jag är en fjäril i magen...

(jag är kärleken, nic and the family, sommaren 2004. inga kommentarer:)

tacka vet jag folksam. eller nåt annat försäkringsbolag. men i detta fall folksam. vårt lilla troll blev sjuk i tisdags kväll, och vi fick akut åka in på jouren på faluns djursjukhus. idag fick plutten komma hem, efter dropp, antibiotika, näringsrik mat, vila och undersökningar. piggare, men ändå helt slut. sover sover och sover, klandra mig inte för att jag ideligen vänder mig om för att se att han andas. maginfektion av nåt slag. men han blir bra.. :) jobbigt bara att se honom så loj. yrvädret som springer runt och busar hela tiden..  lyfter inte ens på huvudet när nån går på verandan fast han brukar rusa upp och skälla (fy!)..

jag har tänkt på en sak. jag ska försöka sluta jobbet förstöra för mig. tex idag, vi var 3 fram till 11, varav ingen stått i kök påminst ett år. hurra. vi klarade det finemang (haha det var nog att ta i) men mina gäster var hur förstående som helst. men idag har ändå vart en bra dag. vi hade ganska kul. för att inte prata om lördagsstängningen, länge sen en sån var kul. nån gång i strängnäs, trots skitsnacket där. men när det var de speciella, hade vi kul! hur kul som helst.. hur som helst, nu kom jag av mig. jag ska försöka sluta se allt så negativt. jag har kommit på, ännu en gång, att jag har det så bra. bäst. njuta av livet var det va?

dagens fundering: på rix fm sa dom att skillnaden mellan clementiner och mandariner var att de ena har kärnor. men då undrar jag: är det ica maxi som skriver fel då? för ibland är de kärnor i dom o ibland inte.. dessutom känner min hund av det, han nosar på dom o äter bara ibland. är det clementiner eller mandariner? :)

nu ska jag lyssna på musik som gör mig lycklig, prata med amanda, se på maltmo när han sover och tänka på cicci som jag saknar som är ute o reser med skolan!do they collide? I ask and you smileOm jag var tio år yngre skulle jag inte behöva....

behöver inte avsluta rubriken. räcker sådär. mitt avslut är inte (dig längre) utan mer att om det var 10 år sedan skulle jag vara 10 år. jag skulle vilja ha det så igen. fast med salka kvar. med cicci och wille där. och sen som det var. jag behövde inte vara 10 år. men jag vill ha det oskyldiga livet. det där då man inte var falsk, visst säger ni, det fanns problem då också. men inte såna här. ska jag ha ångest för att gå till jobbet? för att cheferna bytts ut, därför att jag valde att börja där igen. mitt livs dummaste beslut antar jag. sure, det händer saker. men dom får oss att må så dåligt. dumma dumma dumma idioter som inte kan se till vem man verkligen är.
hatar attityden. som jag sägs ha. men det är inte jag som har den. det är dom där dumma människorna som ska låtsas kallas chefer.
en riktig chef är snäll, omtänksam fast bestämd och rättvis. inte sådär.
jag önskar faktiskt helt allvarligt för första gången i mitt liv att jag fick influensan. okej kanske inte riktigt, men för att slippa gå dit. jag vill inte gå dit innan du har ringt och bett om ursäkt för ALLT du sa. jag vet att det aldrig kommer hända. och att jag kommer få gå dit ändå. känna det som om jag förlorat. förlorat vaddå? nåt jag inte ens ville ha. jag hade sett fram emot detta, nya chefer, "nytt" jobb, en fräschare och roligare arbetsplats. hej och välkommen till en värld där man kan få raka motsatsen. helt fel. jag gav det en chans. ni gav inte mig en chans.
är man så obetydlig?

vi har iaf en ny lägenhet. 3a. från 1a mars. i mora visserligen, men som framtiden ser ut blir jag här ett par år. strängnäs står kvar. där ska mina barn växa upp.
dittills ska jag umgås med jossan så ofta jag kan, hon betyder mycket. (tack för att vissa människor är så underbara och som man kan lära känna så snabbt). och prata med cicci oftare, min ängel<3 och er andra.
dock hade man ju önskat att vissa gav mer. jag fyllde ju trots allt 20 i veckan. man märker vilka som tänker på sånt, och hur viktigt det är för dom!

nu ska jag till en av som som älskar mig mest och för alltid. wille<3


men man undrar varför man anstränger sig för att vara glad inför alla jämt. varför inte spara det till dom dom verkligen bryr sig och förtjänar det!

Live right now

Jag har kommit på att bästa pepp-låten är the middle. lyssnade på den imorse, länge sen sist, när jag promenerade till jobbet. blev så himla glad. jag sken ikapp med solen. det lovar jag:)
ungefär sådär som jag alltid ser cicci framför mig. så glad. kände att det inte var så farligt att gå dit ändå, även om jag hatade tanken på morgonen..
fast usch, det har inte blivit bättre. det är lika dåligt, fast precis tvärtom attityd.
men jag ska fortsätta vara glad.

Morris. alltså man blir så glad av barn. jätte söt unge som pratade med mig häromdan på jobbet. han var så glad för han skulle fylla tre i mars. inte alls sådär blyg som många. honom skulle man bo granne med:).

påtal om det har vi kanske hittat en ny lägenhet, eller ja, vi ska bara bestämma oss.. + ny dator. perfekt:)

 nu ska jag väcka wille som tar en powernap. så ska han få massera min jätteonda rygg.. hej!

07.01.03... 6 år sen häromdan nu vännen, saknar dig.
drömde världens finaste dröm.