You're chrashing, but you're no wave

AIK- Djurgården igår. gick kanske inte som önskat, hela första halvtimmen hade aik schysstaste övertaget, o dif syntes knappt till på plan. men det vände sen.. tyvärr. fast poängen i allsvenskan e så jämna nu endå så de e inget o oroa sig för:D

nu ska jag snart kila ut, Idas kära mor ska skjutsa mig till skolan. hehe, men jag passade på o skriva ett blogginlägg först. intressant såntdär, att man sätter sig o skriver när man inte har nåt bättre för sig!

har hunnit en hel del imorse, för planerna har ändrats sjuttielva gånger!

nu sitter jag o lyssnar på fall out boy, och funderar på att jag borde kila nu så jag hinner! don't let them wait for me!
TJAO!

de här e kanske fortfarande en dröm? 


You're such a sucker, you're such a sucker!

Bara för jag är en IDIOT som ska jobba ikväll!!!! Har väntat på den här jäkla matchen sen allsvenska-spelschemat dök upp. äckligt!!!!! Hinner bara ner på sportbaren för o se andra halvlek. fan vad man strular till det ibland. (haha ja, I-landsproblem på hög nivå!)

Dagen var inget annat än soft hittills. först en redovisning by Carro på administrationen, och sen fika på naturkunskapen. värt att fira ikväll på matchen att man haft sitt livs sista naturlektion!? :D
sen blev det nåt musikgrejs i aulan också. synd att jag inte är så förtjust i hon som sjöng sist, för tillsammans med han (douglas eller vad han hette?) blev det ju så sjukligt fint att man inte visste vart man skulle ta vägen. eller nja, men nästan i alla fall!

EN vecka kvar till grekland (att det ska regna där i en månad till vågar jag inte ens tänka på!) så om en vecka, så jobbar jag för fullt just nu, för att sen åka hem och på natten dra till aaaarlanda!! :D och om en vecka och en dag är det motley crue konsert! (varför kunde inte den vara på kvällen på måndan istället för på tisdan!!??)

btw, vad betyder motley crue? menar, motley betyder ju brokig.. men vad är crue? den som vet kan ju berätta för mig.
dessutom åt jag en älskad Top Hat häromdan med hanna. Är jag den enda som är riktigt förtjust i den? och är jag den enda som ens minns den?!

nu ska jag göra nåt lite vettigare än det här. men först bara dagens smartaste:
Jag ska inte ha körkort, jag satsar på busskort istället! ligger nåt i det:)

...and share a thousand sunsets beside you

okej, lite roliga citat jag hittade uppskrivna (dock säkert bara roliga för dom som vart med och fattar:D)


16 grader... men vafan, klä på dig och sov gott!

så du kan växla mellan 3an o 4an nu i alla fall?
(alltid lika retsam!)

nej det är förihelvete inte lugnt!!!

hej det är bara bra, men vem är du?
(till emils kompis som jag träffat 4 dar tidigare:)

men det är lugnt för per och emil börjar på samma bokstav!

Langen ta av dig byxorna, det är varmt!

nästa lektion som är värd att gå på...

jag gillar småfåglarna, men inte fågelmåsarna

Ta av dig tröjan! (carro)
Ja, hon vill vara i klass med dig Hanna! (mickis)

Här försöker jag vara lite generös! (jag till carro)
Här försöker jag vara lite SERIÖS (carro)

Fiskmås mickis! inte fågelmås!!! (4 timmar senare)

kladdmussa

liket lever (livet leker, by Em)

jahaaa, det var därför baren kom till han! (typ en dag senare. jag är alltid lika snabbtänkt!)

köp ta bort, annars går det inte bort

vad importerar vi från ryssland tjejer? (jag)
ryska horor! (mickis)

då åker vi ner igen (säkerhetsvakt)
gör vi? (jag)
ja det gör vi! (vakten)
varför det? (jag?
för ni har ingen bil! (vakten)
har vi inte? (ida)

men om han nu är en festis.... alltså inte en sån man dricker:D !

Kolla vilken bra julgransgren, den har inte massa grejjer! (syftar på barren)

vad görs kebab av..?
Get! (minns tyvärr inte vem dett var!)

makrillen smakar.. för mycket fisk!

Jämt när jag dricker kaffe efter sex... (Em menar förstås efter klockan 6:)

Hanna, tåget går nu!!!!
Men MIN biljett!!!!

Vafan funkar det inte för, vaddå fel destination?? jag trycker ju 29, till Strängnäs (mickis på stationen, i strängnäs;)

Från vem? Från Parkeringsautomaten? (denna skrev jag upp på mobilen som Empan sa, men jag minns inte alls vad det handlade om, bara kommer ihåg att vi gapskrattade)

Men nån sparkad emig (skitsurt)
Men hanna förihelvete!! nån skulle SLÅ oss! (mickis)

Gå fram då (nån)
Nej JAG respekterar köer!

Åh Pengar!! (plockar åt mig 4 kronor som e i dricks)

Och så sover du HEMMA efter krogen på fredag!

Haha, jag vet inte om jag heter Charlotte eller Charlotta (emelie)

Men det är väl klart som tusan att du inte ska vara så snäll hela tiden! (amanda)

Varför har dom james Bond på väggen? (jag om ataturk, nån känd gubbe i turkiet:)

Bara dregla o se vild ut så går allt bra!

sen har jag tappat bort alla lappar där resten av alla roliga citat står=/ återstår att leta då! :)



Btw, 10 januari bokade vi Zakynthos, kändes som för en vecka sen typ. vart tar tiden vägen?


Lev efter mitt o Idas motto: "The only thing I haven't done yet is die" Så ska jag dö i alla fall. lycklig och känna att allt är gjort.

I can't stop this feeling I've got.

Var med Johanna igårkväll, riktigt kul som vanligt! började med en massa skvaller och skitsnack och sen gick vi ut och gick. Ner mot hamnen först, för Em sa att det var rätt mycket folk ute. Dock var medelåldern runt 30, så vi satt där ett tag bara och fortsatte sen upp mot IP. Vi insåg att vi har en himla massa kul att göra i sommar. bilden nere är bara en försmak på allt! ;).

Kladdmussa, blev ett nytt ord under kvällen då johanna skulle förklara att det satt massa kludd/häftmassa på ett papper. ännu ett citat som är kul att minnas:). Vi kollade på Boondock Saints oxå, har väntat tillräckligt länge nu. dvdn hemma e sönder och jag har haft den sjukt länge utan att kunna se! Hett filmtips!

Framåt två kom jag på att det var dags att röra sig hemåt, för jag hade typ bäddat ner mig i johannas säng, och insåg att om jag inte åkte nu skulle jag aldrig orka köra hem!

Jag lovade i en kommentar till sara (dock i min blogg) att det här inlägget skulle bli roligare än det förra. jag vet inte om det blev så kul, men mindre deppigt i alla fall...

We are like Seven Eleven
Don't always have customers
But we are always open


nu ska jag ut i solen igen!


image2

Bara för att jag också vill gå på den officiella efterfesten med Motley Crue...

You're just like a dream...

varför ska unga människor behöva dö tidigt? livet kan vara så orättvist ibland. Jag kände honom inte sådär, men min min syster kommer inte bli glad över nyheterna. När man var liten kunde man dock vara kär i vemsomhelst, även om man inte kände dom personligen och så bra. men han var ju snäll! minns vad retad jag blev av syster och hennes kompis dock. och nu finns han inte mer..



Idag har inte vart min dag precis. i princip allt har gått åt skogen. jag har även lyckats kracha bilen lite grann. som om det inte räckte med bucklorna brorsan fått dit! äh, nej så farligt är det inte.

Sen har jag kommit på att jag inte berättar en del för någon just nu. det är ganska jobbigt. att bara berätta för sig själv. men det är inget allvarligt, så ni som läser behöver inte oroa er! jag ska bara se hur saker och ting blir sen blir allt lättare! fast jag vet nog resultatet redan.

något som inte passar i detta inlägg är emelies citat idag. Livet Leker blir ibland, Liket Lever. och detta är inte kul nån gång egentligen om man tänker på innebörden. men å andra sidan kan man ju inte tänka sorgset jämt heller. man kan sörja utan att vårda sitt språk hela tiden. äh, you get it! blev bara rörigt!

schyssta byxor, jag har bra smak! ;)

you're too good to be!

Allt är så jäkla bra just nu. vet egentligen inte varför, bara känner mig såååå sjukt glad! :D

vart och sökt jobb, myst och käkat middag/lunch whatever i hamnen, vart ute o sprungit och skrattat hela dagen i princip! :).

skönaste var ju faktiskt gårdagens "fågelmåsarna". bättre blir det ju inte! (nu ringde telefonen hemma men jag fatta inte att det var vår, för nån har bytt signal på den:D, för informations skull!!)
fyra timmar senare kom jag hursomhelst på att det hette fiskmås:). och alla i datasalen måste trott att vi var dumma när jag plötsligt säger "FISKMÅS! fiskmås heter det ju!" och jag o mickis börjar skratta.. well well, kul för er o veta=).

Emil den jäveln, ska EFTERFESTA med Motley Crue! och jag kan inte ens gå på konserten eftersom vi drar till grekland den dan. men snäll som jag är, så är jag glad för hans skull! :).

Annat skoj var nyss när jag kom hem, o grannen börja prata med mig (alexandras bror), sen springer Lovisas hund ut i gatan och börjar skälla på mig. (mini size på den) o Rickard säger "Ta det lugnt, hon är inte farlig!" undra om han sa till hunden eller mig. tror på det första dock.. :).

Nu är det however 6 skoldagar kvar. It's the final countdown!!!! 

... vad betydde det?



You have my heart in your hands
You have my heart so don't, don't let it go
Check my pressure
Patch me up right, you're too good to be


Do it for me now.

The Best Way To Get Attention?

Några dar närmare studenten då. nedräkningen i full gång. fast läskigt är det oxå. 7 skoldagar kvar. gosh.

Dumma idéer föds med dumma människor. men Idén att gå ut och gå i två timmar, till elva på kvällen i regn, var en mycket briljant idé tyckte ida och jag:).
annat bra som hänt är att min telefon fungar (nästan) som den ska igen. så nu kan jag äntligen få lite sms av somliga. weii:)

va barnvakt igår. oc karin satt o prata om poolen. sen vart hon tyst o rörde om oboyen. sen sa hon plötsligt ""Det var liksom så" . ibland undrar man vad dom tänker på:).

Nere i hamnen idag: "Nästa lektion som är värd att gå på..." Well, studenttider, det märks!

Dom andra är på balen utom mickis jag o några. där skulle jag på sätt o vis vilja vara. men nu ropar Harder på mig. I gotta go!!

först en undring jag har bara. blandar folk först oboyen o sen värmer den om dom ska ha den varm, eller värmer dom mjölken o sen häller i oboyen? Så gör jag i alla fall.

So Long!



... Jaha, jag samlar på converse.

Get busy living, or get busy dying...

Hmm undra om man borde bojkotta att kommentera andras bloggar tills folk börjar kommentera min? man blir så glad av en liten kommentar där när man kikar in! sug på den ni!

helgen, den långa som tog slut så snabbt, var bra. först studentskivan i sthlm jag nämnde, sen karlskrona för o hämta brorsan på sjukhuset (hatar sjukhus, dom kunde inte ens göra dig frisk... ♥ )
sen lite glid i karlskrona  o sova i amandas stad! lördag innebar häng med Ida, då varken jag eller nenne lyckades styra upp en fest. well, det blev godis, buskkrypning och promenad (innefattande Em) istället! söndagen kom och bjöd på idisen igen, kak-ätande i hamnen och allmänt chill där. sen rep i lokalen, vilket gick grymt, grymt bra idag!

imorgon är det skola igen, och bara 10 skoldagar kvar. gosh va läskigt.


"Har ni Hallonsoda?
"nej tyvärr"
"nej okej, då tar jag en Heineken"

(grabb på 5 år ungefär. som sagt förut, tjuvlyssnat.se bättre blir det inte!!!)

... satsar på det första!

Jag vill åka tillbaka till när jag inte hade nånting.

Ett depp-inlägg. ja det behövs ibland. även om det innebär andra inlägget för dagen. är så trött på allt. vet inte om jag ska åka med ner till karlskrona o hämta brorsan imorgon eller inte. det kommer suga om jag åker med men det kommer suga om jag stannar hemma också.

DAMN vad jag saknat Håkan kom jag också just på. ♥

Det finns ingen poäng i att vara fri
Det finns inget att göra åt det
Du räknar timmarna och tid
Av kärlek som du fått
Som tog dig bort
I förhoppningar och regnbågar
Håkan Hellström- Evert Taube. världens vackraste låt.

önskar jag var med Sara o Anna o dom just nu.

Say hello to good times!

