Singoalla tror att om himlen finns är jag förlorad.

bara för att jag är en toffel och bara för att jag tycker om mina converse väldigt mycket.

party igår, med ida o några andra. sen ut på tullen. mycket folk och riktigt trevligt. haha, fast jag har kommit på att jag är väldigt lättlurad. hursomhelst pratade jag en hel del med vissa människor som jag tycker är riktigt trevliga. och danne har tvingats ta bort sin piercing i läppen! hur illa är inte sånt på en skala?

kvällen slutade rätt annorlunda och jag ska sluta klaga på mickis. gick till bussen imorse och åt våra singoalla kakor som vi köpte igår och funderade på hur konstigt allt kan bli ibland.


Hope you enjoy it this time.

Eller varför inte... skriver ett nyt inlägg lite snabbt. för saras skull. hon är så ensam o sjuk. och ber om nya inlägg, och se- då får man det! så kommentera, så vips så skriver jag! ;)

fick se min kära AIK- Hammarby match igår i vilket fall. drog med Ida. det var lite kul;P "vilka hejar vi på?" när jag svara AIK, (mycket skit man får för det då;) "jaha, det är inte dom grönvita va?" och "vad är derby?" men jag SKA göra henne fotbollsintresserad, precis som jag fått alla o digga fall out boy. typ.

imorron e en softdag till innan det är fredag. otroligt vad lite vi går i skolan nuförtiden. den här veckan har jag haft 3½ lektion! herregud.. påtal om gud så borde jag även ta tag i filosofin, inte ens börjat läsa 30-sidors häftet...

och så ska jag ta tag i alla mina planer. som våran mc donalds drive-in. ett MÅSTE innan jag dör. helst innan dess. menar ganska snart:). en annan sak ska jag också ta tag i. för jag börjar sakna det. så är det.

och somliga saker blir aldrig som man trott. hade aldrig, aldrig trott en del av det här för ett år sen. den du.
men nu ska jag SOOOVA! puss o hej säg!

I used to waste my time, dreaming of being alive...

Idag har jag haft ledigt. eller liknande. hemma var jag i alla fall, och hann få en hel del gjort:). var ute och sprang, pluggade och en sväng i etuna.

etuna svängen var intressant, körde tre varv i rondellen (saknade johanna o em där;) fick nästan soppatorsk på e20, Ida gjorde bort oss på Wayne's, ingen av oss kunde prata ordentligt, och körde nästan på en igelkott (en ekorre enligt Ida). i sin helhet typ:). mycket trevligt hade jag i alla fall! 

ja, förresten i lördags så kom jag och ida på en grej som bara måste testas. man kör i en drive in på mc donalds, men man tar bara en grej varje varv. inse hur kul det blir om man då är tre stycken o alla ska ha varsin hamburgare, drick och strips. detta måste testas! (tänkte att Johanna säkert är på?)
 
svar på saras kommentar förresten: whatever, mankan eller nykvarn. sak samma. dryg är hon endå:D

Nu ska jag snart gå och se sista Prison Break avsnittet för den här säsongen! bye!

...now I only waste it dreaming of you.


Autopilot Off!

Haha, jaha då var helgen slut. fast den fortsätter en dag till kom jag på. ska inte till skolan imorgon. men det ska vi inte prata högt om:).

fredags var det utgång med tjejerna, o så va niklas o sebbe med. kul kväll måste jag säga. och partyhumöret blev bättre än det var vid 8:D

lördag var det middag hos hanna som fyller 18 på valborg, sen en sväng in till stränkan. men där var det tråkigt och dött som på få ställen så det ledde till att sängen stog o vänta hemma:). sov länge, till halv ett idag:O sen hann jag inte göra mycket innan kören.. gospelkonsert. jag och emelie bojkottade klappandet. nån måtta får det ju vara.

nu sitter jag och lyssnar på autopilot off och har kommit underfund med att jag bara vet vad 1 låt heter, fast jag haft skivan i ett år! skärpning.

nu ska jag läsa nån grej langen skicka. om Irak. so long! (han säger för övrigt att när jag läst klart det kommer jag vilja leva så. jo visst du:)

förresten har 92an från mariefred sms bombat mig i helgen. så har ni inget o göra så ring henne. hon undrar om jag har strulat med halva strängnäs.
kul brud.

One night, and one more time!

haha, synd att tiden går snabbt så jag inte hinner läsa min RK läxa till imorgon. jag och Ida råkade bara prata långt över en timme i telefon, jag var ju tvungen o testa henne i ett test om skräckfilmer;). vi blev båda dumma blondiner som skulle dö, men det hör inte hit;).

kören nu, det + lotus känns som mina andra hem. bra kombination...
hursomhelst så är min fall out t-shirt påväg nu! yey yey ye!

