Egypten 2011! :)

I skrivande stund ringer sebbe: "Hej. du har redan listat ut allt va?" jag "neeej vaddå?" han "fan. nu förstörde jag ju min överraskning". smart kille. han skulle överraska mig imorgon när jag firar min födelsedag, han och niklas skulle dyka upp, de hade till och med fiskat fram willes nr och ringt honom. han trodde jag visste allt redan. men han erbjöd sig i alla fall att köpa en grön eller vit hammarbytröja till mig. erhm, nej tack. men kul att dom kommer!! :D

nu, egypten, på uppdrag av cicci, vi tar det i lite bilder och lite text:så alltså: Vi har åkt Seascope där vi tittade på koraller och fiskar. Vi har gått i den gamla delen av staden i ElDahar, vi har vart i Luxor och sett tempel som gamla faraoer byggt för upp till 3000 år sen och kollat på Tut Ankh Amons mumie och grav + några andra gamla faraoers gravar, vart på Hard Rock Café där de firade pappa med tårta och sång, blivit firade vid poolen av personalen med blommor och sång samt på hotellets restaurang med tårta och sång, vart i ett bedhuinläger där vi red kamel, åsna och tittade på hur de bor och åt BBQ, vi har snorklat och vi har solat och badat. Haft en helt sjukt underbar vecka, rätt fullspäckat men ändå skönt. Varmt!

Kommer upp fler bilder på facebook så småningom, ni får hålla er till tåls. och de som är intresserade kan jag berätta mer för, är trött på att skriva nu, då jag suttit hela dagen och löst 2-åriga Mohammeds problem som är sjuk, stackaren... ;) ingen mjukstart här inte efter semestern! Eller det kanske kallas mjukstart med semester en vecka in i terminen. who knows?

Imorgon kör vi på födelsedagsfest! :)

Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det Hannas födelsedag, hurra hurra hurra.

Tänk att det är lite kul att fylla år än. Jag har två paket som väntar på mig och som jag sa i julas så är det ju så roligt att öppna paket:).

Firade dagen med uppstigning 05.20 och åkte till jobbet där vinterkräksjukan härjar:). Jag är inte smittad och har aldrig varit så jag har inga planer på att bli. Sedan träffade jag Linda och underbara lilla Leo som är snart två månader. :)

Imorgon väntar praktiskt prov och jag är sjukt nervös. jag VET att jag kan det men det hjälps inte! hoppasjag klarar det galant.

Lite kuriosa om dagen då så fyller Gunde Svan år. nån gammal nazist i tyskland skulle fyllt år. En hockeyspelare (hossa tror jag) fyller år. Gustaf Vasa kröntes till kung i uppsala domkyrka för fyrahundra-nånting år sedan. Detta minns jag att jag skrev för ett år sen också för då fick jag precis reda på att det var uppsala och inte strängnäs. där valdes han ju"bara". ja, sådant här lär man sig på Rix Morgonzoo 6 på morgonen.

Jag hade 10 nya sms efter jobbet, trots de jag fick inatt/imorse . det är vad jag brukar få på en vecka. eller två. 76 nya mail i inkorgen. antar det är facebook. måste ändra så jag inte får dit allt!

Ingen tårta. och ingen tentatårta i måndags. får äta dubbelt i helgen! Hej på er alla och välkomna på min födelsedagsfest som äger rum.. om några veckor:).

Beach 2011

Har startat! Två veckor har jag på mig... Sen är det egypten som gäller!

snabb update om dagen:

*körde fast på vår parkering. X antal gånger. Bra skottat.

*Såg detta i stallet "inne: täcke med hals. Ute -10: innetäcke + utetäcke med hals. ute -20: två innetäcken + utetäcke med hals" stackars frusna häst... (ironi!!!) var tvungen att snabbt smsa cicci då jag var tvungen att berätta för henne. det är så vi gör hon och jag:).

*Fick ett oväntat namnsdagsgrattis.

*såg hockey örebro-mora. eller snarare smsade mig igenom de tre perioderna. missade alla mål men vet att det slutade 0-5.

*Bokat tenta-date på söndag, bebis-fika med Linda på onsdag och ska åka till mina bästa vänner imorgon.

Nu ska jag se ett avsnitt Greys inna jag ska sova:) Natti!!