Igår vare studentskiva i sthlm. jag körde som ju var planerat. och nu kan jag säga the only thing I haven't die yet is die (för er som undrar så e det ju fall out boy). indeed. det var läskigt. jag tror inte att det är det om man vet vart man ska och om man har nån brevid sig som e livrädd rent ut sagt! :).
för till en början gick det jättebra, utom att Eniros vägbeskrivningar är ruskigt konstiga. (kör tio meter- sväng sedan mot nybrokopplet. jaha, men om det inte gick o svänga efter 10 meter och om det inte stog vad som var nybrokopplet!?)
Lite bussfil blev det oxå, samma kvarter ett antal gånger också, men det är väl sånt som hör till. det har min pappa lärt mig när vi åkt i sthlm;).
fram kom vi, och deras tema var "kom som du inte är". ganska spännande:D. jag var dock sjuk och kände mig rätt tråkig. men lite dans och chill blev det, innan vi drog oss hemåt för o leta efter ett MCDonalds. svårt o hitta ett som e öppet dygnet runt! :). vi lyckades även med det, och tillslut kom jag hem och fick soooova i nio underbara timmar!

Nu ska jag göra nånting annat än sitta här, och jag är väldigt uttråkad. men det löser sig väl! Nu kom glassbilen t ex;) länge sen man hörde/såg den!!
o min stackars bror har brutit armen. Lumpen är farlig!!!

och som tidigare sagt. man ska inte ha vita byxor! undra om det bara är dom man/nån annan smutsar ner, eller om man alltid går runt i fläckiga kläder utan o se det;). tåls att fundera på! So long!


Everything, everything will be just fine:)

Sitter med sara och gör nada. insåg just att jag bara har en sak att plugga på i helgen. EN sak! det är dessutom långhelg. schysst, hah? det är dessvärre en projektarbetsgrej i internationell ekoonomi vilket kanske inte e så skoj. men vad gör man;). och kanske dessutom göra klart min årsloggbok.. fast den är i oförsig inte så lätt o göra klar eftersom vi inte haft alla lektioner än. ja ja, ofta ni bryr er!
... Have a break, för nu byter jag sal...!!

back on track. ny sal, nya möjligheter. eller inte. fast det är bara 10 skoldagar kvar. lite väl läskigt kanske. satt och lyssna på några snuttisar nyss som antagligen inte kunde räkna matte. dom trodde att dom skulle tjäna över 200 000 på o va aupair. från början visste dom inte ens vad aupåair var.. hrm.

now i'd better go. lektion. UF. huuur kul som helst. not. tjao!




Back on track igen. kom förresten på en grej till till min att-göra-lista. läsa Annas marknadsplan o opponera mot den. typ?! JA JA, DET FIXAR SIG! oups caps.

skulle ta en power nap, men inte då! finns så mycket o göra så jag hinner helt enkelt inte. nu är det inte nån idé längre. ska åka och tanka (pling! vuxenpoäng) och sen plocka upp cissi, o sen drar vi till sthlm. studentskiva, maddes, men jag ska köra. mår inte bra, vilket kanske inte e nån bra kombination. men party/alkohol o vara sjuk är väl ännu sämre? så jag leker taxidriver ikväll! :)

läskigt däremot att köra i sthlm. vill inte;). fast det är väl en erfarenhet kan jag tänka mig. har alltid varit motståndare till det. men det ska la göras innan man dör också! sen kan jag skriva "the only thing I haven't done yet is die" som i ett tidigare inlägg:)!

nu ska jag fixa mig i ordning o kila vidare!

and you were right grabben! Man ska inte ha vita byxor! ;)

It just takes some time, little girl you're in the middle of the ride.

Måste förövrigt bara skriva ett till inlägg för dagen inna jag ska sova. För www.tjuvlyssnat.se is the place to be. sjukt kul, i alla fall om man är sådär lagom trött som jag just nu. skrattar åt allt. den här va i klass med dom bästa: www.tjuvlyssnat.se/stockholm/%e2%80%9djo-vi-akte-bara-genom-en-tunnel-typ%e2%80%9d
eller den här:

www.tjuvlyssnat.se/mellersta-sverige/%e2%80%9dhan-vill-inte-leka-kurragomma-i-garderoben-langre%e2%80%9d

ja ja, nu ska jag kila härifrån.

Like I wouldn't want it then?


Jimmy Eat World- The Middle!

