kallt!

nu har frosten och minusgraderna dykt upp så det är helt vitt och vackert ute.. julkänslor!
dock leder det till cykelkrångel då ringklockan, baklyset och växlarna inte funkar. tur jag hade en relativt hög växel i då det frös, jobbigt att cykla på typ ettan hela tiden:)

mycket i skolan just nu, ligger väldans mycket efter min planering. för skolan är en av de få saker jag planerar. imorgon har vid dock bara 45 minuter, för att folk är dryga och inte orkade ha slutet idag..! så 9.15-10 imorgon. hade vart skönare o haft det gjort idag när vi hade alternativet men..

hade föreläsning men blonda killen från "sjunde himlen", ni vet han med vit hund och söt lillasyster, häromdan.. han var väldigt väldigt lik iallafall! och så har vi senaste dagarna haft föreläsning med en duracellkanin. eller ja, hon är ungefär så speedad;). fast ruskigt bra!

bambam undrar vad allt det vita på marken är och kan stå och gräva i krossad is på "vattenpölar" hur länge som helst, medan malte väntar på ännu mer snö än 60 cm, som hans första vinter förra året i mora, bestod av!

nu är det dags att dra igång dagens plugg!! hej på er!

Kommentarer
Postat av: Niina

Söta hundar :). Malte är en riktig snöhund, hoppas att det kommer lite mer snö här i Uppsala än vad det brukar göra, så att han känner sig hemma.

2009-12-04 @ 22:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback