Tennisbollar och annat :)

Idag har jag och Robin skrattat åt konstiga saker som Tennisboll (sporten) och Tennisbolls-boll (bollen) och RAAS-Systemet som innebär en upprepning av systemet-systemet. ja, inget andra skrattar åt, men det var en rolig plugg-lunch iaf:)

Jag har blivit arg på idioter i trafiken som jämt när jag kör och möter idioterna. Den idag tyckte att jag skulle köra över en cyklist bara för att det blev grönt.

Jag vill även gifta mig med Andreas Carlsson, han är SÅ charmig!Hoping for the best just hoping nothing happens
A thousand clever lines unread on clever napkins
I wil never ask if you don't ever tell me
I know you well enough to know you never loved me

-Ett minne blott? Det var Södertälje station, Hörlurar i öronen, skönsång som man idag skämts över och med en vänskap på då 10 år. men idag? Ja, vem vet.

With or without you...

Idag har jag lyssnat på en massa gammal musik, dvs från för några år sedan, medan jag börjat tentaplugga. Det är helt galet vad bra musiksmak jag hade (har!). måste bara skärpa till mig och börja lyssna på ännu mer bra igen! hittade gamla brända skivor, dom är dom bästa, för där har man lagt in just det man kände för den dagen. rockigt (ja allt går väl i denna genre men alltså..), sorgligt, födelsedag- 18 år, osv osv.
Dock har min största inspirationskälla vart väldigt tyst på senare tid och willes dator som innehåller all musik är fortfarande inte lagad!!

Två exempel är ju bara "Cute without the 'E' "
och "always, all ways"Visste ni förresten att hajar är resistenta mot alla kända sjukdomar?

Vänners vänner.

Jag har tänkt på en grej. det är rätt fascinerande att man går in på en väns vän på fb och inser att man har gemensamma vänner med denna person man aldrig träffat.

Where dreams come true

Igår byggde vi ihop sängen och idag städade jag. vi har ju trots allt bara bott tre veckor... hm.
och så har jag pluggat, gjort klart vätskebalansfallet och räknat lite lm-räkning så nu är det helg! och därmed PLUGGFRITT!

lyssnar på disneymusik, det piggar upp! skulle vilja länka en massa av de bästa men ja, ni vet väl själva vilka det är. tips att lyssna på dom om ni vill bli glad(are)!

ikväll står toast, ostbågar och film på schemat, imorgon åker jag hem för att fira mamma (och bror i hans frånvaro). trevlig helg!


Where Dreams Come true parade- Disney World november 2008

Varm choklad i septemberregn.

Nu är skolan klar för den här veckan. Inte pluggandet, såklart, men själva skolgången. skönt! ska snart ge mig på webbföreläsning i stroke.

I skrivande stund  (och på väg hem från skolan) har jag några saker som tar mig tillbaka i tiden. Det första var Wavin' flag, den tar  mig tillbaka till sommaren 2010. inte så långt bort, men redan en låt som påminnner om sommaren när man går i ett regningt september med 13 grader i luften. en anna sån låt är officiella VM-låten, waka waka. (?) påminner om en helt annan tid än regn och 13 grader, nämligen sol och 40 grader- tunisien. den spelades på vid poolen, varje dag.

en annan sak som tar mig tillbaka i tiden är mina mackor, rågkusar typ, med korv. och inte vilken korv som helst utan "Lauantaimakkara". det ger flashbacks om en sommar hos min moster där vi sprang runt huset och åt smörgåsar med denna korv  samt piroger med smör och ägg. MUMS!

Nu ska jag plugga stroke och göra några patientfall innan det är tvättid kl 2.


tips!

Blogga. Jag känner att jag inte alls hinner just nu. Läsa bloggar lägs tyvärr lika lite tid på.

Nu ville jag bara säga att rondellen i Boländerna är konstigt. högerfil funkar inte som dens ka, rakt fram är åt vänster och vänsterfilen går åt alla håll. ja så känns den iaf.

sen ville jag tillägga att jag ska bli bättre på att utnyttja studentrabatter. Jag börjar med att beställa greys anatomy säsong fem, den har jag ännu inte. sedan följer nog sexan och även sexan på DH. sen kanske jag ska gå på bio nån kväll. det är en början!

hej på er så länge, jag ska nu betala studentlitteratur (som man får med 10%rabatt på bokia) och sen städa balkongen för jag köpte en piesava (?)kvast för 50 kr när jag irrade mig ut till bauhaus.

bättre dag idag.

Jag har en bättre dag idag. jag tröst-åt godis igår. det funkade! :) eller ja, gott var det iaf..

Mitt konstiga nackont är dock kvar. det är skumt för det kommer bara framåt eftermiddagen, kvällen och blir riktigt ihärdigt. smärtan i underkäken och örat består.. jag kan återkomma när jag är klar med utbildningen om två år med vad detta är. eller också hoppas på att det går över snarast!

Har hört att avdelningen är bra i enköping, får hoppas på detta. kan dessutom kanske träffa Ida lite mer då:)
uppgiften fick jag svar på också, det var inte den hon saknade utan uppg 1 (virrpanna!) den hade jag som tur var kvar!
böckerna kom dessutom idag. dock gör det att det blir helgplugg för jag hann inte klart med måndagens uppgifter som ska vara klara kl 8, imorse när robin var snäll och pluggade med mig, och imorgon är det 8-17 som gäller. tvivlar på att jag orkar nåt efter det..

nu ska jag hitta på nåt att äta, bara ätit gröt till frukost samt en macka till lunch, helt rätt står det nog inte till när jag inte är hungrig!
till det blir det greys anatomy och sen idol! 

trevlig kväll:)

yey.

Den 8e september 2010 går till historien som en av de där mindre bra dagarna.

*Vissa saker känns inte bra, jag kan inte sätta fingret på vad det är. Ska försöka lösa detta.
*Efter skolan kommer jag hem och har fått mail av läraren som godkänt ellen men inte mig på en gemensam uppgift förra terminen. svaret är att jag måste skicka in den igen för att bli godkänd. svårt för ellen har den inte kvar på datorn. hennes fel- hon har ju sullat till det!
*Sen ser jag att VFU-platserna kommit ut. Jag hamnade på medicin- i enköping. kl 5 på morgonen måste jag åka för att hinna till halv sju om jag tar buss. yey. skolan betalar dessutom bara 75% av priset.
*Mina böcker från Bokus är försenade. Jag beställde för en vecka sen, får mail idag att dom i bästa fall kommer om några dagar. uppgift njurar och hjärta ska in på måndag. där rök den pluggfria helgen?
*jag var hos tandläkaren förra veckan. i söndags fick jag jätteont i en tand (en som de inte ens rörde) och höger öra. nu börjar jag bli stel i nacken. vad är detta nu då?

sådär. alltså inte en alltför bra dag.

ikväll är det idol och efterlyst. jag ska glömma skolane n stund och mysa. kanske äta nåt gott, struntar i min "godis på helg-regel" idag! så det så!  imorgon ska jag vara gladare! :)

nu behöver jag en kram. hejpåer.

Dunkla rum

En och en halv timme har gått och grannen har hela tiden haft Winnerbäcks "Dunkla rum" på repeat vilket måste innebära att den spelats ca 30 gånger. Hittills.

Jag har pluggat idag vilket ska vara sista helgen på några veckor. som sagt så är det pluggförbud i största möjliga mån som råder. möjligen inte inför tentor eller som jag hamnar sjukt efter men annars så. att jag behövde det idag var att jag lånat böcker från bibblan då mina inte kommit och de måste in imorgon bitti.

nu ska jag betala några räkningar, bla adressändring. funderar på att sluta flytta så mycket. Vi har flyttat fem gånger de senaste 2 åren vilket betyder ca 2000 i adressändringsräkningar.
sedan ska det fixas lite mer i lägenheten, alla rum står halvfärdiga.

nu slutade hon nog spela musik, eller sänkte markant iaf! hejpåer!

Hiss-skämt på Rix.

Jag pluggar men jag måste avbryta för att delge denna roliga historia. På väg hem från enköping idag när vi hämtat posten i förra lägenheten lyssnar vi på rix fm med titti och benji. Ämnet är att Titti ska sy en hissgardin.

Benji: "jaha så du skulle alltså sy en hissgardin" Titti börjar förklara lite smått om hur den ska se ut när Benji avbryter "Men vaddå? Är det din egen hiss eller?"

Ja, det var väldigt mycket min humor iaf. För er som inte vet vad en hissgardin är (som benji) kan jag föreslå Google eller Wikipedia.

Reality!

Snabbt blogginlägg för att jag vet att ni saknat det!

*Min första tanke när jag klev av planet 05.15 i Sverige, Arlanda: -Vad hände? När vi åkte var det 20 grader här hemma. När vi kom hem var det tio.
*Min andra tanke: Jag saknar värmen.
*Frukost på McDonalds. Maten i Tunisien var toppen, all inclusive med buffé tre ggr om dagen, med kalkon, kött, fisk, kyckling, korv, salladsbord, nybakat bröd, frukt och efterrätter, allt varje dag!Men nog var donken gott efter så länge:)
*Skola, från att varit uppe sen halv åtta söndag morgon skulle jag nu hålla mig vaken hela måndagen. Inte bara upprop utan föreläsning i lungsjukdomar.
*Flytt. Klara 01.00 för dagen. SOVA efter 41 timmar. Tankar nu: ? Inga.
*MJÖLK! Röd mjölk igår kväll!
*Flyttat klart om man kan säga så, fått in allt. dock råder Kaos.
*Skolan har dragit igång, tufft direkt. Jag behöver mina böcker. Kom igen Bokus!
*Tankar nu: Man bör inte komma hem samma morgon som man börjar, man är inte riktigt med i svängarna. Men sånt löser sig.
*Nu, sova.

Först ska jag nämna några ord om resan: Underbart! Varmt! Sol! Hav! 40 grader i luften, 30 i havet, 30 i poolen!
Vi gjorde utflykt på fyrhjuling, red dromedar, skärmflygning, marknad, slappade. Några bilder kommer nu, resten får komma upp på  facebook. Another day, another time...Sammanfattningsvis, FANTASTISKT! Behöver nog inte skriva mer, alla lär få höra den muntliga versionen så småningom:)