"fem lagar som gör dig olagligt sexig" normal reklam på msn... aja nu måste jag kila. BYE!

he, he tastes like you, only sweeter.


Always up or down, never down and out.

Jaha, dags för listan över vad som borde förbjudas på krogen, önskad av johanna. och jag lovar, den var rolig i lördags natt;D. 1. folk med högklackat. 2. folk med kaninöron (även fotande pirater... fast dom var lite sköna) 3. Folk med läskiga ögon. 4. folk som lyfter upp johanna o pussar på hennes händer. 5. folk som drygar sig bara för o jävlas.

ja ja, så var det i alla fall som vi kände efter lotusrundan i helgen. :).

tråk inlägg, men nu ska jag dricka vatten, ta hostmedicin och gå och sova. tidigt för en gång skull!

konstigt att vissa bara beter sig som dom gör. utan att vinna något på det...?
Now that I'm grown I've seen friendships fall to pieces.
Weekend warriors and our best friends.
The writers weren't kidding about how all good things must end.
Then again somethings, then again somethings are far too good,
Somethings are far too good, to go when you let go


Sunshine!

Nu är lovet slut... känns segt, hade som vanligt kunnat haft minst en vecka till! fast jag går bara två timmar imorgon så jag ska inte klaga=).

Det här lovet har verkligen varit fullspäckat. film at tyke's, fest hos sara, repa, film hos sara, film + spel hos andra sara, fotboll hos dannes kompis, etuna o klädshopping, grillning hos sebbe, utgång i etuna, johanna som fyllde 19 med tårtkalas, barndomsminnen i Länna och äntligen en lugn hemmakväll typ! :).
äh, man lever bara en gång som sagt!

Emil fyller 21 idag också, så det är värt ett grattis!

Vart ute vid graven också, lika fint som vanligt..

nu ska jag lära mig lite mer naturkunskap till provet imorgon och skriva ut Feeling This texten till Malin. So Long!

dagens låt. silverchair- without you.
Old incisions refusing to stay
Like the sun through the trees on a cloudy day
You brighten my life like a polystyrene hat
But it melts in the sun like a life without love
And I've waited for you so I'll keep holding on
Without you


The only thing I haven't done yet is die!

Jag menar, nu har jag till och med sökt högskola/universitet. LÄSKIGT! och jag vill inte ens plugga vidare direkt. jag ska jobba. eller jag vill jobba. men tänkte söka om jag inte får jobb/ångrar mig:). ja ja, får väl se vad som händer. det är ju faktiskt bara påsklov 2007 än så länge!

ett fullt-upp sånt. loven är dom där dagarna när man måste hinna med allt man inte hinner med annars. inatt var bara andra natten jag sov hemma, bara det liksom. sjukt vad man kan gilla en säng. plugga bordes det, naturprov på måndag men jag ORKAR inte.

mycket spontanitet och spontanitet snack är det bland oss, och allas bloggar kom jag på när jag kikade runt. det är bra- det gillar jag! :). 

annars då.. barnvakt idag, var in hos herr Hellström (tyvärr inte den "riktiga") och prata om en boll. haha låter sjukt. men jag ville vara vänlig. han var lika trevlig som "riktiga" hellström är i alla fall. i alla fall det jag pratat med honom:). 

och så var det e-tuna med cicci. åt vitlökssås med pasta och tonfisk i princip. jag som inte ens tycker om vitlök.

och utöver det så har AIK spelat sin match mot kalmar. som kanske inte var riktigt som man önskade. aj aj..

Jag har verkligen inget mer vettigt att säga så nu ska jag prata med johanna istället och planera vart vi ska åka och jobba utomlands. drömma får man ju!
dagens låt är hursomhelst Story of a Lonely Guy med Blink. YES!

So afraid of anything that may not come that easy!

Dagens låt: Black Mamba med The Academy Is. indeed. ni borde alla se Snakes on a Plane. jäkla skön film faktiskt.

jag har kommit på att jag borde börja använda min almanacka, detta när Lisa ringer imorse och frågar om det var idag vi skulle ta en fika... som blev en lunch. för övrigt borde hon också börja använda sin almanacka.

har i princip blivit stammis hos sara, igår var det spelkväll där, himla kul! kanske film ikväll. får väl se vad vi styr upp för spontan roadtrip ikväll;). man ska ju inte styra upp såna. men dom är himla spontana för o va oss.

inget gbg blev det. för jag är arg på mina föräldrar. för jag får inga pengar till det. helvete, i princip. och för att bilen kraschat. eller den har inte, men den lär om man kör med den. jag har kommit på att det är dyrt att ha bil. grattis.

