Keep smilin', keep shinin'!

Snart är det julafton. Och allt är bara så bra. Jag är glad. Och kommer troligtvis skriva en resumé över året 2008. Sen. Det vore ju lite fusk att göra det nu. mycket kan hända på 12 dagar! Dvs 24 dagar tills jag fyller 20 också. Hoppsan.
And I never thought I'd feel this way


Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are forvår hund är så duktig. vi är hundvakt åt tristan. och malte är inte alls rädd!!!! :)
(för att förstå min jätteglädje måste man känna vår knasvalp;)

Snow is falling down on this glorious land..

Jag har tre bästa låtar just nu. Silverchair- Without you. Scorpions- Wind of change och snow is falling down on this glorious land lalala som jag inte vet varken namn eller artist på. Alla har varit brabra låtar sen.. vet inte? många år tillbaka. Att tiden går så snabbt. i guess.. det var ungefär högstadiet. iallafall snowlåten. för det var samma år vi förlorade andreas. den påminner om syslöjdslektioner.

Fast snön är allt utom falling down. 3 decimeter blev det. men nu försvinner det så sakteliga.. ja ja, jag är säker på att det är snö över julen. i alla fall så länge jag bor i  mora. hur länge det nu blir. börjar få panik, snart dags att välja igen! stad. program. osv osv. blir väl 3e gången då. fast nu ska jag nog börja. det visar sig väl.

eller ta jobb i krillans stall.. o bada jaccuzzi i länna. haha. sjuka drömmar.

So long, nu ska jag lägga ut bilder på facebook eller bdb på min vovve. !

Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till..

Snö. snö. snö.
Älskar att gå ut och gå med Malte på kvällen, eller på morgonen när det är lugnt och tyst, mörkt och lagom kallt. Det är så stilla och fridfullt.. Nyss kom vi in, tränade med klickern, på bortvägen gick det bra, men på hemvägen gick det lite väl snabbt.. ;). nån som hade bråttom hem. när jag släppte han på gården sen så fick han syn på en kattunge, som han tyckte det var väldigt roligt att springa efter, speciellt eftersom jag blev arg. Katten verkade bry sig minst, om det är den katt jag tror så har den en vovve i familjen, så den verkade van;)
På vår promenad mötte vi några som tyckte väääldigt mycket om maltmo, först mamman tror jag det var, sen kom sonen runt bilen, ut ur bilen kom sen hennes dotter när hon såg malte, med sin pudel och sen hennes pojkvän eller nåt.. alla väldigt förtjusta i vårt troll:). Rätt bra, för hon tog att det var chinese crested i honom, och det syns väl inte speciellt mycket vill jag inte påstå. men fin är han. liknar sin mamma mer och mer för varje dag:)

annars.. favoritlåt just nu är den gamla dängan jag vill ha en egen måne.. den dök upp på tv häromdan och jag insåg igen hur fin den är.
Slagit in julklappar idag, alla utom Ciccis.. :) Undra hur der blir i år, hon och jag brukar ju fira jul hos henne den 23e, med hennes familj och julmat o julklappar osv.. blir tyvärr inget av det i år.. =/. kommer sakna det!

Sen första januari, och jobb igen. men det ska bli skönt, dels ha nåt att göra om dagarna, dels veta vilka dagar man ska jobba och inte bara vänta på att bli inringd. sen är det dags att komma på vad man ska göra efter det också. men först av allt, ska jag fira jul. en jul med snö, verkar det bli i år. (kan bero på att jag flyttat 30 mil uppåt..)

Nu ska jag sluta skriva och gå o kolla på desperate houswives, my life;). de kvällar jag är själv iallafall. och imorgon blir det en till promenad i villaområdet vi gick i idag, riktigt mysigt!!

Puss o hej!

Everyday it's a getting closer, going faster than a rollercoaster..

GLAD. som jag lovade..!

Ni kan tycka att jag är velig. eller knäpp. kalla det vad ni vill. men jag ska tillbaka till donken.. nya chefen o ägaren verkar mycket bättre. 
Så jag behövde hursomhelst en låt som gör mig glad. För det är så jag känner mig just nu. Fixat lite extrapengar på Dollarstore.. Helt okej, men eftersom det bara är lite timmar nu i december, så fick jag lov att bestämma mig. Valet blev som jag skrev.  Låtvalet då, det blev Mest- Rooftop.. gammal goding, som för en tillbaka till minnena sommaren 2006.. Låten hade funnits hos mig mycket längre, men den här sommaren spelades den om och om igen..

Rubrikvalet var att jag är kär i Felix reklamsnutt, låten i alla fall. Buddy Holly- Everyday.

Nu ska jag gå och kolla på Desperate Houswives.. Boxen har kommit för några dagar sen.. :)

Vilken bra dag!

Well tonight I stay home cos I don´t want to bother..

Just nu är jag less.
Jag som var så glad häromdan. Fastän söt skulle iväg och träna och jag - återigen- skulle få tillbringa flera timmar ensam. detta är jätteskönt, ibland. men inte hela dagarna utan något att göra utom rasta vovven som får snöbollar i pälsen för att det är 30 cm kramsnö ute.

Så alltså. så här ligger det till: Jag skulle fira min födelsedag i mellandagarna, den 26e.. De flesta verkar väl kunna. så det är ju positivt. men nu ska älsklingen jobba, HELA julen, utom julafton såklart. men denna tillbringar han ju hemma hos sig. därmed kan han inte komma till mig som planerat på juldagen och vi kan heller inte fira min födelsedag, då det där kära stället har valt att ha öppet till TRE på natten alla dagar efter jul . varför?

dessutom är jag ju arbetslös. ska nog dock tillbaka till det där stället jag just gnäller på så hemskt, men det är ju när det är en ny chef och ny ägare, som faktiskt verkar bry sig.. det blir nog bra, men för tillfället sniglar sig dagarna fram, o extrajobet verkar inte inbringa många timmar och inte heller mycket lärdom, då man förväntas veta allt från första sekund.. annars tyckte jag om det. om jag hade fått stå där och stapla mina ljus hela dagen. det var mysigt. ungefär som att jobba för liljeholmen:)

Cdon förstörde lite av sin bild hos mig också då de inte kunde meddela att personnumret inte stämde med adressen och jag inte fick desperathouswives-boxen på 3 veckor. (har ännu inte kommit) tyckte de kunde sagt nåt om det., och inte bara ursäkta sig när jag mailade dom och undrade vad som stod på.. det var negativt, men den kommer väl på måndag nu då, så jag blir lite nöjd.

Nu har jag gnällt en hel del, men det är för det känns som om mitt "jullov" är förstört.. (om man ändå hade ett LOV som när man gick i skolan.. fast då fickman ju plugga ihjäl sig.. även om jullovet var det lov jag ofta tillät mig själv att lägga böckerna åt sidan och bara njuta.. ) ja. så har du nån idé om hur jag ska lösa allt just nu, typ jobba så wille slipper,så säg till för all hjälp tas gladeligen emot.

fast jag var hemma i helgen. både i strängnäs o ludvika. träffade Cicci ida sara o de andra tjejerna. och familjen. superduper helg. :)
 
// en Hanna som lovar vara positivare nästa inlägg! :)
(missförstå mig inte. jag är lycklig egentligen. och jag älskar snön. :)

let´s play in the sand,
like we used to
take comfort in mum
like we used to, have a caramel
and be happy, plan one day ahead
like we used to

Fast jag blev just ännu gladare, för jag insåg att Madde kommer hem i minst ett halvår från sin aupair grej... jag hade ju fattat det som bara ett par veckor...!!!!

One night yeah and one more time!!!!!!
-thanks for the memories