Take the pain out of love, and then love won't exist.

Din stora dag idag vännen. Tänk att du skulle ha blivit 24 år!
Var ut till graven i Länna och satte en gul ros. Gult, som varje gång sedan första dagen. Pratade en stund med dig i regnet som öste ner.

Saknar dig vännen. Alltid i våra hjärtan!

 

Pieni enkeli istuu pilven reunalla
ja pitää sydäntä kädessän.
Hän muistutta sinua siitä,
Kuinka tärkeä ja rakas olet minulle.
Olet aina sydämessäni.

 


Today I don´t feel like doing anything

Min blogg lever igen. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om men jag såg att det var över 2 veckor sen jag skrev en rad, så ja, vad ska jag säga, det var dags?

Wille har natt i helgen, 4 i rad. Så när han inte jobbar, så sover han. Men vi bokade in en dejt 29 juli. typ. :) Ja, tur nån av oss tjänar pengar! Själv har jag jobbat fem dar hittills, känns skönt att vara tillbaka på 110an. Man är så välkommen. Vilket gäng!

Förra helgen var vi i dalarna. först lämnade vi av simon i falun (vilken fantastisk trädgård hans mamma hade! där vill jag semestra:) sen bodde vi ute i willes släkts sommarstuga. jättemysigt! fick även årets första åskväder. eftersom solen sken hela förra veckan då jag jobbade så har den givetvis hållt sig borta i veckan som gått och ska fortsätta så kommande vecka. men regn, det är bra grejer det med! särskilt när man är ledig!

Eftersom jag inte riktigt kommer på vad jag ska skriva så kommer här ist ett låttips och bilder från veckan som gått!

Myslåt  av The Academy is :)

Fjällnora-dag innan Klara stack till Australien o vi andra började sommarjobba!
Mora- frukost på bryggan

Emma med Roberts Ebba

Fiske på brygganRättvik


Tavernan i Strängnäs med Ida, Johanna o Em


Fika I Mariefred med Ida o HannaIkväll blir det troligen strängnäs, till johanna. är ledig i en vecka till nu, underbara sommar! :)


Redan juni!

Första sommarmånaden inleddes med en riktigt sommarklänning igår. och det var inte kyligt förrän framåt halv fyra tiden på morgonen. underbart!

Igår var en bra dag och kväll. Först hämta upp simon med wille (läs: bli kvar en timme och lyssna på låtar som Lasse Kronér. Sen till Flogsta för för-fest på taket på hus 1 med klara ellen och jesper. efter det till bryggan som inte var riktigt lika bra som sist, men ändå på en skön nivå. ´nice kväll!

Vår tv kanske skulle behöva bytas ut. bilden var inte lika bra i början på 90-talet som den är nu. på tv-apparaterna alltså. på vår tv är det tvärtom.

Nu jag ska baka tårta snart. wille blir 25 imorgon. jordgubbar. vaniljkräm. grädde. blir gött!
men först ska jag se klart på hur man blir av med en kille på 10 dagar. för den går på fyran. en av de 4 fantastiska kanaler vi får in i lägenheten.
sen ska jag bara göra precis vad jag känner för, som varje dag för jag är ledig så mycket.

ibland är livet bra härligt!