Looks that kill

Bästa dan på jobbet igår.
För det första bara kul, som vanligt. men sen stängning vilket innebar mer bus än vanligt.
vattenkrig blev det och jag måste säga att annan var blötast, och stackars calle kom imellan annas o mitt krig.
Anna gör nu i alla fall skäl för sitt namn fisken som hon fick häromdan när hon skurade golven. och jag får fortsätta med mitt, gnagaren. men det trivs jag ju med så;). ("akta dig för råttorna, eller just det du bryr dig väl inte. du är ju gnagare..)

sen har calle rätt, han drygar sig i headsetet (ni ser så coola ut när ni springer runt i era robotmikrofoner- by sara), men det slutar alltid med att anna och jag börjar dryga med varandra. hur detta kommer sig vet jag inte, men det ska jag lista ut.

nu ska jag til mitt sommarjobb och jobba, blir en lugn kväll med andra ord. tjao!

But don't pretend you ever forgot about me.

ett grattis till jenny som fyller 18 idag:)

seeg dag idag. upp halv fem o jobba, efter o sovit 4½ timme. men bion var bra igår. chuck&larry filmen. tack för det:).
slutade dock ett, skönt. och jag och sara sov på rasten, anna kommer in o skriker "en busslast kommer, ni måste komma in" jag o sara öppnar varsitt öga o bara stirrar på henne, innan jag säger "nej anna". sen sov vi vidare. sen rusar dock calle, skiftledaren in o skriker "4 minuter tills ni ska vara inne , skyndaskynda" o det var ju bara pallra sig upp.
kom förresten på vilket lustigt liv man lever när jag frågade sara på lunchrasten (klockan nio på morgonen) vad hon äter, o hon svarade "fläskfilé och potatis" jag menar, vid den tiden?

ledig imorgon iaf och då var det dags för bio igen, fast denna gång med anna o sofie, vad vi ska se minns jag inte, men det visar sig. har för mig det var nåt bra;)
löning på tors också, mycket efterlängtat!


calle: "akta dig för råttorna" ... "eller just det, du bryr dig väl inte, du är ju gnagare!"
haha mobbning o ett himla tjat om det imorse, inget man gjorde dög;)
...with smiles on our faces

Kirby's House

Came by your home
To find out that you're not alone

Now, we don't have to pretend
That it's a Hollywood ending


Har kommit fram till att mitt jobb kan vara sjukt kul. för det första med dom jag jobbar med såklart, inte alla men många. somliga speciellt. Man möter mycket kul folk. Och för tillfället har vi böcker i Happy Mealet, för er som missat det, och där hittar man "nasse hittar en stol" minns ni inte alla Nasse, inte nasse i nalle puh, utan nasse den gula lilla björnen med mössa? :). en favorit bok till mig när jag var liten. var tvungen att läsa den efter jobbet idag, och ja- jag skrattade fortfarande åt den dumma lilla björnen:).

sen möter man mycket kul folk, japaner som varken kan svenska eller engelska, gäster som skojar vidare när jag råkar försöka sälja äppeldonuts (vi har bara kanel o choklad, men man är inte så pigg efter o gått upp innan fem!), o så gäster som är engelska, men som man får "ta över" av nån, utan en aning om att dom inte förstår svenska, och dom leende bara står och tittar på när man förklarar att deras mat kommer komma om ett par minuter och att dom kan sätta sig och man kommer ut sen, på svenska såklart!
eller gästerna från kanada idag som ville ha sirap på sina pannkakor, och jag inte fatta alls vad dom menade (jag menar jag har aldrig lärt mig vad sirap heter!), och som inte har en aning om vart dom är, och när jag ropar till calle, säger dom "yeah, cool.. whats the language you are speaking" jag menar... hmm?? :)
bäst hittills var nog när en dansk (?) gäst kommer och säger mera "salad" än ""sallad" och jag svarar honom, genom att börja dra menyn på engelska, och han tittar på mig och säger "jag pratar inte engelska".. gissa vem som började skratta, jo jag- och gästerna i kön bakom.
take it with a smile, det är det mitt jobb går ut på!
like it! puss o hej, och läs nasse hittar en stol!

och nej jag tycker inte calle är för tjock, det var inte därför vi skulle ut och springa. :)

By now you should've somehow realized what you gotta do


"jobba jobba jooba" malmö ffs klackvideon, så skön. stämmer bra in oxå. inte mycket annat jag gör. var förresten på jobbet extra idag, käkade en glass. schysst wille e då: "o va fan gör du här:P" jag "jag kan gå igen" wille "ja tack". sjukt skön kille. samma med calle, "men alltså bry er inte om vad jag säger jag driver bara med er hela tiden" (gissa om det gick bra för honom att försöka bestämma vad vi skulle göra sen!)

sen pratade jag och Ida om det där, va konstigt att man alltid är så ironsik när man pratar, drygar med folk hela tiden.. haha sjukt. fast det vore rätt trist o va seriös jämt!

slut på min ensam hemma vecka, rätt skönt med sällskap igen dock!
kommande helg blir nog oxå roligare än den som var.
fest hos krillan, marknad, utgång o så lite lite jobb.. blir nog bra! =)
med fokus på rubriken då förstås... so long!


Crazy Bitch

brandlarm på donken, (vi fick köra ut alla gäster...), knasiga människor, bråkande barn och jobbjobbjobb har min  första del av veckan bestått av.

är själv hemma, vilket är sjukt skönt, men däremot jobbar jag  o hinner inte njuta så mycket. igår blev det brandlarm på jobbet, jag vet dock inte vad som var fel. så det innebar att köra ut alla gäster, och därmed förlora hälften av dom.. synd, kallt o blött!
dagis jobb utgör mitt andra dubbeljobb o det är som vanligt, dom slår ner varandra och jag skäller. nej kanske inte riktigt så illa! :)

sen undrar jag vad vissa tänker med, att man måste "ge igen", herregud, blir man själv bara sårad av det, (även om man låtsas som om man inte blir det) varför då orka hålla på? jag menar, det är bara den här personen som lider av det. men eftersom det inte är jag så ska jag väl inte heller lägga mig i:)

hade en trevlig tacokväll med grannen igår. bjöd över henne 22.00 när jag kom från jobbet för jag inte orka vara själv. riktigt nice! tack!

sen missade jag GAIS- AIK i söndags, kanske lika bra.. i alla fall med tanke på att de alltid ska spela lika mot dom!? :)

hahaha och sebbe,  denna lille gnagare har tid för en första runda typ marknadshelgen i think! :)

nu måste jag sy fast en knapp på min arbetsskjorta o sen laga mat!  so long!