på tal om grattis så fyller cicci år idag. min sötnöt!

sen är jag fortfarande arg för att det finns 365 dagar på året och Mötley Crue konserten hamnar just på den dagen vi sticker till grekland! jag klagar inte på grekland, nejdå. men alla andra dagar på året liksom. varför inte fylla ut dom med mötley crue konserter och annat lika kul!?

gårkvällens spel var bäst, och annas kommentar! sara: "vegetarian mat. långt. grönt" anna: "sallad. nehe, långt.. sparris!!??" Gurka Anna, gurka. :)

I would wish upon a star, but that star, it doesn't shine


we don't celebrate sundays anymore!

haha, sjukt skönaste kvällen på länge länge! lite party hos sara, med sara, anna, langen, tyke, lotta, niklas o per.. haha, grymt roligt, och galet. men det är så det ska vara för man lever bara en gång:). håll utkik efter bilder på hannana.bilddagboken.se det kommer ska ni se;).

sen lite spontanitet och kanske enköping till danne imorgon. om Ida får sin vilja igenom och om min bil funkar. den har nämligen gått och.. gått sönder? på nåt vänster, så GBG planerna kanske får skrotas. och vem är inte sur så in i helvete för det!?

sen så gör jag bort mig så mycket ibland. drygt.

You ought to think twice, do it once

TRÖTT TRÖTT TRÖTT på att bara sitta hemma på kvällarna. plugga, ja men hur kul är det? jag har pluggat klart. punkt. dags att styra upp lite spontanitet snart! okej, då blir det ju inte så spontant, men vi behöver ju inte bestämma vad vi gör, bara så ni vet att jag vill ha lite mer spontanitet. tack! :).

vad som dock är himla bra just nu är Shame med Hardcore Superstar. spelas så vackert i mina högtalare! en annan fin är Summer Season's gone, som dock inte passar så bra då sommarn just e på g, men som jag just kommit på vad den heter;). jag har precis kommit in i en hardcore superstar period, då jag kommit underfund med att jag inte får tjata ut fall out boy:).

sen så sitter jag här i min mycket snygga Promise Divine tshirt som jag fick i lördags då bla dom spelade på tullen. vad jag inte visste var att han som evve fått den av hade snott den. fast det visste inte hon heller. så vi glömmer det;). den är lite för stor dock. sådär 42-44 ;). men mycket snygg.

påminde om att jag måste ringa Ida snart! yeah.

"Och JAG är inget pucko!"  :).

Speak now or forever hold your peace in pieces!

Haha bara för att jag har fått Anna att gilla Fall Out Boy. det bästa med musik är när man spelar det om och om igen tills personen bara MÅSTE medge att det faktiskt är bra! den du!

Beach 2007 säger ni. ja, känns så avlägset men endå här snart. haha, hört det uttrycket från många på senare tid... ;). folk jobbar på!

annars har det vart en riktigt bra dag. började med en 45 minuters lektion, sen blev det lunch på george med anna, mickis sara och emelie! efter det var det hem och ut i solen och plugga. fick riktigt mycket gjort och är SÅ stolt över mig själv :). efter det var det dags för att köra en tur ut till stallarholmen och lämna ett trumset.
får man aldrig lära sig spela (!!!) får man väl nöja sig med att köra:).

måste till etuna nån dag (igen!) och köpa skor, och ta våran fika kanske? hur som helst måste jag ha skor. 

och hursomhelst så tycker folk att jag alltid har med min kamera. det är också ett uttryck jag hört från många på senare tid=).

we kissed on a corner and danced through the night.

APRIL!

Bara för april är den bästa månaden på året! Jag vet inte varför men man blir bara så glad. och färgen är ljusgult. har jag kommit på:).

Igår var en minst sagt speciell dag. eller kväll. jag och ida åkte till malins kille för att för-förfesta typ, för dom gjorde det. och gjorde oss i ordning. sen var det ner och förparta lite med banden och dregen och allt annat folk. "hej vill ni köpa biljetter? eller ahaa det kanske är ni som är bandet!" haha malins snygga kommentar när bandet kom in:).

kvällen flöt på och jag hade riktigt kul... sen var det en annan femma att få hem ida. shit, var inte hemma förrän typ halv fem.. och då stänger ju tullen klockan 2! 

idag har jag inte ens blivit lurad av nån! :P kan bero på att jag sov till tolv, satte mig i solen och åt världens jättefrukost, halvsov där en timme, somnade i min säng igen och vaknade nu och åt middag. har kanske inte vart så många chanser att prata med mig!

men en schysst början på april måste jag säga! tacksi tacksi:).

 
I wish it didn't have to be so bad!