Insåg imorse när jag klaga på alla andra att jag själv inte updatat min blogg på några dar heller, så kände att det var dags. sen sist har det varit mösspåtagning (kanske va sist?), studentskiva och Ciccihängdag:). riktigt trevlig helg!

msn nyheterna tycker att man ska skaffa sig en ny mjuk bästa kompis. dom är rätt söta.

och sen satt jag o fundera på vårt apotek idag. dom har en orm som "logga" fast dom heter kronan. varför? det här lovade dock (eller jag sa åt dom iaf) Sara och Em o lista ut åt mig:).

och nu är det skönaste låten för tillfället, america med razorlight! och ja jag vet, jag tjatar men den ÄR skönast!! :).

sen ska jag och nenne dra till Kina o käka Big Mac för dom är billigast där! hej så länge!

... även om jag inte hade ett dugg vettigt att säga

Take back everything you said, you never ment a word of it, you never did!

ehm, ja. ledigt idag vilket inte är helt fel. mösspåtagningsfest igår. hur lite folk som helst men jag hade rätt kul endå! nu är mössan på iaf, och bara 3 veckor kvar. E3A schalalalalala!

redde ut en del igår oxå. skönt:).
nu sitter jag och är jättetrött och vet inte vad jag ska göra. vart ute och sprungit imorse när jag kom hem + att jag gick 2 km från bussen:). motion idag eller vad. sen har langen i princip fått vara den som underhållt mig idag för vissa e i skolan o andra sover eller nåt! den här va lite kul iaf:

here today, there tomorrow säger (13:31):
såg bild på färgpaneln du körde i gbg på pendeln, den va fett najs

here today, there tomorrow säger (13:31):
snyggt som fan med grå skugga o rosa/röd fill

here today, there tomorrow säger (13:32):

vi får dra nåra panels i sommar igen de va längesen nu

Jag förstod i princip ingenting, men le fick jag iaf. fel det kan bli ibland! :P

nu ska jag gå på jakt efter nåt att äta. är sjukt godissugen!

"Köp ta bort annars går det inte bort" Tvättråd till mig igår av carro;D


What a drag it is, The shape I'm in!

Theres nothing on the TV nothing on the radio, That means that much to me
Varför kan saker och ting inte bara vara enkla? Varför kan allt inte bara vara en dans på rosor? Allt skulle vara mycket mycket lättare på det viset. Samtidigt inte för o klaga, för väldigt mycket är väldigt bra just nu. Men en sak skulle jag vilja att den var likadan som då som den var bäst. För den betyder så himla mycket för mig, tro det eller ej.


Helgen har vart skön. Fredag var det Mickis födelsedag som firades och sen utgång i enköping (av alla ställen?) det var trevligt, dock alldeles för lite folk. men med rätt sällskap blir det vad man gör det till:).

Lördag innebar sthlm med Ida o köpa studentkläder och lite annat. Sen bara sova på kvällen, vilket behövdes!
En lugn helg med andra ord, första på länge, vilket verkligen också behövdes!

För att avsluta det hela, efterlyser jag någon att bada med!? tradition o bada på första maj. men icke i år, för ingen vill. en andra efterlysning är så mycket folk som möjligt med på derbymatchen AIK- Djurgården den 28 maj! tack!


Yesterday was easy
Happiness came and went
I got the movie script
But I don't know what it meant

Why can't you see, that I'm so messed up I know that you got to believe somehow

Valborg hos Anna, med Massa grill, chill och party! :D sen utgång på tullen. 

valborgs skönaste kommentarer var lätt: "KOM HIT" (Anna som ringer från taxin, när dom glömt mig på tullen. men lägger på utan o komma ihåg att säga vart jag ska komma!)

Jag tjatar på att få sova hos somliga personer, (då jag av mina kära vänner just blivit glömd). nästa dag kommer olle fram, när vi sitter och fikar på aroom, o skrattar o säger "du det e helt lugnt!" innan jag ens hinner öppna munnen. kul att vara bortgjord.. :)

servitrisen på aroom som säger "visst passar det bra med fika såhär på första maj?" egentligen menar hon nog "fan va ni ser fördärvade ut"

efterfest till 7 iaf, med massa vin (äckligt!) och marschmallows i princip. och sen käk på cleopatra bara några timmar efter! sen fikan direkt på det såklart:D

nä, nu ska jag sluta svamla och göra nåt nyttigt istället. t ex prata student med madde. bye.



You killed all my feelings
I know that you wanted to do it right
I say goodbye and I wanna know why
You can't be all right without


skönaste låten America med Razorlight!