heting?

 
(bild från 
http://www.brolle.se/blogg.php )


Jag pluggar kirurgiska sår. och då kom jag över den här. kan vara så att tankarna var på annat håll.
finns det någon snyggare på denna jord? synd att han är upptagen. och har barn.
att han dessutom har en röst som en gud gör ju inte saken sämre.


Ladies Night 2011!

Igår var det dags för vad som snart är en tradition, Ladies Night, 2011, I globen!
Det hela började med mingel, i Ladies Lounge. Här kom Anders Timell fram till oss och sa "passa på o få håret fixat tjejer!" (wella var där). när jag frågade om han tyckte att det behövdes tittade han på mig och sa "neej. inte alls! du är jättesöt som du är!" hahah :P
sen träffade vi honom en halvtimme senare och 800 personer senare, och han kommer fram och säger "nej men tjenare igen tjejer". så nu är vi nya polare:I år hade vi köpt middagsbiljetter också och maten var supergod! Mycket trevlig underhållning under middagen och efter ett toabesök, när vi träffade bästa cicci också, var det dags för showen. Anders, som var konfrencier (?) kommer in och säger att "jag har ett meddelande från brolle till er alla". sen dyker brolle upp på storbildsskärmen och säger.... att han inte kan delta för att han är på sjukhuset och ska bli pappa. jag och ida trodde inte att det var sant. ladies night utan snyggaste killen. det funkar ju inte! men när han ändå inte dök upp och martin stenmarck en stund senare säger att han fått sms av brolle, att han blivit pappa till en liten tjej, ja då var det bara att inse att han skulle inte dyka upp! jag och ida hade kunnat börja gråta :(
cicci kände nog lika. en bit av våra hjärtan dog. <3

showen blev grym ändå, men jag måste säga att brolle saknades, istället hade man satt in erik saade. alltså förlåt, inget illa om honom. men han kan inte ersätta brolle!! tanterna tyckte nog det, med tanke på hur de skrek!

Anders Timell blev vår nya kompis. Jag tyckte han var helskön!
Martin Stenmarck var snyggast på scen och täckte rätt snyggt elvislåtarna brolle skulle kört.
Frank Andersson var nog tantfavorit nr 1. shit vad de skrek!
Erik Saade. ja tantfavorit två..
Thomas Järvheden fick mig att skratta så jag grät! han var nog kvällens höjdpunkt!hellyckad kväll hur som helst. men jag måste säga. ännu en gång. att jag har nog inte varit så besviken nån gång som igår. kanske möjligen när jag var liten och slängde nappen för att få ett muminhus. och så var de slut i hela norden! ja. kanske då.:)

.... vs ....Ciccis strumpbyxor VS BKs nya väggfärg VS utestället i Bryssels väggfärg!

och Lycklig Hanna på Fafnevägen i Strängnäs VS Lycklig Hanna på Miami Beach :)


Marknadshelgen!

Årets marknad är över. Det inhandlade blev det vanliga. Godis, 14 par strumpor som sedvanligt delas med cicci så vi får sju par var, chokladboll, renkorv och te. I år köpte jag även en klocka med säkerhetsnål att ha på praktiken/jobbet. vi gick 1½ varv och vi frös. iskallt var det. men mysigt som vanligt!

på kvällen blev det utgång på BK. Alltså som jag sagt förut, man kan det där med strängnäsutgångar lite. samma vanliga jämt. fast medelåldern var något högre än vi tippat (18,2). var faktiskt en del äldre också :)
dans dans dans blev det innan vi rätt nöjda fick skjuts hem vid två.

så här såg det ut på vägen dit:
(det är ju rätt långt, typ 1 km, så vi hade lite vätskekontroller på vägen..)den nästsista bilden påminner mig om miami beach, för jag skulle visa att jag var lika lycklig ikväll (alltså igår) som då i miami. ska rota fram bilden. kolla nästa inlägg så dyker den snart upp där!

för övrigt måste jag jämföra en annan sak också. kolla nästa inlägg för det med.


Strängnäs Marknad 2011 :)

Fått fyra underliga kommentarer på mina senaste inlägg. På engelska med namn som "write my essay" och "cv" nånting. tror inte jag ska klicka på länkarna...

jag sov ensam i enköping inatt. tur var väl det, för när jag äntligen kom in på vandrarhemmet (koden krångla) så var det nån i vårt ena rum! hade vi vart allihop hade vi ju inte fått plats eftersom det var två sängar kvar bara.. skumt. jag gick in i det andra rummet och låste om mig. man vet ju aldrig..

första KUA veckan har gått (för er som missat det. klinisk utbildningsavdelning, sjuksköterske- läkar -sjukgymnast - arbetsterapeutstudenter som "driver" avdelningen själv medan handledarna har "händerna på ryggen" hela tiden. sjukt kul o lärorikt!)

