Helg tills tisdag=)

Är helt slut i huvudet så nu är det färdigpluggat för dagen. Jag ligger dock waaay much före i min plnaering så det är jag värd:).

I tisdags var vi till Länna, hem ljuva hem:). Liam fyller ett på tisdag så vi passade på att fira honom och hälsa på Märta och Tomas. Blev fika, skratt och prat innan vi åkte hemåt igen. Förhoppningsvis får vi besök av dem nästnästa vecka:).

Igår lekte vi med Leona och Lynn, lyckat det med:).

och idag var jag ute hos Skimra, spring spring i hennes ben alltså. Men vi ska få bukt på det och den tjocka magen! Så hon fick börja med att springa av sig i paddocken, bäst att sätta fart innan marken blir för hård..

i övrigt myser jag i höstmörkret, hoppas på en sjukt låg elräkning då vi tänder ljus istället för att dra på element och tända lampor. MYS!

Nu ska jag börja förbereda maten sen blir det promenad. Hej på er!


Brolle!

Jag är kär i Brolle igen;). Jag hade helt allvarligt glömt hur både snygg och bra han är innan lördags. han är faktiskt otrolig. och när han sjunger Elvis (som ju är en av tidernas bästa artister) är det bara... wow. så nu spelas han på spotify medan jag ska börja träna SVP och Picc-line...

 

Ska nu bara prata med cicci nu så verkar gbg bli av, vi hoppas:).

 

Visste ni förresten att elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?


Don't it feel like sunshine after all?

Ladies Night med bästa Cicci igår. Undebart och kul!!

Först en vända på stan, gick och gick och gick, vände och vred på grejjer men ingen köpte nåt. Sen lunch/middag på ett skit-ställe. Ja, faktiskt. King Tan tror jag. Jag ska inte ens ta upp det mer här för jag blev SÅ arg.

För det här inlägget ska vara soligt, blommigt och fyllt med glädje, för det var resten av kvällen! Showen var grym verkligen och vi vet redan att nästa år blir en favorit i repris. Påminde mig förresten om att jags åg Brolle live innan han var känd. på en MC-mässa, schysst!

Fler härliga planer på g, London verkar utebli, vi hittar inget billigt flyg, så det väntar nog till våren nån gång. Men kanske en tur till göteborg på lisebergs julmarknad. Vi måste bara kolla upp en grej.

Underbart!!

Full koll!

Gick nyss in på mailen och såg "orderbekräftelse på Desperate Housewives säsong 6". Tur att dom skickar ut såna, jag sa till wille imorse att jag kanske ska beställa den. eller hade jag gjort det?

Full koll!

Nu: sthlm, göra stan, sen ladies night med cicci!


nyckelbrickan!

telefonen ringer, jag svarar. "hej jag ringer från (mumlar fram nåt om protect bla bla). jag undrar om du har din nyckelbricka på din nyckel?"
Jag: "va? nej." ljuger ihop nåt om att jag tappat bort den i flytten, den där lilla nyckelbrickan jag fick av nån i enköping i somras när vi hade poängjakt.
Han: "okje, men leta fram den då så nyckeln kommer fram om du förlorar den"
Jag: "jaha, ja okej då"

fem minuter senare:
telefonen ringer, jag svarar. "hej jag ringer från (mumlar fram nåt om protect bla bla). jag undrar om du har din nyckelbricka på din nyckel?"
Jag: nej ni ringde nyss och jag sa att den kommit bort.
han: "Men sätt på den på din nyckel när du nu har en. hejdå"

eh, ja... okej!


Idaho <3

"Kvällen var för övrigt grymt bra. Skitkul att träffa Hanna och Wille igen. Lättsammare och snällare människor får man leta efter. Det drogs en vända på Willys för inhandling av snacks med tillbehör. Vid hyllan med MAXIBAG med ostbågar stannade både Hanna och Wille till som japanska turister och efter väldigt lite låtsas-betänketid åkte den ner i korgen. Sen vidare mot lägenheten, två glada underbara hundar och två omgångar Geni. Första gången lyckades jag spöa två akademiker och en Robban O. Andra omgången fick Wille vinna och jag kom på hedersplatsen fyra..."


Man blir lite glad i hjärtat! :)

fundileringar

Idag har jag förundrats över tre saker:

Hur väl man kan stänga av när man hör klassens "a men hur ska vi hinna dricka öl då då?" (vem bryr sig? man kan kanske umgås ändå? eller har jag fel?) det är alltid såhär, för er som inte vet.

