I was pretty awesome too!

Ibland hittar man lite roliga saker. nyss hitta jag en lapp med det här: "Han har skrivit en fin dikt vet du inte vem han är?" jag "njaa. brukar inte läsa poesi..." amanda: "men han är en poet såklart" vad trodde du han var? bilmekaniker?!" okej det var kanske inte överdrivet kul men sånt man själv uppskattar just då.

det är underligt hur saker och ting förändras. förra veckan var jättebra. helt utan anledning! underbart. men inte bara så. utan hur man känner från dag till dag. och månader ska vi inte ens tala om! något jag funderar över varje dag är varför det blev som det blev. inte för att det längre spelar nån roll, men man skulle ju gärna vilja ha den förklaring man aldrig fick då!
det är däremot inte dagens största problem, för det har jag kommit över.
men håller jag på att förlora dig med? "slutet gör för ont i mig. slutet har just börjat mellan dig och mig". fast ärligt talat så tror jag inte ju inte att det är så! för jag tror att allt blir bättre och bättre. det finns de som har det svårare. menar även i min närhet. och dom behöver mitt stöd mer än jag behöver mig själv.
"Try to tell the difference between shooting stars and satellites from the passengerseat as you are driving me home "do they collide?" i ask and you smile."
(tänk fall man själv oxå kunde komma på såna fina saker. får väl nöja mig med att citera andra antar jag:)
saknar dom stunderna med dig som det där påminner mig om. och jag vill ha mer.
Fast å andra sidan, att du inte visar att du bryr dig behöver ju inte betyda att du inte gör det!


Söndag

Vissa dagar känns bara tråkiga. Söndagar är ett exempel.. man är trött efter helgen och känner att man borde plugga och så är det skola imorgon igen. bara jobbigt, eller hur? därför har jag bestämt att det ska bli ändring på det nu! man måste börja ha roligt på söndagar oxå. det är ju lixom slutet på nåt och slutet brukar alltid bli bäst=).

helgen har varit rolig iaf. fredags var det rockfest på tullen. bra musik trevligt folk och bara allmänt kul, bättre blir det inte! "är du bedrövad?" var kvällens roliga mening, som så här i efterhand inte alls är lika skojig! :).
igår var det sthlm med emelie och johanna. dagen blev ju inte som tänkt men trevlig endå! när jag tänker tillbaka på igår, så tänker jag bara mat! :). först satt vi och åt mat i 2½  (Konstant käkande lixom) timme på ett asiatiskt place, sen var vi iväg på konsergrejen vi skulle på. sen hamnade vi på mc donalds... :).

jag har funderat på en sak oxå. ett eko, då blir det ju lixom samma ord en gång till. men sen blir det eko igen. blir det då eko från det första ordet  lixom, eller blir det eko på ekot? :) tåls att fundera på...

sen vore det trevligt om du ville visa att du bryr dig. 
try to tell the difference between shooting stars and satellites
from the passenger seat as you are driving me home.

"do they collide?"
i ask and you smile.


ska ju inte va sämre än alla andra;)

nä men just det. alla har blogg, så varför inte även jag;) frågan om nån kommer läsa den struntar jag i. kan va bra o få skriva av sig ibland bara^^

det är iaf fredag, och utgång på g. rockfest. blev förvånad över hur många som endå skulle gå! :)

jag känner att jag inte har nåt roligt alls att säga idag, så det lämnar vi till nästa gång! bara ett stort grattis till min pappa för han är världens bästa och fyller år idag:)

puss o hej säg!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!