ikväll blir det Idol. eller Två Steg från Håkan om jag får bestämma. får bli det ena på play efteråt.. ostbågar. hemmagjord pizza. och cola. toppen-mys-kväll! imorgon är det bästaste vän Cicci, Strängnäs Marknad (årets bästa helg), utgång på kära gamla BK fast i ny regi, Vinet från i somras på öland (faktiskt det som dricks på översta bilden i inlägget nedan) och mamma och pappa såklart! :)
måste kurera lite ikväll, långdragen förkylning. och fest varje helg kanske inte är bästa sättet att ta hand om den verkar det som. men vad gör man.. :)

jag drömde inatt att jag sprang en mil. sen vaknade jag med träningsvärk. effektiv träning eller vad!

nu äre fredagsmys!!

Forever Young!

Satt och kollade på Ölands-bilder på mig och Cicci och vi kom fram till att hon och jag ska skaffa en lägenhet i gbg när vi pluggat klart där vi kan tapetsera våra väggar med bilderna. För att få fram alla dessa underbara bilder gick jag på "foton på dig" på facebook. först följer här mina favoriter. sen? ja. sen spårar det, för jag hittade brysselbilder från johans och oskars album och jag tror inte jag skrattat
så på länge som åt vissa av bilderna faktiskt. eventuellt ´på betnér igår. fast det var ju inte åt bilder. det var ju skämt. ja ja, här kommer dom iaf:Två bubblare pga att det var otroligt bra dagar:

 

och till sist. det urspårade!

 Takluckan på limon:)
till det lite fall out boy, jimmy eat world och motion city soundtrack i högtalarna, för gamla tiders skull! :)

inte en helt fel söndag!


fredagskvällen.

Min blogg lever för stunden igen vilket ju är kul. får se hur länge det håller i sig. funderar på om det kan ha nåt att göra med att jag har praktik. man lever liksom inte i veckorna direkt, det är 12 timmars dagar i enköping (och på bussen) och då har man inte nåt vidare socialt liv. alltså hinner jag inte berätta allt jag vill berätta för folk. det tråkiga är dock att när man väl träffar nån och vill berätta nåt kul så får man kommentaren "det har jag redan läst på din blogg". med risk för att tjata då, men det är ju oftast roligare att höra på riktigt också:)

här kommer en sån sak som jag kommer skratta åt länge, men ni får äran att läsa det på bloggen först. jag gjorde bort mig igår. igen. jag har nog nämnt person A som jag mött ute flera gånger och som jag undrar vad han vill med tanke på hans beteende. person A gick hur som helst förbi vårat bord igår på norrlands när vi åt och klara och jag börja skratta åt att han är ute på samma ställe som vi- igen. en stund senare springer jag på han i toakön och säger "heeej A!" varpå han tittar på mig och säger "heeej" lite tveksamt. jag fårgar typ hur det är och om han inte känner igen mig.. när han svarar nej tänker jag att fan vad dryg han är, vi har ju setts jättemånga gånger, även om vi bara pratat 2 gånger. men ändå. vi pratar lite till. så säger jag "men visst är du A?" "nej. jag heter B" svarar han. jag: "neeehe!?". vi argumenterar en kort stund om detta och så drar han upp sitt leg ur plånboken. japp. B.  först skämdes han för att han inte mindes mig när jag sa att vi sprungit på varann massor av gånger. gissa vem som fick skämmas nu då. han skratta som tur var bara åt detta och frågade vem den här personen var jag trodde att han var. det visade sig att han inte hade en aning om vem det är. trots att dom är typ lika som bär. dubbelgångare, på riktigt. så nu vet jag inte. nästa gång jag ser A. eller är det B? hur ska jag veta om jag vågar säga nåt. det kan ju vara fel person.
jag bjuder på det!
sprang även på min och ellens blivande handledare för c-uppsatsen så jag stannade och pratade med henne, mest för att avleda att klara satt och kissade bakom oss, trots att hon inte kände igen mig. jag menar, en klass på 100 personer. jag stannade upp och stirrade på henne och sa "jag känner igen dig" då kom klara runt hörnet och sa "det är ju tanja!" hoppas vi inte gjorde bort oss. :)
isåfall bjuder jag på det med!

kvällens tema igår var "apropå nåt helt annat" så jag kör på det nu med. jag såg på "whats new" på spotify ett album av cody simpson. jag måste säga att jag missat killen helt. lyssnade på en låt som var riktigt bra. så jag googlade på honom. visade sig att det är en liten fjortonårig pojke. lite aaron carter över detta. utom att jag är 12 äldre nu än då.

nu ska jag ut i solen och gå en långpromenad! ikväll blir det Betnér på musikens hus:)