Soffor och elgrillar blandat med kebab.

Haft en skrattfylld sista kväll i Enköping. Det började med att vi packade hela dagen sen kom Ida förbi. Hon blev kvar tills nyss, RobbanO joinade även vid 7tiden. Vi har pratat och allt mellan himmel och jord, men mest om soffor. Ida ska drömma om dom inatt. Vi har nu sålt köksbordet och två bokhyllor. Vad som är kvar kan ni nog gissa;) Kontraktet på lägenheten är skrivet.

Igår på willes träning (en av spelarna): "men vafan jag kan inte köra dubbel tid, ser jag ut att vara byggd att köra nonstop eller?"  tränaren: "Nej men du ser ut att vara byggd av nonstop!" (Y)

Dagens visdom "jag kände inget dagen efter men dagen efter hade jag träningsvärk" ...

Nu ska jag sova, imorgon är det upp och packa det sista, packa resväskorna, sen åker vi:) underbara semester!!

Min Ida måste hälsa på mig. Kommer sakna dig!


Sommarvärme återigen:)

Ja, din bil kan köra fort. imponerande.
Att folk kör som idioter var väl ingen nyhet? Inte ens igår skiljde det sig på den bekanta vägen enköping-eskilstuna. I etuna var det Åfesten igår. Jag var där med Ida och Jenny, toppenkombination! Vi köpte godisremmar, handlade en supernyttig picknick på Hemköp bestående av chips, ostbågar, baguetter med philadelphia, chokladflarn, vindruvor, fanta och cola:). Den avnjöts i Vilsta i väntan på ett gäng gummibåtar som åkt från skogstorp till strömsholmen. sedan blev det en tur till stan igen där vi kollade på karuseller och körde lite med donkenpersonalen på city. Dom får skylla sig själva om dom är bitchiga. "Gästen har alltid rätt" ?

Sedan bar det faktiskt av hemåt, för Winnerbäck spelade på strömsholm ja...

Idag är det dags för sista arbetspasset! 17-22. Hoppas på en fartfylld kväll!

Jag har smygstartat hösten idag, jag var tvungen. Måste kolla schemat (började skriva upp det men i slutet av september gav jag upp, det bestod bara av gruppindelningar på olika tider och jag har ingen aning om vilken grupp jag tillhör!) och packa en skolväska som får ligga i bilen medans vi glassar i tunisien då det är arlanda--> Uppsala måndag morgon den 30e. Hur som helst verkar terminen bli hektisk; grupparbeten, seminarier, tentor, praktiska prov, VFU mm. Men äntligen börjar vi med sjukdomar och läkemedel! Onkologidagarna ser jag fram emot. Ja, jag kan förstå de som säger att sjukhuspersonal har konstiga intressen:).


 Åfesten 2010




 Jag avslutar med en bild på vår köksklocka som mamma ringde om. Ta er en funderare på denna!

Kryssningen

Blev en riktigt lyckad båttur. Vad ska man säga, att vara på kryssning är något speciellt. Det var sofie som tappade bort sin plånbok vilket vi fick höra länge, det var "gå ut med hotten"sång på dansgolvet, det var fjortisfoton i hissen, det var buffé, dyr buffé och god buffé, det var vild dans till coverband och sen på starlights golv där vi startade partyt, det var bästa frukosten som finns, det var rolig melodi för meddelanden från kapten, det var en vild dansande ko  och så var det mumins 65-års kalas!

Här kommer ett smakprov, resten finns faktiskt på facebook att beskåda.

imorgon blir det etuna med ida och jenny, lite åfest. söndag är min sista jobbdag. sedan väntar en veckas flyttpackning och tunisien-packning. gonatt!


Silvercola

.. Ja två såna sålde jag till ett gulligt barn idag:).
För övrigt idag så sålde vi en 17 timme istället för den planerade 9an. det var riktigt kul! och resten av dagen bjöd på typ 12or, så det har vart o göra:).

Sen stog jag eftermiddagen i kassan istället för dt2an och här tillbringade jag tiden i princip med att säga "nej du får dra kortet.... remsan åt vänster" för att alla tror att denna moderna värld består av chip bara för att deras kort har det.
Undrar om jag verkligen jobbat min näst sista dag på donken, för evigt?

Sov riktigt dåligt inatt med så det slutade med att jag klev upp åtta och lagade matlåda.
Nu gör handleden ont så jag ska sluta skriva och försöka sova vilket känns omöjligt. Hoppas hostan ger sig snart! Gonatt!

to pay tribute to ...

Ida! Kvällens hyllning går till dig, för den du är bara helt enkelt:)


 
Nu ska jag fortsätta sätta ihop en spotifylista med allt, för dessa dagar då man inte orkar eller kan välja musik. Jag menar allt, det är allt från uppväxt-musik som Smokie och Elvis Presley till favoriter idag som Håkan, Blink, Mötley mm mm mm.. Perfekt!

Snart ska jag sova. Eller snarare göra desperata försök till sömn mellan alla uppvaknanden för att hostan förstör sömnen. Kan man annat än älska hosta? ;) coccilana har jag lärt mig att inte ta iaf. blev en dos mollipect. måste fråga mamma vilken det är jag inte tål om jag ska fortsätta hosta.

Jobbet idag var jättteroligt! sådetså.

 natti på er!

En tio-i-topp-dag:)

Till Ida börjar jag att säga: Jag ska till Uppsala, 40 minuter bort, 45 km bort. I din stad du brukar vara i. I alla fall inte mexico eller nåt liknande. Eller oslo för den delen som vissa andra... ;)

Idag har vart en riktigt bra dag. en såndär toppendag! Började med Greys som vanlig morgonrutin, sedan blev den eskilstuna för två kära besök. Det första var Emil på tuna park. vi hämtade bubbelplast och fikade. Han är så bra tycker jag:).

Sedan åkte jag hem till Jenny, var ett år sen sist där också så det var mycket att ta igen, blandat med gamla minnen från barnsben:). Kommer kanske upp en bild här så småningom på ett brev jag faktiskt postat till henne. trots att vi sågs varje dag i skolan:).

På dagen får jag ett samtal från jesper där han undrar varför jag är en kannibal om nätterna utan att veta om det? Men om jag visste skulle jag ju veta!

Summan av dagen var högsta betyg av alla möjliga och på vägen hem var jag pepp på att möta de andra på terassen. väl där får jag veta att det kostar . Kostar, att sitta på en uteservering? Inte kostar väl Riva?
Nej, jag hade inte pengar till det och vart rätt opepp direkt då de andra troligen var fulla som vanligt och jag hade bilen att ta hand om så jag vände och åkte hem istället. tråkigt avslut på en så bra dag annars.

Fick även lite ny musik av Emil, en skiva som hans kompis (från gamla bandet) gjort. lyssnade på vägen hem, riktigt skön musik! Nu ska jag facebooka och sen sova. på återseende!


Ledigt!

Jag har snart sett klart första säsongen. jag kanske är beroende. men då får det vara så!

hade en bra dag på jobbet idag med Ida. Min feber lyste igenom rätt rejält och fyra cheese blev fem cola, en order tog två minuter att slå in och ja, jag var allmänt feber-seg tills Ida tog min plats i ettan och jag fick koncentrera mig på det jag kan i tvåan.
Jag tyckte även min tanke om cola var bra. klok. "Tänk så skulle man få veta att man skulle dö, och så kommer man på att man inte druckit tillräckligt med cola i sitt liv!" det är dom små sakerna i livet man ska ta tillvara på, som lyxen att gå i skogen till exempel, eller colan.

En kvällspromenad med hundarna och sen ett avsnitt greys. Imorgon säger vi upp lägenheten, lite gambling då vi inte fått hundra på den andra än men man måste ju leva lite:). Svar väntas nästa vecka..

Nu ska jag sova, imorgon blir det fika med Emil och sen träffa Jenny och troligen fika igen! Nattinatt på er alla.


A Life Less Ordinary

Det är Greys Anatomy från avsnitt ett, säsong ett, igen. Nu när Desperate boxarna är slut och jag väntar på följande att komma ut måste jag ju ha något att göra! Underbart!

Det är Motion City Soundtracks senaste skiva "My Dinosaur Life" på spotify.

Det är "Himlagott" i te-koppen.

Det är en sjuhimmeles bra morgon!

och det kanske alla vill höra!

Ida, nej. sommaren har en hel månad kvar, det är länge. Den är långt i från slut! Kom igen om sådär tre veckor:).

Jag är irriterad och jag har kommit på att det är då jag bloggar mest. så bara så ni vet, alla timmar jag inte bloggar är dom jag inte är arg på nåt.
Jag är arg på igår. vi var sjukt bra och NEJ jag tycker inte uppskattningen var bra, snarare LÅNGT ifrån okej. Alla behöver det och det är mest somligas ansvar att visa detta. inte bara vi som ska peppa varandra.
Jag har tre arbetspass kvar och det känns bra. kanske blir nåt mer, men då krävs mycket till som att tex Lillen behöver hjälp eller nåt, för hon är en av de som är värda det! Jag är less på att ingen fattar vad jag går för egentligen. okej jag har inte berättat allt själv men wtf. tacka vet jag strängnäs OCH mora just nu.

Skola känns inte heller pepp just nu. det är skrämmande. att det bara är två år kvar sen har man hand om folks liv. shit.

Så nu är det som gäller lov, här och nu. som igår när jag låg en timme på balkongen under en filt på bänken och lyssnade på musik i natten, det är livsnjutning.

så. en MÅNAD to go!

Augusti.

Igår fyllde Em och Andreas 22! Blev ju hastigt och lustigt tillslut en tripp dit ändå. Förutom trevligt sällskap känner jag att jag kan det där med utgång i strängnäs nu alltså. Okej, det var UB, det var nytt för mig förutom att det ser likadant ut som både när det hette Nortull och Waldemars. Men alltså annars var det enda nya att 92orna får gå ut och sist jag var ute i Strängnäs var det inte så. Då var det 90orna som var färska:)

Idag jobbade jag, (otacksamt) över en timme. Jag och HP funderade på att lägga ifrån oss headseten och gå. Men snäll som man är lämnar man inte de andra i sticket. men lite uppskattning kanske kan visas!
Och jag tänker skryta idag bara för att jag inte är sån och jag aldrig gör det!
Jag var grym idag. Det var HP med hoten, Amanda i ettan och jag i tvåan och vi rockade mer än nån nånsin.

Nu ska jag äta knäck-glass och dricka te. umgås med wille tills han ska jobba. imorgon ska jag träffa familjen (utom bror? =/ ) i uppsala <3

Augusti. Tur att man går på universitetet och börjar 30e. det innebär ändå en månads lov till! NICE!

hejpåer