Hur folk fortfarande, speciellt folk som ska jobba inom vården, kan tycka att cykelhjälm är töntigt? Vi tog upp detta på en föreläsning idag i folkhälsa, i samband med beteendeförändringar. vi var hela halva (resten är på vfu) klassen som cyklade, kanske 10 som har hjälm, om ens det. väx upp, det är inte löjligt, det är löjligare att vara så naiv att man hellre riskerar ett liv med permanenta huvudskador än skyddar sig.  ta bara bilbältet?

Man borde köra volvo V50. Dom hinner minsann med i alla rödljus trots att det slår över till rött.. bra bil!I övrigt har jag saknat ekonomi-Ulla från Thomas och hennes bilder på små söta djur som visades på trötta måndagsmorgnar innan vi drog igång dagen.. :). (jag vet att det är tisdag!)

dessutom har liam lärt sig gå, lillen! :)

coming up:
Date med Lynn och hundarna?
Två skoldagar till.
Kika på en connemara på torsdag?
Lördag på globen med cicci, mys!! <3

Perspektiv.

-Låten "Find my way back home" från filmen -Allt för min syster.
-Boken "Flickan med de röda skorna" av Maria Housden.

Den första är en riktigt fin låt ur en gripande scen i filmen där en lillasyster är född för att transplantera benmärg åt sin storasyster.
Det andra är en bok som en mamma skriver om sin snart tre-åriga dotter som går bort i cancer.

Anledningen till dessa är att vi ska läsa en bok i temat bemötande, just om en sjukdom där en sjuk patient eller en anhörig skriver om sina upplevelser. Dessa böcker vi ska läsa slutar ju sällan lyckligt men ger såna otroliga perspektiv och har ändå någon form av glädje i sig, trots allt elände.


När jag säger vad jag vill göra får jag ofta kommentaren "men du har ju hälften kvar av din utbildning (alt. du är så ung), du kan inte veta vad du ska göra sen.." Nehej? Varför inte?

Jag går världens bästa utbildning, man lär sig så mycket om människan och livet. 
Jag ska jobba med barn, helst med cancer. Detta är vad jag brinner för. Jag vet att det kommer bli som jag vill, trots att det finns folk som tvivlar. Det är en av mina drömmar, en av dom jag faktiskt kan uppfylla!


Glädje

Jag ska följa glädje-spåret som går i mina vänners bloggar:

http://mariiacecilia.blogg.se/


http://mealuxx.blogspot.com/


Så jag ska säga att jag är glad för årets första tenta är klar. Jag är glad för att jag ska träffa cicci i helgen. jag är glad för att jag slipper plugga idag. jag är glad för att solen skiner mellan höstfärgerna.Dessa bilder är glädje. När jag har tid ska jag lägga in alla bilder som jag någonsin tagit med min digitalkamera. Det kommer ta tid så jag behöver tid. Men det är värt det! Trevlig måndag på er alla!

Min Cicci! <3

Ikväll är det middag hos Henke och Maria på schemat. Ska bli gott!

Ladies Night biljetter är bokade så den 16e oktober är det en äkta Cicci-Hanna-kväll!! Ska bli riktigt kul, sådär som det bara kan bli med oss! Först väntar ju dessutom marknadshelgen nästa helg, också riktigt kul! Tyvärr verkar inte "Strängnäs-gänget" infinna sig, typ det från -07 och framåt. Tyvärr. Men även där är ju Cicci. och Ida! :)

Gamla kontakter är alltid kul, även bara några enstaka ord i hast på väg till venedig tex, kan vara glädjande:).

Drömde förresten en såndär knasig dröm inatt igen, ungefär en sån som jag och cicci låg och berättade för varandra när vi sov hos henne, i hennes källare, i hennes säng, med Raffen på kudden för fem år sen. Bara att då var allt annorlunda mot idag, vad gäller dom drömmarna iaf. Men dom betyder fortfarande mycket. Åh min cicci! ska bli SÅ kul att ses igen!


Jag skulle vilja att nån med skön röst sjöng Wake up i idol. Nån som kan leverera den på rätt sätt. Kanske andreas carlsson (min blivande man;) kan hjälpa mig att hitta nån.
och dessutom är cute without the E fortfarande veckans låt. hej på er!