Update!

Nu har bilder kommit upp från valborg. inte alla men några.

Värmen är tillbaka, i alla fall för några dagar. helt underbart! Vi har även börjat komma i ordning i nya lägenheten, några kartonger som står och är i vägen här och där med grejer vi inte vet var vi ska göra av dom. men det kan bli riktigt fräscht:)

inofficiella inflyttningsfesten ägde rum i fredags med part-alias spel och sen utgång på ÖGs. jag och ellen avslutade kvällen på O'connors med Jespers jobbarkompisar. var en riktigt bra kväll:). inbjudan till den officíella inflyttningsfesten kommer sen. dröjer nog ett tag dock för alla helger är uppbokade 1½ månad framåt. då märks det att man har kul:)

mamma o pappa o willes föräldrar har hälsat på i helgen så det har varit fullt hus! med andra ord en lyckad helg. och nu väntar en veckas (9 dar) "ledighet", dvs endast lite grupparbete som ska göras på valfri tid. vi valde mån o tis så är det över sen:). onsdag kväll bär det av hem till s-näs, till cicci för att åka vidare mot ullared o sen gbg på torsdag morgon. Våren. Min Cicci. Göteborg. Kommer bli en helg att minnas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback