Kickstart your heart!

Eller i alla fall en kickstart av sommaren och sommarlovet 2011 bjöds det på i Fredags! Vilken kväll:). Började med tre-rätters på Kalmars, vin o cider och sen vidare till V-dala o Taket. Det var inge bra drag så vi stack tvärs över gatan till Snerikes o Bryggan och här mina vänner bjöds det på drag! :) Det blev dans dans o dans och när klockan slog två och de tände lamporna önskade jag att vi varit i göteborg och fått dansa i minst 2 timmar till!
Kvällen var toppen, inte som göteborgnatten som satte ribban sjukt högt för sommaren -11 men ändå riktigt bra. Kanske epic med litet e :).

Igår blev det filmkväll hos robin med hela gänget, myspys:) i och för sig två filmer jag sett, disturbia och hitta nemo, men vad gör det när det är så bra filmer..? :)

Idag är det mors dag vilket betyder att alla världens bästa mammor ska firas. eftersom jag är här och hon är där innebär det ett mms med en fin bild och några vackra ord :).

jag har haft sommarlov (inte ens det egentligen eftersom det är helg) i två dagar och det är toppen. börjar kanske komma in i det där med att inte göra nånting när man är ledig. kanske beror lite på att vi inte gjort nåt i skolan de tre senaste veckorna heller. för emellanåt undrar jag vad jag ska hitta på hela sommaren!
men jag har en känsla av att sommaren 2011 kommer toppa alla de senaste, för det gör sommaren jämt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback