanske inte riktigt så, men en läkare på avd. han är riktigt snygg:). och trevlig bör läggas till.. inte alls som majoriteten av läkarna är, dvs sura, otrevliga och opedagogiska. denna han är motsatsen:).

till detta har även hört mycket skoj och skratt, så sent som idag spann jag och annika vidare på "björn-barn" med "björn-bröder"... det där med namn och anhörighet är skoj;).

Hittills har det på fritiden varit långa promenader med vovvarna, gbg, julgodis-bak, julmiddag i lördags osv:).

Nu ska jag äta lite, men det blev en snabb update iaf såhär innan jul:)


Härliga helg:)

Nu är vi hemma från Gbg, haft en riktigt rolig och mysig helg. Det var mest lugnt, god mat på hotellet, shopping, Lisebergs Julmarknad och sådär. En super-helg med min Cicci helt enkelt.

Vi har pratat om allt mellan himmel och jord under helgen, bla gamla minnen, t ex dessa:
Det finns rosor i snö och De vilda djurens flykt. :)

Jag har dock ändrat mig om att götet är sveriges bästa stad med alltid så trevlig stämning, för vi träffade väldigt många sura tanter, gubbar, kvinnor, män och ungdomar. Det är alltså som vilken stad som helst, men: Jag gillar fortfarande västkuststaden och trivs bra där:).

 

Nu ska jag snart sova, 9 dagar kvar på praktiken, dvs två veckor, först ska jag bara utnyttja min tidiga julklapp från Wille, en nackmassage-kudde <3

Bilder kommer säket så småningom:)


Livet på en buss

Trepunktsbälten känns konstigt på buss.
Jag tycker en busschaufför som kör ibland är mycket otrevlig utan någon som helst anledning.
Folk är knasiga, som hellre står än sitter bredvid någon de inte känner.
En trevlig busschaufför spelade Jöbacks julskiva hem från Enköping en sen kväll.
Jag somnar varje gång jag åker och är rädd att vakna i Västerås.
Det tar längre tid hem än enligt tabell från praktiken pga vädret, men inte dit:S

Imorgon är det hem till Cicci efter praktiken, sen är det Göteborg som gäller <3

Hem kommer vi på söndag. med buss;)


"En vän är en vän hur taskigt livet än gått"
DU<3